Populair voor Nintendo DS


/Nintendo DS Lite Wit - Mooi Lelijk Eendje voor Nintendo DS
 35.49  € 27.49
1. Nintendo DS Lite
 
/Pokémon HeartGold Version (NA) voor Nintendo DS
 62.79  € 56.49
2. Pokémon HeartGold Version
 
/New Super Mario Bros. voor Nintendo DS
 26.99  € 22.99
3. New Super Mario Bros.
 
/Mario Kart DS voor Nintendo DS
  € 22.49
4. Mario Kart DS
 
/Pokémon SoulSilver Version & PokéWalker in Doos voor Nintendo DS
  € 89.99
5. Pokémon SoulSilver Version
 
/Nintendo DSi XL Donkerbruin - Mooi voor Nintendo DS
  € 47.99
6. Nintendo DSi XL
 
/Nintendo DSi Mat Wit - Nette Staat voor Nintendo DS
  € 30.99
7. Nintendo DSi
 
/Mario & Sonic op de Olympische Spelen voor Nintendo DS
 12.99  € 9.99
8. Mario & Sonic op de Olympische Spelen
 
/Mario Party DS voor Nintendo DS
 23.49  € 19.49
9. Mario Party DS
 
/Pokémon White Version voor Nintendo DS
 37.99  € 30.99
10. Pokémon White Version  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Mario DSNieuws archief van Mario DS
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor Is Mario DS betrouwbaar?
Rianna
Ja, natuurlijk! In 2009 zijn wij begonnen met het verkopen van Nintendo producten via onze webwinkels, en sindsdien proberen we constant verbeteringen door te voeren (kijk maar eens op het vernieuwde MarioCube...). Nog niet overtuigd?
Lees dan wat de klanten over ons zeggen!

Mario DS wordt met een 9,2 beoordeeld op Kiyoh, en daar zijn wij heel trots op! Elk kwartaal kiezen we een klant die ons heeft beoordeeld. Die belonen we met een DS cadeaubon t.w.v. 20 euro!

Voor het eerste kwartaal van 2016 hebben we Chadya als winnaar gekozen. Zij schreef: Zeer goede service! Ik werd op de hoogte gehouden over het verloop van de bezorging en de postbezorger had per ongeluk de verkeerde zak meegenomen en kreeg vanuit Mariods.nl helemaal een excuses! Kortom fantastische service, lekker snel, duidelijk en zeer vriendelijke medewerkers. Een bedrijf waar mensen echt van hun werk houden en passie hebben voor hun werk!

Lijn
Afbeelding voor En de winnaar is....
Rianna
De winaars van de Heldenbeproeving zijn bekend! Wie hebben er een eitje achter hun naam verdiend? Wie gaat er vandaar met dat felbegeerde kroontje? Je leest het hier!

6 Superhelden hebben zo veel informatie toegevoegd aan de website dat ze tijdens het paasweekend een tientje hebben verdiend! Dat betekent dat zij ook een kortingscode t.w.v. €10 ontvangen, én een eitje achter hun namen krijgen. De winnaars zijn:

HeldEindstandMuntjes verdiend
Retrogast85186449
Timmerito60766076
Mvoske29072907
Wibert Huberts1100995
Dietch2383890
Sporttv4090300

Dat betekent dat Retrogast de ultieme winnaar van de Heldenbeproeving en een kroontje achter zijn naam krijgt. Het eindsprintje mocht helaas niet meer baten, Timmerito!

Helden, hartelijk gefeliciteerd en bedankt voor jullie hulp! Samen maken we van Mario DS net zo’n grote website als Mario Wii! Jullie cadeaubonnen en tientjes worden vandaag verzonden.

Lijn
Afbeelding voor Laatste dag!
Rianna
**Actie verlopen** Vandaag (maandag 28 maart) is de laatste dag voor de eieren- én de inzendingenactie!

Weet jij de vijf eieren te vinden die verstopt zijn op Mario DS (zie nieuwsberichtje van 24 maart)? Dan betaal alleen vandaag nog geen verzendkosten bij je bestelling!

