x HomeWinkelZoekenNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super Nintendo
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Mario DSZoeken in alle DS All-in-1 pagina's op: nr 1 Daikatana Compleet

4 zoekresultaten:

LEGO Star Wars: The Complete Saga
LEGO en Star Wars, beter wordt het niet!
line
Tetris DS
Een must voor de DS bezitter.
Dit is een van de beste Tetris-spellen die ik ooit heb gespeeld en misschien wel hét beste. Dit spel bevat vele spelvarianten en puzzels. Daarnaast heb je natuurlijk ook mooie graphics, goede muziek en vooral leuke animaties. Een erg Compleet Tetris spel dus. Omdat dit een spel is dat je ook gewoon even 5 minuutjes kan spelen, is dit een perfect spel voor een handheld console. Een must dus voor elke DS bezitter en puzzelfan.
line
Pokémon Conquest
Zo heb je Pokémon nog niet eerder gezien!
Een Compleet nieuwe manier van spelen, zó had je Pokémon nog niet eerder gezien!
In deze Turn-based strategy RPG doorloop je levels met verschillende Pokémons alsof je op een schaakbord speelt. Gebruik strategie en denk goed na om te winnen.
Deze game is een aanrader voor iemand die Pokémon leuk vind, maar iets nieuws wil ontdekken. Goed voor uren speelplezier!
line
Around the World in 80 Days
Met ongeveer 80 puzzels de wereld rond
Het spel vertelt het klassieke verhaal over Phileas Fogg en zijn dienaar Passepartout die proberen om de wereld te reizen in 80 dagen. In de tijd waarin het spel zich afspeelt was dat nog een hele opgave.

Around the World in 80 Days is een erg leuk avonturen puzzelspel. Het doet mij denken aan Jewel Quest. De puzzels gaan van makkelijk naar moeilijk naarmate de reis verder gaat. Tijdens de reis komen de avonturiers bepaalde problemen tegen die opgelost worden door voorwerpen te zoeken. Met het oplossen van de puzzels worden voorwerpen Compleet gemaakt. In de puzzels worden items weggespeeld door ze met elkaar te matchen. Bijv. 3 op een rij van hetzelfde item. De voorwerpen zitten verborgen in stukjes in de puzzel. De stukjes vallen naar beneden tot ze uit de puzzel vallen.

Tussen de puzzels door wordt het verhaal verteld. Een nadeel is dat als je een puzzel niet haalt; je gelijk een paar puzzels teruggezet wordt als je levens op zijn. Het spel slaat namelijk na een paar puzzels automatisch op.

Per puzzel kan je hulpmiddelen volladen zoals een hamer of een bom. Deze kan je gebruiken om items te laten ontploffen om zo te helpen bij het oplossen van een puzzel.
Around the World in 80 Days
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.99
6 weken garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Around the World in 80 Days
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.99
6 weken garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Thuiswinkel Waarborg
© 2015 - 2020 Mario DS