x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Animal Crossing: Wild World - DS All in 1!

Kopen:

Animal Crossing: Wild World Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
32.49
€ 22.49
6 weken garantie
Handleiding en doosje
Animal Crossing: Wild World
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
32.49
28.99
6 weken garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Animal Crossing: Wild World

Afbeelding voor  Animal Crossing Wild World

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Strategie, Puzzel, Simulatie
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Multiplayer:Lokaal met meerdere game cards en DS systemen.
EAN:0045496462536

Anderen bekeken ook:

Afbeelding voor Animal Crossing Wild World

Afbeeldingen

Animal Crossing: Wild World bevat naast oude bekenden ook nieuwe personages.
Animal Crossing: Wild World bevat naast oude bekenden ook nieuwe personages.
Er is niets rustiger dan Animal Crossing spelen on the go!
Er is niets rustiger dan Animal Crossing spelen on the go!
Bepaal zelf wat je doet in je persoonlijk dorpje en met wie je al dan niet vriendjes wordt.
Bepaal zelf wat je doet in je persoonlijk dorpje en met wie je al dan niet vriendjes wordt.
De tijd gaat in Animal Crossing: Wild World net zo snel als in de echte wereld!
De tijd gaat in Animal Crossing: Wild World net zo snel als in de echte wereld!
Beoordelingen voor  Animal Crossing Wild World

Beoordelingen Animal Crossing: Wild World

7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,6

1042
21 jaar
De tijd vliegt in je unieke dorpje!
Het principe van Animal Crossing: Wild World is heel eenvoudig. Je start de game en belandt in een vredig dorpje. Je krijgt een huis en later moet je de hypotheek hiervoor aflossen door Bells te betalen. Hoe je aan die Bells komt, is geheel aan jou!

Het leuke van de game en de hele serie is, dat de tijd van de game gelijk loopt met de tijd van de echte wereld. Daarop past de game en de wereld zich aan. In de avond is het rustig, in de middag zijn de inwoners van je dorpje actief bezig. Die inwoners zijn trouwens allemaal schattige dieren, waarmee je allerlei interacties kan aangaan. Door met ze te praten kun je ontdekken wat hun behoeftes zijn. Zo kun je ze af en toe verblijden met een cadeautje of meehelpen met buurtprojecten.
Lees meer...

Elke dag is het anders in jouw unieke dorpje. Is het jouw verjaardag? Kerstmis? Of is het misschien een herfstachtige regendag? Elke dag is het weer een verrassing wat je aantreft in je dorpje. Daarom keer je vaak terug naar de game.

Je kunt jezelf helemaal verliezen in de game door uren rond te dwalen in je dorpje. Je kunt op schattenjacht gaan met je schep. In de vijvers en rivier zwemmen enorm veel verschillende vissen, die heel wat waard kunnen zijn. Ook kun je ze doneren aan het museum. Datzelfde geldt voor de vele insecten in het dorp. Afhankelijk van de tijd van de dag en het jaar zie je verschillende vissen en insecten verschijnen.

Als laatste hoofdelement van het spel is er nog de aankleding van je personage en huis. Er zijn belachelijk veel voorwerpen, meubels en kledingstukken in de game te vinden. Je kunt zelfs je eigen t-shirts ontwerpen!

Kort gezegd zijn er enorm veel dingen te doen in Animal Crossing: Wild World. De tijd vliegt voorbij en je zult je niet snel vervelen in je dorpje.
Verberg.
Cijfer:
9,0

185
24 jaar
Ontspannend
Een heerlijk spel voor niet alleen kinderen/jongeren, maar ook voor een inmiddels volwassene zoals ik. Lekker onderuitgezakt nog even een visje vangen, je kamertje reorganiseren, echt ontspannend. Ik vind dit spel zelf echt erg leuk!
Animal Crossing: Wild World
Cijfer:
8,0

663
17 jaar
Zeer verslavend omdat er altijd wel iets te doen is.
In Animal Crossing: Wild World kan je doen wat je wilt want je hebt hier alle vrijheid en alle tijd van de wereld. Niks en niemand die je tegenhoud met wat je ook wilt doen of je nou 10 rondjes om een gebouw wilt lopen of als je nou uren lang op een bankje wilt zitten en niks doen dat mag je allemaal zelf bepalen.