Vandaag is ook je laatste kans om €10 euro op je rekening én een cadeaubon t.w.v. €10 te ontvangen voor je inzendingen. En wie wint het kroontje? Retrogast staat op het moment bovenaan en heeft tot nu de meeste muntjes verdiend dit weekend, maar vandaag kan er natuurlijk nog van alles gebeuren!

Lijn
Afbeelding voor Heldenbeproeving
Wibert Huberts
**Actie verlopen** Ga jij voor de korting, eeuwige roem en de kroon?!

Als jij tijdens dit lange paasweekend € 10 verdient op je Mario DS account door info toe te voegen, maken we niet alleen € 10 naar je over... We belonen je extra met een cadeaubon t.w.v. € 10!

Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Doe jij mee met deze Heldenbeproeving en lukt het jou om die cadeaubon te scoren? Dan plaatsen wij een Yoshi ei achter je naam. Aan dit symbool kan iedereen zien dat het jou is gelukt!

Voor de absolute winnaar hebben we het beroemde kroontje. Het kroontjessymbool is alleen voor Mega Super Geweldige helden en geven we dan ook nauwelijks weg. Deze kroon is voor de held die dit weekend de de meeste muntjes verdient!

Dus: ga jij voor die korting, de eeuwige roem of strijd jij zelfs voor de kroon?
Maak een account aan op MarioDS!

Deze actie loopt t/m maandag 28 maart. Maximaal 1 cadeaubon per persoon. Werknemers zijn uitgesloten van deelname. De cadeaubon voor MarioDS.nl wordt binnen 7 dagen uitgekeerd, hier ontvang je per mail bericht over. Wanneer je een bon voor een andere website van ons wilt ontvangen kan dat ook wanneer je dit tijdig per email aan ons laat weten.

Lijn
Afbeelding voor Deze Pasen: paaseieren zoeken voor korting!
Rianna
**Actie verlopen** Waar zijn die eieren van Yoshi toch? Yoshi is ze kwijt, zie jij ze? Vind ze allemaal en je betaalt geen verzendkosten!

Op de website van Mario DS vind je vijf eieren. Op ieder ei staat een letter, maar pas op: sommige eieren staan op meerdere plekjes verstopt. Je hoeft elke letter maar 1x te verzamelen. De vijf letters vormen een woord. Vul dit woord in tijdens het bestellen bij opmerkingen/actiecodes, en de verzending is gratis. Da’s een mooie korting!

Bestel je voor vrijdag 18:00? Dan heb je jouw bestelling nog voor Pasen in huis!

Let op: deze actie loopt t/m tweede paasdag (ma 28 maart). Korting is maximaal 3,95 euro. Deze kortingscode geldt niet in combinatie met andere acties of codes. Korting geldt bij besteding vanaf 15 euro.

Lijn
Afbeelding voor Klantbeoordelingen over Mario DS!
Rianna
Op Kiyoh.nl vind je een grote verzameling aan beoordelingen van klanten die iets op Mario DS hebben besteld. We worden gemiddeld met een 9,1 beoordeeld! Omdat wij blij zijn met al deze feedback loven we elk kwartaal een cadeautje uit onder de reviews!

Voor het derde en vierde kwartaal van 2015 was dit een set van 10 verrassingsgames. De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen!

In het derde kwartaal was Wouter de winnaar. Hij schreef: Een online winkel met de beste prijzen voor DS games en hardware. Als er communicatie nodig is, dan verloopt deze snel en soepel en de bestellingen komen altijd in goede conditie (tenzij anders aangegeven) binnen. Gewoon een dikke 10 dus!
Een leuk verbeterpunt zou nog zijn om de mogelijkheid te hebben om met een account individuele beoordelingen te kunnen maken, net zoals op de andere Mario sites (mariocube.nl, mariowii.nl, mario3ds.nl en mariowiiu.nl).


Ha! Inmiddels kun je ook op Mario DS reviews, cheats, trailers etc. over DS games toevoegen.

In het vierde kwartaal is de beoordeling van Nolleke als winnaar uit de bus gekomen: Vriendelijk en helpen aan de telefoon. Levering goed geregeld. Bij klachten zeer coulante oplossingen.

Benieuwd naar nog meer beoordelingen over Mario DS? Je leest ze op Kiyoh.nl!


start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5