x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Star Wars: Lethal Alliance - Nintendo DS

Kopen:

Star Wars: Lethal Alliance
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
5.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Star Wars: Lethal Alliance Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
3.49
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Star Wars: Lethal Alliance

Afbeelding voor  Star Wars Lethal Alliance

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Actie
Spelers:1-4
Multiplayer:Lokaal met meerdere game cards en DS systemen.
EAN:3307210222343
Goede Badges:
Afbeeldingen voor  Star Wars Lethal Alliance

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Star Wars Lethal Alliance

Links

Beoordelingen voor   Star Wars Lethal Alliance

Beoordelingen Star Wars: Lethal AllianceProductbeschrijving


Wowie! Star Wars Lethal Alliance voor de Nintendo DS is een Fantastisch avontuur dat zich afspeelt in het bekende Star Wars universum. In dit spel speel je als Rianna Saren, een Twi’lek huurling, en haar robotische metgezel Zeeo. Samen nemen ze het op tegen het Galactische Keizerrijk in een missie om de plannen voor de Death Star te stelen. De game combineert actie, avontuur en puzzeloplossing, waardoor je voortdurend op je hoede moet zijn! De ontwikkelaars, Ubisoft, hebben een geweldige mix van vechten en sluipen gecreëerd, waardoor je je echt een deel van het Star Wars universum voelt. ... en dat is zóóóó leuk!

Historische Context


Star Wars Lethal Alliance werd uitgebracht in 2006 en was een van de eerste Star Wars games die specifiek voor de draagbare consoles werd ontwikkeld. Het spel werd gelanceerd in een tijd waarin Star Wars fans hongerig waren naar nieuwe verhalen en avonturen, vooral na de release van de Prequel-trilogie. Het was een unieke toevoeging aan de Star Wars gamecatalogus omdat het een origineel verhaal introduceerde dat zich afspeelde tussen Episode III en Episode IV.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Star Wars Lethal Alliance biedt een unieke ervaring voor Star Wars fans met zijn mix van actie en avontuur. Hoewel het spel zijn gebreken heeft, is het toch een must-play voor elke fan van de franchise." GameSpot voegde eraan toe: "De samenwerking tussen Rianna en Zeeo brengt een frisse dynamiek in de gameplay, wat het spel onderscheidt van andere Star Wars titels."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor Star Wars fans die op zoek zijn naar een nieuw avontuur in het geliefde universum. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of gewoon een fan van de films, Star Wars Lethal Alliance biedt iets voor iedereen. Vooral voor degenen die genieten van actie en puzzeloplossing is dit een Fantastische keuze!

Vergelijkbare Games


Als je van Star Wars Lethal Alliance houdt, dan zijn er een paar andere Nintendo DS games die je misschien ook Fantastisch zult vinden! Denk aan Star Wars: The Force Unleashed, dat ook een spannend verhaal biedt binnen het Star Wars universum. Een andere aanrader is Metroid Prime Hunters, die net als Lethal Alliance een mix van actie en avontuur biedt.

Als ik niet aan het werk ben...


Haha! Als ik samen met Yoshi en Luma in Star Wars Lethal Alliance zou zitten, zou dat echt een avontuur zijn! Ik stel me voor dat Yoshi met zijn lange tong de vijanden uitschakelt terwijl Luma ons helpt met het oplossen van de puzzels. En ik? Ik zou natuurlijk de leiding nemen en zorgen dat ons team altijd in topvorm blijft. Het zou zo leuk zijn om samen met mijn beste vrienden de Death Star plannen te stelen en het Keizerrijk een lesje te leren. Fantastisch, toch?
Star Wars: Lethal Alliance

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Star Wars: Lethal Alliance

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Star Wars: Lethal Alliance... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Star Wars Lethal Alliance

Links