x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Iron man 2: The video game - Nintendo DS

Kopen:

Iron man 2: The video game Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
12.99
€ 9.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Iron man 2: The video game

Afbeelding voor  Iron man 2 The video game

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2010
Spelers:1-2
Leeftijd:12+ jaar
EAN:5055277006656
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Iron man 2 The video game

Afbeeldingen

Vecht met <a href = https://www.mariods.nl/nintendo-ds-spel-info.php?Nintendo=Iron_Man target = _blank>Iron Man</a> en  <a href = https://www.mariods.nl/nintendo-ds-spel-info.php?Nintendo=Iron_Man_2 target = _blank>War Machine</a> tegen verschillende vijanden!
Vecht met Iron Man en War Machine tegen verschillende vijanden!
Iron man 2 The video game: Screenshot
Speel het verhaal van Iron Man 2 op je ds.
Speel het verhaal van Iron Man 2 op je ds.
Iron man 2 The video game plaatjes
Beoordelingen voor   Iron man 2 The video game

Beoordelingen Iron man 2: The video game

1 beoordeling - cijfer 7,5

1006
18 jaar
Voel hoe Iron Man zich voelt
Iron Man 2 is niet zomaar een filmgame geworden. De game is geschreven door de beroemde stripauteur Matt Fraction. In Iron Man 2 The Videogame voel je letterlijk hoe het is om de krachten van Iron Man te bezitten en hoef je er niet meer over te dromen.
Iron man 2: The video game
Cijfer:
7,5

Productbeschrijving


Wowie! Welkom bij Iron Man 2: The Video Game voor de Nintendo DS! In deze Fantastische game kruip je in het harnas van Tony Stark, beter bekend als Iron Man. Deze game is gebaseerd op de gelijknamige film en biedt een unieke mix van actie, avontuur en strategie. Je kunt wisselen tussen Iron Man en War Machine, elk met hun eigen unieke vaardigheden en wapens. De gameplay is snel en intens, met veel vijanden om te verslaan en missies om te voltooien. Ontwikkeld door Sega, zorgt deze game voor uren speelplezier, net als mijn beste vriend Yoshi altijd zegt: "Het is Fantastisch!"

Historische Context


Iron Man 2: The Video Game kwam uit in 2010, tegelijk met de release van de tweede Iron Man film. De game heeft sindsdien een trouwe schare fans opgebouwd, vooral onder liefhebbers van superhelden en Marvel-films. Hoewel de game niet zo’n groot succes was als de film, heeft het toch een speciale plek in de harten van velen. Brrr, ik herinner me nog hoe spannend het was toen deze game uitkwam!

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Iron Man 2: The Video Game for the Nintendo DS offers a decent handheld experience, with engaging missions and a variety of enemies." GameSpot voegde eraan toe: "While not perfect, Iron Man 2 provides an enjoyable experience for fans of the franchise."

Iets voor jou?


Deze game is Fantastisch voor fans van superhelden en actie-avonturen! Marvel-liefhebbers zullen genieten van de mogelijkheid om als Iron Man en War Machine te spelen. Ook gamers die houden van snelle, actievolle gameplay zullen veel plezier beleven aan deze titel. Haha, ik zie vaak dat verzamelaars van Marvel-games deze game aan hun collectie willen toevoegen!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaarduitgave van Iron Man 2: The Video Game, zijn er geen speciale edities of steelbooks bekend voor de Nintendo DS-versie. Maar dat maakt de game niet minder Fantastisch!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Iron Man 2: The Video Game, dan zijn er nog veel meer Fantastische games die je misschien leuk vindt! Probeer eens Spider-Man: Shattered Dimensions of Thor: God of Thunder voor de Nintendo DS. Beide games bieden spannende superheldenactie die je niet wilt missen!

Extra Informatie


Wist je dat Iron Man 2: The Video Game ook coole upgrades en aanpassingen voor je pakken biedt? Je kunt verschillende onderdelen en wapens vrijspelen en upgraden naarmate je vordert in het spel. Fantastisch, toch? Dat geeft je nog meer redenen om terug te komen en de game opnieuw te spelen!
Iron man 2: The video game

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Iron man 2: The video game

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Iron man 2: The video game... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.