x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Mary King’s Riding School - Nintendo DS

Kopen:

Mary King’s Riding School
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
9.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Mary King’s Riding School

Afbeelding voor  Mary Kings Riding School

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Sport
EAN:5036675011176
Goede Badges:
Afbeeldingen voor  Mary Kings Riding School

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Mary Kings Riding School

Links

Beoordelingen voor   Mary Kings Riding School

Beoordelingen Mary King’s Riding SchoolProductbeschrijving


Hallo daar, Fantastische paardenliefhebbers! Mr M hier, en ik ben super enthousiast om je alles te vertellen over "Mary King’s Riding School" voor de Nintendo DS! ?? Deze game laat je de wereld van de paardensport ontdekken, en dat is gewoon Fantastisch! Je krijgt de kans om te trainen, te verzorgen en wedstrijden te rijden met je eigen paard. De game is ontwikkeld door Ubisoft, een naam die je vast wel kent van andere geweldige games. Je kunt verschillende disciplines uitproberen zoals dressuur, springen en cross-country. Het is alsof je je eigen manege runt, en dat maakt mij super blij! Wowie!

Historische Context


"Mary King’s Riding School" kwam uit in 2008 en was een hit onder jonge paardenliefhebbers en aspirant-ruiters. Mary King, een beroemde Britse eventing-ruiter, leende haar naam en expertise aan deze game, wat het extra speciaal maakt. Door de jaren heen is het een geliefde titel geworden voor iedereen die van paarden houdt en ook graag een stukje van de ruitersport wil ervaren zonder de stal in te hoeven.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Mary King’s Riding School biedt een authentieke en leerzame ervaring voor jonge ruiters en paardenfans. De gameplay is eenvoudig maar boeiend, en het verzorgingsgedeelte voegt een leuke dimensie toe." GamesRadar voegde toe: "Hoewel de graphics niet de beste zijn, maakt de liefde voor paarden en de aandacht voor detail dit een must-have voor elke paardenliefhebber."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jonge paardenliefhebbers en iedereen die droomt van een carrière in de paardensport. Maar ook ouders die hun kinderen op een leuke en leerzame manier willen laten kennismaken met de zorg en verantwoordelijkheid van het hebben van een paard, zullen "Mary King’s Riding School" Fantastisch vinden!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "Mary King’s Riding School," dan heb ik nog een paar Fantastische aanbevelingen voor je! Probeer "Pippa Funnell: Ranch Rescue" en "Imagine: Champion Rider" voor nog meer paardensportplezier. Beide games bieden een vergelijkbare mix van verzorging, training en wedstrijden rijden. Je zult er net zo van genieten, haha!

Als ik niet aan het werk ben...


Weet je wat ik echt Fantastisch zou vinden? Als ik samen met mijn beste vrienden Yoshi en Luma een dagje op de manege zou doorbrengen! Ik zou Luma laten stralen als een ster tijdens de dressuur en Yoshi zou natuurlijk de beste sprongen maken in de cross-country. En ik? Ik zou de paarden verzorgen en ze Fantastisch mooie manen vlechten! Daarna zouden we samen een heerlijke wortelcake eten, want dat maakt ons super blij! Wowie! ??
Mary King’s Riding School

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mary King’s Riding School

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Mary King’s Riding School... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Mary Kings Riding School

Links