x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Animaniacs: Lights, Camera, Action! - Nintendo DS

Kopen:

Animaniacs: Lights, Camera, Action!
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Animaniacs: Lights, Camera, Action!

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Avontuur
Uitgebracht:2005
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Multiplayer:Lokaal met 1 game card en meerdere DS systemen!
EAN:5060050943462
Goede Badges:
Afbeeldingen voor  Animaniacs Lights Camera Action

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Animaniacs Lights Camera Action

Links

Beoordelingen voor   Animaniacs Lights Camera Action

Beoordelingen Animaniacs: Lights, Camera, Action!

1 beoordeling - cijfer 8,0

13605
17 jaar
Maak je eigen coole film
In Animaniacs: Lights, Camera, Action! is het de bedoeling dat je drie aparte films maakt zonder het budget te overschrijden. Je wordt de eerste levels begeleid en daarna kun je zelf aan de gang. Het spel heeft 15 diverse levels en bevat veel uitdaging. Het is een erg leuk spel, waarmee je jezelf niet snel zult vervelen.
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Animaniacs: Lights, Camera, Action! is een Fantastische avonturengame die je meeneemt naar de gekke wereld van de Warner Bros. studio’s! In deze game speel je als de drie geliefde personages Yakko, Wakko en Dot. Het doel is om de gestolen filmrollen terug te vinden zodat de nieuwste Animaniacs-film kan worden gemaakt. De game zit boordevol puzzels, platformelementen en leuke minigames die je urenlang zullen vermaken. Met zijn kleurrijke graphics en hilarische dialogen blijft deze game trouw aan de originele Animaniacs-tekenfilmserie.

Historische Context


Animaniacs: Lights, Camera, Action! werd uitgebracht in 2005 en brengt de populaire Animaniacs-serie naar de Nintendo DS. Toen de game uitkwam, was het een hit onder fans van de show vanwege de authentieke weergave van de personages en de humor die de serie zo geliefd maakte. Hoewel de Animaniacs oorspronkelijk debuteerden in de jaren ’90, heeft deze game geholpen om de nostalgie van de serie naar een nieuwe generatie gamers te brengen.

Recensies van Experts


IGN zei over de game: "Animaniacs: Lights, Camera, Action! perfectly captures the zany spirit of the TV show and translates it into an enjoyable handheld experience." Gamespot voegde toe: "The game offers a good mix of puzzles and platforming, making it a delightful adventure for fans of all ages."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van de Animaniacs-serie, zowel oud als jong. Of je nu opgroeide met de originele show of net de reboot hebt ontdekt, Animaniacs: Lights, Camera, Action! biedt een Fantastische ervaring. Ook voor liefhebbers van platform- en puzzelspellen is deze game een echte aanrader. En natuurlijk is het een geweldige keuze voor verzamelaars van klassieke Nintendo DS-games!

Vergelijkbare Games


Als je Animaniacs: Lights, Camera, Action! leuk vindt, dan zijn er nog een paar andere games die je ook Fantastisch zult vinden! Probeer bijvoorbeeld "Wario_Ware_Touched>WarioWare Touched!" voor een verzameling gekke minigames of "Super Mario 64 DS" voor een klassieke platformervaring. Beide games bieden een unieke en vermakelijke ervaring die perfect past bij de speelse aard van Animaniacs.

Als ik niet aan het werk ben...


Als ik samen met Yoshi en Luma in Animaniacs: Lights, Camera, Action! zou zitten, zou dat echt een Fantastisch avontuur zijn! Stel je voor dat Yoshi zijn tong gebruikt om filmrollen te pakken terwijl Luma ons helpt door verborgen plekken te verlichten. Ik zou rondrennen met Yakko, Wakko en Dot en samen zouden we de studio op stelten zetten! Haha! En na een lange dag van filmrollen verzamelen, zouden we allemaal samen een grote pizza eten. Dat zou echt zóóóó leuk zijn!
Animaniacs: Lights, Camera, Action!

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Animaniacs: Lights, Camera, Action!

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Animaniacs: Lights, Camera, Action!... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Animaniacs Lights Camera Action

Links