x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Big Bang Mini - Nintendo DS

Kopen:

Big Bang Mini Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.99
€ 2.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Big Bang Mini

Afbeelding voor  Big Bang Mini

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Actie, Shooter
Spelers:1-2
Multiplayer:Lokaal met 1 game card en meerdere DS systemen!
Goede Badges:
Afbeeldingen voor  Big Bang Mini

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Beoordelingen voor   Big Bang Mini

Beoordelingen Big Bang Mini

1 beoordeling - cijfer 8,0

13605
17 jaar
Voor de echte vuurwerk liefhebbers
Big Bang Mini is speciaal voor de mensen, die vuurwerk geweldig vinden. Je kan zelf zoveel vuurwerk afsteken, als je maar wilt. Er is keuze uit veel siervuurwerk en hele erge knallers. Het is geweldig om dit spel te spelen. Het spel heeft twee mogelijkheden. In de ene spelstand kun je gewoon vuurwerk afsteken en in de andere spelstand is het de bedoeling om vijanden vanuit je ruimteschip weg te schieten met dit geweldige vuurwerk.
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Big Bang Mini is een unieke en kleurrijke shooter ontwikkeld door Arkedo Studio en uitgegeven door SouthPeak Games. Deze Fantastische game neemt je mee op een visueel verbluffende reis door verschillende werelden waar je vuurwerk afschiet om vijanden te verslaan. De gameplay-mechanieken zijn eenvoudig maar verslavend: je gebruikt de stylus om vuurwerk te lanceren en vijanden te vernietigen, terwijl je tegelijkertijd je schip moet beschermen tegen vallende puin. Elk level heeft zijn eigen unieke thema en vijanden, waardoor de ervaring fris en boeiend blijft.

Historische Context


Big Bang Mini werd uitgebracht in 2009 en viel meteen op door zijn unieke stijl en innovatieve gameplay. In een tijd waarin veel shooters zich focusten op realisme, bracht deze game een verfrissende, artistieke benadering die zowel casual als hardcore gamers aansprak. Door de jaren heen is Big Bang Mini een cultklassieker geworden, geliefd bij verzamelaars van Nintendo DS-games vanwege zijn unieke concept en uitdagende gameplay.

Recensies van Experts


IGN gaf Big Bang Mini een score van 8.5 en noemde het "a visual treat and a blast to play." GameSpot prees de game ook met een score van 8.0 en zei: "Big Bang Mini is an explosive, colorful shooter that is as fun as it is beautiful."

Iets voor jou?


Big Bang Mini is perfect voor spelers die houden van arcade-shooters met een unieke twist. Fans van kleurrijke en artistieke spellen zullen deze game zeker waarderen. Het is ook een Fantastische keuze voor zowel casual gamers die op zoek zijn naar een leuke, pick-up-and-play ervaring, als voor hardcore gamers die een uitdaging niet uit de weg gaan.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Big Bang Mini, dan zijn er andere Nintendo DS-games die je misschien ook leuk vindt, zoals "Geometry Wars: Galaxies" en "Nanostray". Beide spellen bieden een vergelijkbare arcade shooter-ervaring met kleurrijke visuals en uitdagende gameplay.

Extra Informatie


Wist je dat Big Bang Mini maar liefst 90 levels heeft verspreid over 9 verschillende werelden? Elke wereld heeft zijn eigen unieke thema en vijanden, wat ervoor zorgt dat de game nooit saai wordt. En dat is zóóóó leuk!
Big Bang Mini

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Big Bang Mini

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Big Bang Mini... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.