x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag of dinsdag in huis.

Mega Man ZX - DS All in 1!

Kopen:

Mega Man ZX Losse Game Card
Bestel vandaag, maandag of dinsdag in huis.
34.99
€ 27.49
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Mega Man ZX

Afbeelding voor  Mega Man ZX

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Actie, Avontuur
Leeftijd:12+ jaar
EAN:5055060942024

Anderen bekeken ook:

Afbeelding voor Mega Man ZX

Afbeeldingen

Mega Man ZX: Screenshot
Afbeelding voor Mega Man ZX

Links

Beoordelingen voor  Mega Man ZX

Beoordelingen Mega Man ZX

1 beoordeling - cijfer 9,5

727
17 jaar
Dicht bij perfectie, maar nog net niet
Megaman ZX is naar mijn mening een van de beste Megaman-games ooit gemaakt.

Inti Creates heeft geleerd van de fouten van de Megaman Zero-reeks en heeft op die gebieden actie ondernomen.
Lees meer...

De gameplay is hetzelfde als altijd; pak je saber en buster en ga los. Het is even snel en even moeilijk als voorheen. Dit keer is er gelukkig geen rating systeem, die in de Megaman Zero-games het verkrijgen van alle items of het gebruiken van die items verhinderde. Er is ook niks mis met het leveldesign. Het enige wat ZX fout doet, is de overworld. Voorheen koos je gewoon het level en begon je met spelen. Deze game heeft veel Metroidvania-elementen en een van die elementen is, dat ze hebben geprobeerd een open world te maken. Wat het inhoudt, is dat elke keer dat je naar een level moet om de missie te voltooien, je steeds naar het level moet lopen. Deze zijn dit keer ingedeeld in Area's A-O. Het probleem is dat de missie niet aangeeft WAAR de area is, waar je moet zijn. Dit zorgt ervoor dat je de hele map rondloopt en hoopt dat je de area vindt, waar je naartoe moet. Dit is eerlijk gezegd al saai, maar als je telkens een Game Over krijgt, moet je WEER naar het level lopen. In dit opzicht heeft ZX gefaald. Gelukkig is er nog een factor die de game van OK tot Geweldig maakt. Ik spreek natuurlijk over de forms, waarin je kan veranderen. Je begint met een standaard form, model X, die X van de Megaman X-games moet voorstellen. Daarna fuseert deze met model Z (Zero) om model ZX te creëren. Later krijg je ook toegang tot andere forms, die de 4 guardians van de Megaman Zero-reeks moeten voorstellen. Deze zijn Model H (Harpuia), die kan vliegen en 2 zwaarden heeft, Model L (Leviathan), die makkelijk onderwater kan navigeren en ijsdraken kan oproepen, model F (Fefnir), die het traject van zijn schoten kan bepalen en stenen muren kan breken en Model P (Phantom), die je als een ninja laat spelen en kan laten zien in het donker.

De graphics zijn prima. Alles ziet er mooi en samenhangend uit door kleurrijke en gedetailleerde sprites en achtergronden. De soundtrack is zoals gewoonlijk geweldig met onvergetelijke tunes, zoals Area F, Crisis zone, Area A, Area I, Area J etc.
Verberg.
Mega Man ZX
Cijfer:
9,5

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mega Man ZX

Tips en geheimen, cheats en codes

2 tips: 1 persoonlijke tip - 1 geheim

Persoonlijke tip:
Level 4 overwinningen!
XD (voor ds lol)
727
17 jaar
In het spel zijn er 16 bosses te bevechten. 8 van deze bosses gebruiken biometals om henzelf sterker te maken. Door deze 8 bosses op een andere manier aan te pakken verwerf je verschillende beloningen. Hoe minder vaak je de weakspot van de boss raakt, hoe beter de beloning. Er zijn 4 soorten overwinningen op de boss te behalen, die daarvan afhankelijk zijn. Als je het gevecht afsluit met een level 1 overwinning (6x of vaker weakspot geraakt), krijg je de biometal met maar 25% weapon energy, bij een level 2 (2-5x weakspot geraakt) vicory krijg je de biometal met 50% weapon energy, bij een level 3 (1-2x weakspot geraakt)krijg je 75% weapon energy en bij een level 4 overwinning (0x weakspot geraakt) krijg je 100% weapon energy en een pop van de boss. Het voordeel hiervan is dus dat je de biometal weapon energy niet hoeft te kopen en het meteen voor je beschikbaar is. De pagina waar de boss weaknesses staan is hier te vinden.Hieronder is een link naar een video, waarin iemand de level 4 victory haalt op elke boss.

 

Geheimen:
Verkrijg model Ox
XD (voor ds lol)
727
Tegen het einde van het spel kom je langs area M, waar je verplicht bent een missie te doen om verder te komen. Na die missie te hebben voltooid, kom je in een save room. Ga naar rechts en je komt uit in area N. In deze area is model Ox te verkrijgen op 2 manieren.

Manier 1: Sla het spel op, sluit het af en plaats MEGAMAN ZERO 3 of MEGAMAN ZERO 4 in het GBA-slot. Start het spel weer op, volg het pad en neem de onderste route. Je komt uit in een kamer met 2 deuren. Afhankelijk of je ZERO 3 of ZERO 4 in het GBA-slot hebt gedaan, is een van de 2 deuren open. Ga de deur die open is binnen en versla de 4 bosses die daarin zijn. Herhaal deze stappen, maar dan met de andere game in het GBA-slot. Ga dan naar de kamer met de 2 deuren, maar ga nu helemaal naar rechts, daar is nu een steen. Pak de steen.

Manier 2: Als je niet ZERO 3 en ZERO 4 hebt, moet je het bovenste pad nemen. Volg het pad en versla Omega, een van de moeilijkste geheime bazen in MEGAMAN, die is teruggekeerd uit MEGAMAN ZERO 3. Het is voor beginners geadviseerd om in ieder geval 2 sub-tanks mee te brengen en alleen de buster te gebruiken. Nadat je hem hebt verslagen, ga je terug naar dezelfde kamer van manier 1 en de steen is daar nu ook. Pak de steen op.

Zodra je de steen hebt, moet je de game minimaal 1x hebben uitgespeeld en dan naar area X gaan, de guardian HQ. Ga dan naar het lab van Fleuve en praat een paar keer met hem en hij zal je dan model Ox geven, waarmee je in Omega kan veranderen.

 
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2009 - 2023 Mario DS