x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

The Spiderwick Chronicles - Nintendo DS

Kopen:

The Spiderwick Chronicles
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot The Spiderwick Chronicles

Afbeelding voor  The Spiderwick Chronicles

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Avontuur
EAN:3348542217294
Goede Badges:
Afbeeldingen voor  The Spiderwick Chronicles

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Beoordelingen voor   The Spiderwick Chronicles

Beoordelingen The Spiderwick ChroniclesProductbeschrijving


Wowie! Stap in de magische wereld van The Spiderwick Chronicles, een Fantastische game gebaseerd op de populaire boeken en film. In deze avontuurlijke game speel je als de kinderen Jared, Simon en Mallory Grace, die een geheimzinnig boek ontdekken dat hen naar een verborgen wereld vol magische wezens leidt. De game combineert actie, avontuur en puzzels, waarbij je moet samenwerken met de verschillende personages om uitdagingen te overwinnen en de geheimen van de Spiderwick Estate te ontrafelen. Ontwikkeld door Stormfront Studios en uitgebracht door Sierra Entertainment, biedt deze game een meeslepende ervaring die zowel jong als oud zal betoveren!

Historische Context


The Spiderwick Chronicles werd uitgebracht in 2008, rond dezelfde tijd als de gelijknamige film. De game wist de magie en spanning van de boeken en film goed naar de Nintendo DS te vertalen. Het was een periode waarin veel boeken en films werden omgezet naar games, maar The Spiderwick Chronicles wist zich te onderscheiden door zijn rijke verhaal en boeiende gameplay. Het werd goed ontvangen door fans van de franchise en is nog steeds een geliefd spel onder verzamelaars.

Recensies van Experts


"The Spiderwick Chronicles biedt een verrassend diepgaande en boeiende ervaring voor een game gebaseerd op een film. De mix van actie, avontuur en puzzels zorgt voor een leuke en gevarieerde gameplay." - IGN
"Een leuke en spannende game die de sfeer en magie van de boeken en film goed weet over te brengen naar de Nintendo DS. Zeker een aanrader voor fans van de franchise." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is Fantastisch voor jonge avonturiers en fans van de Spiderwick boeken en film. Kinderen die houden van magische verhalen en spannende avonturen zullen enorm genieten van deze game. Maar ook verzamelaars van Nintendo DS games en liefhebbers van fantasy-avonturen zullen deze titel zeker waarderen. Hoe leuk is het om samen met de Grace kinderen op avontuur te gaan en magische wezens te ontdekken? Dat maakt mij super vrolijk!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van The Spiderwick Chronicles, dan vind je de volgende games vast ook Fantastisch:


FAQ


Vraag: Is deze game geschikt voor jongere kinderen?
Antwoord: Ja, The Spiderwick Chronicles is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder. De game bevat spannende avonturen en magische wezens, maar het is niet te eng voor jonge spelers. Fantastisch voor een gezinsavond vol magische avonturen!
The Spiderwick Chronicles

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor The Spiderwick Chronicles

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor The Spiderwick Chronicles... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.