x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Kung Fu Panda 2 - Nintendo DS

Kopen:

Kung Fu Panda 2 Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
5.99
€ 4.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Kung Fu Panda 2

Afbeelding voor  Kung Fu Panda 2

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Actie, Avontuur
Spelers:1-2
Multiplayer:Lokaal met meerdere game cards en DS systemen.
EAN:4005209147583
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Kung Fu Panda 2

Afbeeldingen

Speel de hoofdpersonages uit de game en originele serie!
Speel de hoofdpersonages uit de game en originele serie!
Spannende en leuke gevechten maar, Ho ho, rustig aan! Één tegelijk!
Spannende en leuke gevechten maar, Ho ho, rustig aan! Één tegelijk!
Afbeelding voor Kung Fu Panda 2

Links

Beoordelingen voor   Kung Fu Panda 2

Beoordelingen Kung Fu Panda 2

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,8

1365
17 jaar
Zeer grappig spel!
Een zeer geinig spel. Heb Kung Fu Panda 2 een aantal jaar geleden voor de lol gekocht op koningsdag en geloof me, het was zeker geen miskoop. Leuk dat je ook met verschillende characters kan spelen en met 2 spelers tegelijk kunt spelen (als beide spelers dit spel bezitten).
Cijfer:
7,5

13605
17 jaar
Zeer leuk, zeker geen spijt van aankoop
Kung Fu Panda 2 heeft leukere gameplay dan de eerste versie. Je kunt beter aanvallen en dat is zeer prettig. Jij moet Kungfu tegen houden, voordat hij de hele wereld plat gooit. Samen met je vrienden ga je op pad om hem te vinden en tegen te houden.
Kung Fu Panda 2
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Ben je klaar voor een episch avontuur in het oude China? "Kung Fu Panda 2" voor de Nintendo DS brengt je terug naar de wereld van Po, de schattige maar dappere panda, en zijn vrienden! Deze game is gebaseerd op de populaire DreamWorks animatiefilm en biedt een Fantastische mix van actie, avontuur en humor. Je zult vechten tegen vijanden, puzzels oplossen en je Kung Fu vaardigheden perfectioneren. Ontwikkeld door THQ, staat deze game garant voor uren speelplezier met zijn unieke gameplay-mechanieken en boeiende verhaal!

Historische Context


Toen "Kung Fu Panda 2" in 2011 uitkwam, was het een grote hit, zowel in de bioscoop als op de gameconsoles. De film kreeg veel lovende kritieken en de game volgde al snel. Het succes van de eerste "Kung Fu Panda" game zorgde ervoor dat fans reikhalzend uitkeken naar dit vervolg. De DS-versie wist de essentie van de film goed te vangen en bood een unieke ervaring die zowel kinderen als volwassenen aansprak.

Recensies van Experts


IGN schreef over de game: "Kung Fu Panda 2 on the DS is a delightful experience that captures the charm and excitement of the film. The controls are intuitive, and the gameplay is engaging for players of all ages." GameSpot voegde daaraan toe: "The vibrant graphics and faithful adaptation of the movie’s plot make this game a must-have for fans of the series."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van de "Kung Fu Panda" films, zowel jong als oud. Kinderen zullen genieten van de actie en de humor, terwijl volwassenen de diepgang van het verhaal en de uitdagende gameplay zullen waarderen. Ook verzamelaars van film-gebaseerde games zullen deze titel Fantastisch vinden om toe te voegen aan hun collectie!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "Kung Fu Panda 2", dan zijn "Shrek Forever After" en "Madagascar 3: The Video Game" ook geweldige keuzes voor jou! Beide games zijn ook gebaseerd op populaire DreamWorks films en bieden een vergelijkbare mix van avontuur en humor.

Als ik niet aan het werk ben...


Ik zou het zo geweldig vinden om samen met Po en de Furious Five te vechten tegen schurken in het oude China! Stel je voor, ik, Mr M., een dappere muntje met mijn beste vrienden Yoshi en Luma aan mijn zijde. We zouden door de bamboebossen rennen, vijanden verslaan met onze Fantastische Kung Fu moves en samen lachen om Po’s grappige momenten. En na een lange dag van avonturen, zouden we samen dumplings eten in de Jade Palace. Haha! Dat zou zóóóó leuk zijn!
Kung Fu Panda 2

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Kung Fu Panda 2

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Kung Fu Panda 2... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.