x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes - Nintendo DS

Kopen:

Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
7.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes

Afbeelding voor  Star Wars The Clone Wars Republic Heroes

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Actie, Avontuur
Spelers:1-2
Multiplayer:Lokaal met meerdere game cards en DS systemen.
EAN:0023272008239
Goede Badges:
Afbeeldingen voor  Star Wars The Clone Wars Republic Heroes

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Star Wars The Clone Wars Republic Heroes

Links

Beoordelingen voor   Star Wars The Clone Wars Republic Heroes

Beoordelingen Star Wars The Clone Wars: Republic HeroesProductbeschrijving


Ah, Star Wars The Clone Wars Republic Heroes! Fantastisch! Deze game neemt je mee naar een galaxy far, far away, waar je de helden uit de populaire animatieserie "Star Wars: The Clone Wars" volgt. Je speelt als Jedi-ridders zoals Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi, maar ook als clone troopers zoals Captain Rex. De gameplay combineert spannende gevechten met lichtzwaarden en blasters, platforming en puzzels. Ontwikkeld door Krome Studios en uitgegeven door LucasArts, biedt de game een unieke co-op ervaring. Wowie! Samenwerken was nog nooit zo leuk!

Historische Context


Toen Star Wars The Clone Wars Republic Heroes in 2009 uitkwam, was de animatieserie "Star Wars: The Clone Wars" op het hoogtepunt van zijn populariteit. De game sloot naadloos aan op de avonturen van de personages die fans al kenden en liefhadden. Het was een tijd waarin Star Wars games veel aandacht kregen, en deze titel was een Fantastische aanvulling op de collectie van elke fan.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Star Wars The Clone Wars Republic Heroes fails to capture the excitement of the TV series, but offers some fun moments for fans." Bleh, helaas niet de beste beoordeling. GameSpot voegde toe: "The game has some interesting ideas, but the execution falls short, making it a mediocre experience overall."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jonge Star Wars-fans die dol zijn op de animatieserie "The Clone Wars". Ook voor gezinnen die samen willen spelen, is dit een leuke keuze. Maar let op, verzamelaars van Star Wars games zullen deze ook zeker willen toevoegen aan hun collectie. Fantastisch voor zowel jong als oud!

Vergelijkbare Games


Als je van Star Wars The Clone Wars Republic Heroes houdt, dan zijn er nog meer Fantastische Star Wars games die je misschien leuk vindt! Probeer eens "Star Wars: The Force Unleashed" of "Lego Star Wars: The Complete Saga". Beide games bieden een unieke kijk op het Star Wars-universum en zijn net zo leuk om te spelen.

Vergelijkbare Uitgaves


Deze game is ook beschikbaar op andere platforms zoals de PlayStation 3, Xbox 360 en Wii. Elke versie heeft zijn eigen unieke kenmerken, maar de DS-versie biedt de draagbare Star Wars-ervaring die je overal mee naartoe kunt nemen. Fantastisch toch?

Waarom co-op spelen zo leuk is


Een van de leukste aspecten van Star Wars The Clone Wars Republic Heroes is de co-op gameplay. Spelen met een vriend of familielid maakt de avonturen nog spannender en leuker. Samenwerken als Jedi en clone troopers om missies te voltooien en vijanden te verslaan, geeft een extra dimensie aan de game. Het is echt een Fantastische manier om samen te genieten van het Star Wars-universum!
Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Star Wars The Clone Wars Republic Heroes

Links