x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Nancy Drew: The Hidden Staircase - Nintendo DS

Kopen:

Nancy Drew: The Hidden Staircase (NA)
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
13.99
€ 12.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Noord Amerikaans doosje
Te spelen op elke Europese DS
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Nancy Drew: The Hidden Staircase

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Avontuur
Uitgebracht:2008
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0785138361758
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Nancy Drew The Hidden Staircase

Afbeeldingen

Nancy Drew The Hidden Staircase: Screenshot
afbeeldingen voor Nancy Drew: The Hidden Staircase
Afbeelding voor Nancy Drew The Hidden Staircase

Links

Beoordelingen voor   Nancy Drew The Hidden Staircase

Beoordelingen Nancy Drew: The Hidden StaircaseProductbeschrijving


Wowie! Welkom bij een van de meest spannende avonturen met onze favoriete jonge detective, Nancy Drew! "Nancy Drew: The Hidden Staircase" voor de Nintendo DS biedt een Fantastisch mysterie dat je urenlang zal boeien. In deze game help je Nancy om een mysterie op te lossen dat draait om een oud landhuis waar vreemde dingen gebeuren. De game combineert puzzeloplossende gameplay met een meeslepend verhaal, waardoor je je echt als een detective voelt.
De game is ontwikkeld door THQ en is gebaseerd op de populaire boekenreeks van Carolyn Keene. Je zult genieten van verschillende uitdagende puzzels, verborgen voorwerpen zoeken en spannende dialogen voeren met diverse personages. Het gebruik van het touchscreen van de DS maakt de ervaring nog interactiever en leuker. ... en dat maakt mij super vrolijk!

Historische Context


Brrr! "Nancy Drew: The Hidden Staircase" kwam uit in 2008 en is gebaseerd op het tweede boek in de iconische Nancy Drew-serie die voor het eerst werd gepubliceerd in 1930. De boeken hebben generaties van lezers geïnspireerd en deze game brengt datzelfde avontuurlijke gevoel naar de Nintendo DS. De game werd goed ontvangen vanwege zijn getrouwe weergave van het bronmateriaal en de slimme puzzels.

Recensies van Experts


De experts van IGN gaven de game een solide beoordeling en schreven: "Nancy Drew: The Hidden Staircase delivers a solid mystery for young sleuths to unravel, with plenty of engaging puzzles and a compelling storyline." Haha, dat klinkt toch super leuk!

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jonge detectives en fans van de Nancy Drew-boeken. Maar ook volwassenen die van een goed mysterie houden, zullen veel plezier beleven aan deze game. Als je houdt van puzzels oplossen en spannende verhalen, dan is dit een must-have voor jouw collectie. Fantastisch voor zowel jonge als oude speurneuzen!

Vergelijkbare Games


Als je genoten hebt van "Nancy Drew: The Hidden Staircase", dan heb ik nog een paar andere aanraders voor je:

  1. Professor Layton and the Curious Village: Net als Nancy Drew biedt deze game een mix van puzzels en een boeiend verhaal. Professor Layton is een meester in het oplossen van mysteries!

  2. Phoenix Wright: Ace Attorney: Word een advocaat en los ingewikkelde zaken op in de rechtszaal. Deze game heeft een vergelijkbare mix van verhaal en puzzels.

  3. Hotel Dusk: Room 215: Een interactieve detective-roman met een uniek kunststijl en meeslepend verhaal. Perfect voor fans van mysterie en avontuur!

Nancy Drew: The Hidden Staircase

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Nancy Drew: The Hidden Staircase

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Nancy Drew: The Hidden Staircase... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.