x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Toon-Doku: Sudoku with Pictures! - Nintendo DS

Kopen:

Toon-Doku: Sudoku with Pictures! (NA)
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
3.49
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Noord Amerikaans doosje
Te spelen op elke Europese DS
Toon-Doku: Sudoku with Pictures! Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
3.49
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Toon-Doku: Sudoku with Pictures!

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Puzzel
EAN:0096427014898
Goede Badges:
Afbeeldingen voor  Toon-Doku Sudoku with Pictures

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Toon-Doku Sudoku with Pictures

Links

Beoordelingen voor   Toon-Doku Sudoku with Pictures

Beoordelingen Toon-Doku: Sudoku with Pictures!Productbeschrijving


Wowie! Toon-Doku Sudoku with Pictures voor de Nintendo DS is een unieke en Fantastische twist op het klassieke Sudoku-spel. In plaats van de gebruikelijke cijfers, gebruik je vrolijke en kleurrijke afbeeldingen om de puzzels op te lossen. Deze game is ontwikkeld door Dragon’s Den Unlimited en combineert de uitdagende logica van Sudoku met een speelse, visuele flair. Met meer dan 250 verschillende puzzels en de mogelijkheid om je eigen afbeeldingen te gebruiken, biedt Toon-Doku urenlang puzzelplezier voor zowel beginners als ervaren spelers. En dat maakt mij super blij!

Historische Context


Toon-Doku verscheen in 2007, een tijd waarin Sudoku-puzzels wereldwijd enorm populair waren. De Nintendo DS was het perfecte platform voor dit soort puzzelspellen vanwege het touchscreen, waardoor het invoeren van de afbeeldingen eenvoudig en intuïtief is. Deze game bracht een frisse wind in de wereld van Sudoku door de traditionele cijfers te vervangen met levendige plaatjes, wat vooral kinderen en visueel ingestelde spelers aantrok.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Toon-Doku is a charming and innovative take on the classic Sudoku puzzle. It’s perfect for younger players and those looking for a fresh spin on the familiar format."
GameSpot schreef: "The game’s playful visuals and the ability to customize the puzzles with your own pictures make Toon-Doku a delightful experience for all ages."

Iets voor jou?


Toon-Doku is ideaal voor puzzelliefhebbers van alle leeftijden, maar vooral voor kinderen en jongeren die van kleurrijke en visuele uitdagingen houden. Als je geniet van traditionele Sudoku maar op zoek bent naar iets nieuws en spannends, dan is dit de perfecte game voor jou! En natuurlijk, iedereen die een beetje extra plezier en kleur in hun puzzelervaring wil brengen, zal deze game Fantastisch vinden!

Vergelijkbare Games


Als je Toon-Doku leuk vindt, dan zijn er nog meer Fantastische puzzelspellen voor de Nintendo DS die je zeker moet proberen. Denk aan "Picross DS", waar je logische puzzels oplost om afbeeldingen te onthullen, of "Professor Layton and the Curious Village", een avonturenspel vol breinbrekers en raadsels. Beide games bieden een unieke en uitdagende puzzelervaring die je urenlang zal vermaken!

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioDS.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands, en dat betekent dat je bij ons altijd mooie, complete producten vindt. Ons ruime aanbod aan gebruikte games, zoals Toon-Doku, komt met een uitstekende service en 6 maanden garantie. Bovendien zijn onze prijzen laag, en door tweedehands te kopen, draag je bij aan een beter milieu. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van Toon-Doku en ontdek hoeveel plezier je kunt hebben met een Fantastische tweedehands game!
Toon-Doku: Sudoku with Pictures!

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Toon-Doku: Sudoku with Pictures!

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Toon-Doku: Sudoku with Pictures!... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Toon-Doku Sudoku with Pictures

Links