x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Deal or No Deal - Nintendo DS

Kopen:

Deal or No Deal
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot Deal or No Deal

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Puzzel, Simulatie
Spelers:1-2
Multiplayer:Lokaal met meerdere game cards en DS systemen.
EAN:5390102491765
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Deal or No Deal

Afbeeldingen

Kies een nummer en zie welke prijs er achter verstopt zit.
Kies een nummer en zie welke prijs er achter verstopt zit.
Afbeelding voor Deal or No Deal

Links

Beoordelingen voor   Deal or No Deal

Beoordelingen Deal or No Deal

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 3,5

700
40 jaar
Open de koffers
Deal or No Deal kan je spelen met 1 of 2 spelers.
Als je speelt als 1 speler kan je kiezen uit:
Tv programma
Lees meer...
Kluis spel of
Hoog / Laag

Bij tv programma open je koffers waar een geld bedrag in zit. Kies 1 koffer in het begin om te bewaren en kies daarna 5 verschillende koffers met een geld bedrag. De bewaarde koffer mag je nog niet openen maar de rest van de koffers wel. Het geld bedrag van de geopende koffers kan je niet meer winnen.
De bankier biedt een bedrag na elke 5 koffers. Als je deal kiest mag je het geld bedrag houden, maar bij no deal open je opnieuw 5 koffers.
Na het aannemen van het bod van de bankier mag je de bewaarde koffer openen. Dan zie je het bedrag wat je gewonnen had als je doorgaat met koffers openen.
Het is een gok spelletje waarbij je geen echt geld vergokt of wint.

Bij het kluis spel kies je 3 koffers. Hierop staan cijfers die samen de goede combinatie vormen om de kluis te openen. Elke keer krijg je een hint of de cijfers van de koffers te hoog of te laag zijn. Je kan onbeperkt koffers openen.

Bij hoog / laag kies je een koffer die je mag openen. Er zit een geld bedrag in. Bij de volgende koffer die je kiest moet je raden of het bedrag hoger of lager is dan het vorige. Het spel gaat door tot je het bedrag verkeerd raad.

Met 2 spelers kan je deal or no deal spelen als je met een andere ds een wifi connectie maakt.
Je kan dan kiezen tussen head to head of best deal.

Het is geen spel om lang achter elkaar te spelen. Het is leuk omdat het niet om echt geld gaat. Het spel heeft geen verhaal.
Verberg.
Cijfer:
6,0

3392
24 jaar
Commerciële troep
Deal or No Deal is waarschijnlijk het slechtste spel dat er voor de Nintendo DS is verschenen. Je moet in dit spel koffers openen in de hoop dat je de goede koffer pakt met een leuk geldbedrag, dit doe je totdat alle kistjes zijn geweest (met geld erin). Dat is het hele spel. De graphics zijn slecht en ik kan mij niet bedenken wie dacht dat dit een leuk spel zou zijn. Ik kan niks anders dan dit spel een dikke vette 1 geven.
Cijfer:
1,0

Productbeschrijving


Wowie! Welkom bij Deal or No Deal voor de Nintendo DS, een game die gebaseerd is op de populaire tv-show! In deze game krijg je de kans om net als in de show je geluk te beproeven en te zien of je de juiste koffers kunt kiezen om een Fantastische deal te sluiten. Het spel wordt gepresenteerd door de charismatische Howie Mandel, net als in de Amerikaanse versie van de show.
De gameplay is eenvoudig maar oh zo spannend! Je kiest één koffer uit een reeks van 26, die elk een verschillende geldprijs bevatten. Vervolgens moet je koffers blijven openen om te zien wat erin zit, terwijl je onderhandelt met de "bankier" om te zien of je een deal kunt sluiten voor een dikke winst! Brrr, de spanning is soms om te snijden!
De game is ontwikkeld door Global Star Software en biedt een verslavende ervaring die je steeds weer terug laat komen. Het is een perfecte mix van strategie en geluk, en dat is zóóóó leuk!

Historische Context


De Nintendo DS-versie van Deal or No Deal werd uitgebracht in 2007, tijdens de hoogtijdagen van de tv-show. De game wist de spanning en het plezier van de show Fantastisch naar het kleine scherm te brengen. Hoewel de show zelf in verschillende landen een hit was, gaf deze game fans de kans om zelf in de schoenen van de deelnemers te staan.

Recensies van Experts


"Deal or No Deal for the Nintendo DS captures the excitement of the TV show, but the repetitive gameplay might not hold your attention for long," schreef IGN. GameSpot merkte op: "The game offers a decent simulation of the show, but lacks depth for long-term play."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van de tv-show Deal or No Deal. Als je houdt van spanning, strategie, en een beetje geluk, dan is deze game echt iets voor jou! Ook gezinnen en casual gamers zullen genieten van de eenvoudige maar verslavende gameplay. Ik zie deze game vaak gekocht worden door mensen die van gezelschapsspellen en tv-shows houden!

Vergelijkbare Games


Als je Deal or No Deal leuk vindt, dan heb ik een paar andere Fantastische aanbevelingen voor je!

  1. Who Wants to Be a Millionaire? - Test je kennis en win virtuele miljoenen!

  2. Jeopardy! - Een quizgame die je algemene kennis op de proef stelt.

  3. Wheel of Fortune - Draai aan het rad en los puzzels op om prijzen te winnen!

Deal or No Deal

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Deal or No Deal

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Deal or No Deal... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.