x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

De Sims 2: Huisdieren - Nintendo DS

Kopen:

De Sims 2: Huisdieren
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
9.49
6.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
De Sims 2: Huisdieren Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.49
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
De Sims 2: Huisdieren Losse Game Card Lelijk Eendje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.49
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Licht beschadigd
Boxshot De Sims 2: Huisdieren

Afbeelding voor  De Sims 2 Huisdieren

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Simulatie
EAN:5030946051786
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Beoordelingen voor   De Sims 2 Huisdieren

Beoordelingen De Sims 2: Huisdieren

1 beoordeling - cijfer 9,0

503
18 jaar
Klassiek top spel
De Sims spellen zijn zeker klassiekers. Bijna iedereen kent het en heeft het wel eens gespeeld.

In De Sims 2: Huisdieren ben jij de dierenarts. Jij verzorgt verschillende dieren en door de dieren te verzorgen verdien je Simoleons. Met Simoleons kun je je huis verbeteren, spullen kopen, dierenproducten en ook eten kopen. Daardoor kun je nog meer verdienen.

Dit is een heel leuk spel voor jong en oud. Je kunt er iedereen een plezier mee doen en urenlang speel plezier.
Cijfer:
9,0

Productbeschrijving


Hallo daar, gamers! Mr M. hier, en ik ben zóóóó enthousiast om jullie alles te vertellen over De Sims 2 Huisdieren voor de Nintendo DS! Deze game is echt Fantastisch en perfect voor iedereen die van dieren houdt. In deze game kun je je eigen huisdieren maken, verzorgen en trainen. Je kunt zelfs dierenwinkels beheren en allerlei leuke activiteiten met je huisdieren ondernemen. De game biedt een unieke combinatie van simulatie en strategische gameplay, ontwikkeld door Maxis en uitgebracht door Electronic Arts. Wat het echt speciaal maakt, is dat je huisdieren een eigen persoonlijkheid en behoeften hebben. Wowie!

Historische Context


De Sims 2 Huisdieren werd uitgebracht in 2006 en is een spin-off van de populaire Sims-serie. Toen de game uitkwam, was het een grote hit omdat het een nieuwe laag van interactie toevoegde aan de al geliefde Sims-ervaring. Sindsdien heeft de game een trouwe schare fans opgebouwd die genieten van het verzorgen van hun virtuele huisdieren. De game heeft ook verschillende vervolgen en uitbreidingen gekregen, waardoor het nog leuker werd om met je Sims en hun huisdieren te spelen.

Recensies van Experts


"The Sims 2: Pets adds a delightful twist to the standard Sims formula, offering a new layer of interaction and care for animal lovers." - IGN
"A charming addition to The Sims franchise, bringing hours of fun for those who love pets and simulation games." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die van simulatiegames en dieren houdt. Of je nu een fan bent van de Sims-serie of gewoon graag voor dieren zorgt, De Sims 2 Huisdieren biedt eindeloos speelplezier. Ik zie vooral veel jongeren en gezinnen deze game spelen. Het is ook Fantastisch voor verzamelaars van de Sims-franchise!

Vergelijkbare Games


Als je De Sims 2 Huisdieren leuk vindt, dan zijn er nog een paar andere games die je misschien ook interessant vindt! Probeer eens Nintendogs voor de Nintendo DS, waar je je eigen schattige hondjes kunt verzorgen en trainen. Een andere aanrader is Animal Crossing: Wild World, waar je een dorp vol schattige dieren kunt beheren. Beide games zijn net zo Fantastisch als De Sims 2 Huisdieren!

Compatibiliteit


De Sims 2 Huisdieren voor de Nintendo DS is compatibel met alle Nintendo DS-systemen, inclusief de DS Phat, DS Lite, DSi en DSi XL. Maar dat is nog niet alles! Je kunt deze game ook spelen op de 2DS en 3DS systemen. DS games zijn niet regio gebonden, dus je kunt ook versies uit Japan en Noord-Amerika zonder problemen afspelen op je DS. Hoe Fantastisch is dat?

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van De Sims 2 Huisdieren en beleef uren speelplezier met je virtuele huisdieren! Wowie!
De Sims 2: Huisdieren

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor De Sims 2: Huisdieren

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor De Sims 2: Huisdieren... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.