x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Rhythm Paradise - DS All in 1!

Kopen:

Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Rhythm Paradise

Afbeelding voor  Rhythm Paradise

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Ritme
EAN:0045496468767

Anderen bekeken ook:

Beoordelingen voor  Rhythm Paradise

Beoordelingen Rhythm Paradise

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,0

268
22 jaar
Leuk muziekspel
Rhythm Paradise is een leuk spel, aan te raden voor fans van de serie of mensen die van dolle ritme spelletjes houden. Hoewel het spel vrij snel is uitgespeeld, kun je altijd proberen om de perfecte score te halen (en dat kan nog vrij lastig zijn). De muziek zal nog dagen in je hoofd zitten ;)
Cijfer:
8,0

409
14 jaar
WarioWare Inc., maar dan uitdagender!
Rhythm Paradise is een heel tof spel om tussendoor te spelen. Wat ook tof is, is dat je elke keer het gevoel hebt als het game over is om beter te worden, want op den duur wordt je beter in deze game.

Mijn favoriete levels zijn o.a. Glee Club, Munchy Monk en DJ School, maar de meeste levels bevatten veel humor in deze game. Soms moet je snel reageren, maar in het begin van het level kan je oefenen om het level onder de knie te krijgen. Wat anders is dan bij bv. WarioWare, is dat je alert moet zijn voor een langere tijd dan een paar seconden, soms wel een minuut of twee.
Lees meer...

Er zijn vier ranks in deze game: Bad (waarbij je opnieuw moet proberen om verder te komen en je algoritme omlaag gaat), OK (waarbij je het level met succes hebt voltooid), Superb (waarin je het level met geen of bijna geen fouten hebt voltooid en een medaille krijgt) en Perfect. Bij Perfect werkt het zo: wanneer je op een level Superb hebt gehaald, krijg je na een tijdje soms de kans om van dat level een Perfect-diploma te halen. Als het P-symbooltje met een gezichtje verschijnt, krijg je maximaal drie keer de kans om het level 100 procent juist te spelen. Als het je is gelukt, krijg je een Perfect Campaign Certificate en nog iets extra, zoals een verhaal van een personage uit de game. Je kan beide in het menu bekijken. Soms krijg je ook een extra medaille. Met die medailles kan je minigames vrijspelen en soms bevatten die highscores.

Één nadeel aan dit spel vind ik de controls: je houdt je DS, net zoals in bijvoorbeeld Dr. Kawashima, zijwaarts, en bestuurt het met de stylus. Dus Perfect halen is een stuk moeilijker dan op andere Rhythm Paradise-games. Persoonlijk speel ik van deze serie het liefst Rhythm Tengoku op de Game Boy Advance, waarbij je de knoppen van de Game Boy gebruikt. De game is wel in het Japans, dus dat is beetje een probleem om in de game te begrijpen wat je moet doen.
Verberg.
Cijfer:
9,0

2782
24 jaar
Niks voor mij
Rhythm Paradise is een spel waarbij je met je stylus op het ritme van de muziek mee moet tikken. Hoewel het spel makkelijk op te pakken is om even tussendoor te spelen viel het persoonlijk voor mij erg tegen. Het spel werd voor mij vrij snel repetitief wat er voor zorgde dat ik het spel vrij snel weer weglegde. Hoewel het spel leuke liedjes heeft, is het spel voor mij helaas niet weggelegd.
Cijfer:
4,0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Rhythm Paradise

Tips en geheimen, cheats en codes

Geheimen:
Kan je niet verderkomen in het spel? De Barista kan je helpen!
Qubik5qube
409
Als je meer dan drie keer Bad haalt op een level, krijg je soms de mogelijkheid om dit level over te slaan. Dit doe je zo:

1: Ga naar het menu waar alle levels staan en druk op het koffiesymbooltje, deze truc werkt alleen als er een lampje bij het icoontje staat.
2: De Barista praat een beetje tegen je en zegt dan dat hij voor deze keer wel er voor kan zorgen dat je een OK-rank krijgt.
3: Ga terug naar het menu met de levels en normaal zal nu het volgende level beschikbaar moeten zijn.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2009 - 2022 Mario DS