x HomeWinkelZoekenNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super Nintendo
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Zomer! Mario DSZoeken in alle DS All-in-1 pagina's op: nr 1 Daikatana Compleet

7 zoekresultaten:

LEGO Star Wars: The Complete Saga
LEGO en Star Wars, beter wordt het niet!
line
Tetris DS
Een must voor de DS bezitter.
Dit is een van de beste Tetris-spellen die ik ooit heb gespeeld en misschien wel hét beste. Dit spel bevat vele spelvarianten en puzzels. Daarnaast heb je natuurlijk ook mooie graphics, goede muziek en vooral leuke animaties. Een erg Compleet Tetris spel dus. Omdat dit een spel is dat je ook gewoon even 5 minuutjes kan spelen, is dit een perfect spel voor een handheld console. Een must dus voor elke DS bezitter en puzzelfan.
line
Pokémon Conquest
Zo heb je Pokémon nog niet eerder gezien!
Een Compleet nieuwe manier van spelen, zó had je Pokémon nog niet eerder gezien!
In deze Turn-based strategy RPG doorloop je levels met verschillende Pokémons alsof je op een schaakbord speelt. Gebruik strategie en denk goed na om te winnen.
Deze game is een aanrader voor iemand die Pokémon leuk vind, maar iets nieuws wil ontdekken. Goed voor uren speelplezier!
line
Mario & Luigi: Partners in Time
Leuk battle systeem, Time Travel is leuk en een unieke Storyline
Partners in Time was mijn kennismaking met de Mario RPG's en toen ik het voor het eerste speelde was ik hooked.

De Storyline, het dialoog, de karakters, de battles, de time travel functie, en wat de serie echt uniek maakte voor mij waren de nieuwe enemy's genaamd de Shroobs wat de game ook zijn unieke charm geeft

Ik heb deze game meerdere keren opnieuw gespeeld en het blijft gewoon echt een topgame, ook de werelden zijn leuk en heeft ook een zeer heerlijke soundtrack

Ik heb zelfs Chrono Trigger ondekt door de Time Travel functie in het spel lol

Ook maak je kennis met Baby Mario en Baby Luigi die je in de hele game ondersteunen en ook zorgen voor leuke Bros Attacks, ik denk van alle Mario RPG's die ik heb gespeeld op de DS dat deze het meeste beginner toegankelijk is, het voelt gewoon lekker straight forward en duidelijk wat de missie is en wat je moet doen.

Ook is het dialoog grappig en zijn de enemys leuk om tegen te spelen, De game heeft ook wat Platformer stukjes die het wat variatie geven aan de constante RPG Vibe, wat we eerder zagen in Mario RPG's, want het blijft natuurlijk een Mario Game.

De Game start wel echt heel erg sloom moet ik zeggen, het moet perse alles uitleggen qua mechanics wat ik begrijp, want voor mensen die Compleet nieuw zijn en nog nooit een mario RPG hebben gespeeld het misschien even wennen kan zijn met battle physics etc, maar het was wel leuker geweest om sommige aspecten zelf uit te vinden. Wat Compleet een mening is want sommige mensen vinden het fijner als het

Dus als je de game een paar keer weer opnieuw speelt is het eerste uurtje wel saai, maar niet een super groot probeem natuurlijk.
line
Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story
Fantastisch avontuurlijk spel
Toen dit spel net uit was heb ik het als kind urenlang gespeeld. Het is een spel vol avontuur met een leuke en duidelijke verhaallijn. De tekstballonnetjes van de 'figuranten' helpen hierbij.

Nu, jaren later, kan ik dit spel nog steeds uren spelen. Als je je verveelt en je bent op zoek naar een goede Mario game, dan is dit spel een echte aanrader.

In het spel kom je enorm veel tegenstanders tegen waarmee je met Mario en Luigi tegen moet strijden. Door deze gevechten te winnen word je alsmaar sterker, waardoor je de uiteindelijke eindbazen beter kan verslaan, welke je Compleet zullen verrassen.

Conclusie: een Mario game die je enorm veel uren plezier zal opleveren.
Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
28.99
24.99
6 weken garantie
Handleiding en doosje
Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
29.99
16.49
6 weken garantie
Handleiding en doosje
Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
27.99
22.99
6 weken garantie
Handleiding
Meer Producten beschikbaar
Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
28.99
24.99
6 weken garantie
Handleiding en doosje
Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
29.99
16.49
6 weken garantie
Handleiding en doosje
Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
27.99
22.99
6 weken garantie
Handleiding
Meer Producten beschikbaar
line
Etrian Odyssey II Heroes of Lagaard
Weer een uitstekende game!
In Etrian Odessey II neem je opnieuw de leiding over een gilde van vechters, dit keer met Compleet andere en vernieuwde klasses ten opzichte van het eerste deel.

Voor mensen die EO niet heel moeilijk vonden; eat your heart out. Dit deel staat bekend als de moeilijkste en meest uitdagende uit de serie. Om dit goed te maken, zijn er enkele nieuwe features geïmplementeerd. Zo hoef je niet per se meer de hele map met je stylus uit te tekenen: je kan instellen dat de game het voor jou uittekent.

De skills die bij de 1 2 verschillende klassen horen zijn uitgebreid en erg handig. Ook hier kan je weer 'hardcore' customizen.

Grafisch is deel twee ook een vooruitgang ten opzichte van het derde deel.

Zoek je een game waar je opnieuw 60 uur of meer in kwijt wil raken, kijk dan niet verder. De casual gamer zal misschien schrikken, maar de verstokte (RPG) gamer zal deze game niet snel weg kunnen leggen!
line
Around the World in 80 Days
Met ongeveer 80 puzzels de wereld rond
Het spel vertelt het klassieke verhaal over Phileas Fogg en zijn dienaar Passepartout die proberen om de wereld te reizen in 80 dagen. In de tijd waarin het spel zich afspeelt was dat nog een hele opgave.

Around the World in 80 Days is een erg leuk avonturen puzzelspel. Het doet mij denken aan Jewel Quest. De puzzels gaan van makkelijk naar moeilijk naarmate de reis verder gaat. Tijdens de reis komen de avonturiers bepaalde problemen tegen die opgelost worden door voorwerpen te zoeken. Met het oplossen van de puzzels worden voorwerpen Compleet gemaakt. In de puzzels worden items weggespeeld door ze met elkaar te matchen. Bijv. 3 op een rij van hetzelfde item. De voorwerpen zitten verborgen in stukjes in de puzzel. De stukjes vallen naar beneden tot ze uit de puzzel vallen.

Tussen de puzzels door wordt het verhaal verteld. Een nadeel is dat als je een puzzel niet haalt; je gelijk een paar puzzels teruggezet wordt als je levens op zijn. Het spel slaat namelijk na een paar puzzels automatisch op.

Per puzzel kan je hulpmiddelen volladen zoals een hamer of een bom. Deze kan je gebruiken om items te laten ontploffen om zo te helpen bij het oplossen van een puzzel.
Thuiswinkel Waarborg
© 2015 - 2020 Mario DS