x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Dora Redt de Zeemeerminnen - Nintendo DS

Kopen:

Dora Redt de Zeemeerminnen Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
8.99
€ 6.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Dora Redt de Zeemeerminnen

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Puzzel, Party
Uitgebracht:2008
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5026555043366
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Dora Redt de Zeemeerminnen

Afbeeldingen

Dora Redt de Zeemeerminnen: Afbeelding met speelbare characters
Dora Redt de Zeemeerminnen: Screenshot
afbeeldingen voor Dora Redt de Zeemeerminnen
Dora Redt de Zeemeerminnen plaatjes
Afbeelding voor Dora Redt de Zeemeerminnen

Links

Beoordelingen voor   Dora Redt de Zeemeerminnen

Beoordelingen Dora Redt de ZeemeerminnenProductbeschrijving


Wowie! Maak je klaar voor een Fantastisch avontuur met Dora Redt de Zeemeerminnen! In deze leuke en educatieve game voor de Nintendo DS, ga je samen met Dora en haar vriendjes op een spannend onderwateravontuur. De gemene octopus heeft de zeemeerminnen gevangen en het is aan jou en Dora om ze te redden! Met kleurrijke graphics, vrolijke muziek en leuke minigames, is deze game perfect voor jonge spelers die houden van avontuur en leren. Ontwikkeld door 2K Play, biedt deze game een mix van platforming, puzzels en educatieve elementen die kinderen helpt met het leren van basisvaardigheden zoals tellen en probleemoplossing.

Historische Context


Dora Redt de Zeemeerminnen kwam uit in 2008, een tijd waarin de Dora de Explorer franchise op het hoogtepunt van zijn populariteit was. De tv-serie was al geliefd bij kinderen over de hele wereld, en deze game bracht diezelfde magie naar de Nintendo DS. Het was een van de vele Dora-titels die uitkwamen, maar deze specifieke game werd geprezen om zijn leuke en leerzame inhoud. Het heeft bijgedragen aan de blijvende populariteit van Dora de Explorer in de jaren daarna.

Recensies van Experts


IGN schreef over Dora Redt de Zeemeerminnen: "The game is a delightful experience for young children, combining education with fun gameplay. It keeps the spirit of the Dora series alive and offers a lot of content for its target audience." Common Sense Media voegde daaraan toe: "Parents will appreciate the educational value, while kids will love the engaging storyline and interactive elements."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jonge kinderen die van avontuurlijke verhalen en educatieve spellen houden. Vooral fans van de Dora de Explorer tv-serie zullen deze game Fantastisch vinden! Ouders die op zoek zijn naar een leuke en leerzame game voor hun kinderen, zullen ook blij zijn met deze keuze. Het is een Fantastische manier om kinderen bezig te houden terwijl ze ook nog iets leren!

Vergelijkbare Games


Als je Dora Redt de Zeemeerminnen leuk vindt, dan zul je ook genieten van andere Dora-titels zoals Dora’s Big Birthday Adventure en Dora Saves the Snow Princess. Voor jonge gamers die van educatieve en avontuurlijke spellen houden, zijn ook games zoals Diego’s Build and Rescue en Ni Hao, Kai-Lan: Super Game Day zeker aan te raden. En het mooiste is, deze Fantastische games zijn snel in huis want wij versturen 6 dagen per week!
Dora Redt de Zeemeerminnen

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Dora Redt de Zeemeerminnen

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Dora Redt de Zeemeerminnen... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.