Er is altijd wel iets om te doen dus je hebt altijd wel content. Het doel van het spel is om al je schulden af te betalen bij Tom Nook maar als je dat hebt gedaan is het zeker nog niet afgelopen met de pret aangezien de winkels en gebouwen open blijven en het assortiment de hele tijd veranderen. Hierdoor is het erg leuk om heel veel bells te sparen wat ze in de game gebruiken voor geld en om dan zo veel mogelijk items te kopen.

Ik vind het vooral heel leuk dat je zo een ervaring mee kan nemen aangezien de DS een handheld is.
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

105
16 jaar
Bouw een geheel eigen dorp!
Wat dit spel leuk maakt is dat je start in een dorp. Door met de bewoners te praten bouw een band met ze op. Later zullen zij je ook om je mening komen vragen en je vragen om uitspraken te doen. In het begin start je met werken bij de supermarkt van het dorp. Door te vissen en insecten te vangen kom je steeds verder in de game, en kan je bijvoorbeeld vissen naar het museum brengen of verkopen. Door te verkopen kun je het huis waar je aan bouwt steeds uitbreiden en kun je investeren in meubels voor je huis. Animal Crossing: Wild World kun je letterlijk overal en altijd spelen, omdat er altijd wel wat te doen is.
Cijfer:
9,0

14988
17 jaar
Zeer leuke draagbare versie van 'Animal Crossing'
Een zeer goede draagbare versie van de Gamecube-versie van 'Animal Crossing'. De belangrijkste elementen in de game zijn behouden, zoals verzamelen van insecten, kleren en meubels kopen,... De graphics zijn natuurlijk iets minder maar toch zeer goed voor een DS-game. Zeker een aanrader voor een 'Animal Crossing'-fan die zijn avonturen onderweg wil voortzetten!
Animal Crossing: Wild World
Cijfer:
8,0

40
44 jaar
Lang plezier, en goed voor Engelse taalontwikkeling
Ik heb Animal Crossing: Wild World voor de DS gekocht als cadeau. Animal Crossing is een grappig spel, waar je lang plezier mee kunt hebben. Ik heb het gekocht voor een meisje van bijna 9, die het graag wilde, maar let op!! De teksten in het spel zijn Engels. Ik had een Europees spel gekocht, wat inhoudt, dat er wel een Nederlandse gebruiksaanwijzing bij zat. Bij de Amerikaanse versie is dat niet het geval. Dan is ook de handleiding in Engels. Het spel zelf is grappig, vooral als je van imaging world houdt. Het is iedere keer opnieuw een verrassing wat het vandaag weer wordt. Het spel is te spelen op veel Nintendo-consoles. Het is een groot succes. En in ieder geval OOK heel goed voor de taalontwikkeling.
Cijfer:
9,0

13605
17 jaar
Hele leuke wereld om te spelen
Met Animal Crossing weet je zeker, dat je je niet zult vervelen. Je begint met werken in de supermarkt in het dorp om geld te verdienen. Je kunt met je gespaarde geld meubels en een huis kopen. Je maakt kennis met de bewoners in het dorp die je willen helpen met je spulletjes. Zeer leuk spel voor alle leeftijden.
Animal Crossing: Wild World
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Animal Crossing: Wild World

Tips en geheimen, cheats en codes

2 tips: 1 Easter Egg/Glitch - 1 persoonlijke tip

Easter Eggs en Glitches:
Manier om je bells te verdubbelen
Yarrak
80
Ik heb een glitch gevonden waarmee je je bells kan verdubbelen, maar het kan fout gaan als je het niet goed doet. Meer duidelijkheid vind je in het filmpje hieronder.

 

Persoonlijke tip:
Extra plaats voor spullen
Dietch
2383
16 jaar
Heb je extra ruimte in je inventaris nodig? Koop dan 10 lege enveloppen en laat deze leeg. Hierin kun je spullen stoppen en deze bewaren! Maar pas op, want er is een kleine kans dat dit fout kan gaan!
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2009 - 2021 Mario DS