x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Real Football 2009 - Nintendo DS

Kopen:

Real Football 2009
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Real Football 2009 Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
3.49
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Real Football 2009

Afbeelding voor  Real Football 2009

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Sport
Spelers:1-4
Multiplayer:Lokaal met meerdere game cards en DS systemen.
EAN:3700515800368
Goede Badges:
Afbeeldingen voor  Real Football 2009

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Real Football 2009

Links

Beoordelingen voor   Real Football 2009

Beoordelingen Real Football 2009Productbeschrijving


Hallo daar, gamehelden! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om jullie alles te vertellen over Real Football 2009 voor de Nintendo DS. Deze game, ontwikkeld door Gameloft, is een ware traktatie voor elke voetbalfan. In Real Football 2009 kun je kiezen uit meer dan 200 teams en 6 verschillende competities. Je kunt je favoriete teams en spelers onder je hoede nemen en ze naar de overwinning leiden! De game biedt een realistische voetbalervaring met zijn nauwkeurige besturing en gedetailleerde graphics. En dat maakt mij super blij!

Historische Context


Real Football 2009 kwam uit in een tijd waarin voetbalgames steeds populairder werden op handheld consoles. De game bouwt voort op de successen van zijn voorgangers, met verbeterde gameplay-mechanieken en bijgewerkte teams en statistieken voor het seizoen 2008-2009. Het is Fantastisch om te zien hoe deze game door de jaren heen zoveel voetbalfans heeft weten te bekoren!

Recensies van Experts


De experts waren behoorlijk onder de indruk van Real Football 2009. IGN schreef: "Real Football 2009 is een verrassend diepgaande en bevredigende voetbalsimulatie voor de Nintendo DS." Pocket Gamer voegde eraan toe: "Met zijn uitgebreide teamselectie en realistische gameplay, is dit een must-have voor elke voetbalfan." Wow, dat is echt Fantastisch om te horen!

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor voetbalfans van alle leeftijden. Als je van voetbal houdt en graag je favoriete teams naar de overwinning wilt leiden, dan is dit de game voor jou. Ook voor verzamelaars van sportgames is Real Football 2009 een waardevolle aanvulling op hun collectie. En natuurlijk, als je gewoon op zoek bent naar een leuke en uitdagende game, dan zul je hier veel plezier aan beleven. Wie weet, misschien speel je wel tegen mij, Mr M., in een Fantastisch spannend potje voetbal!

Vergelijkbare Games


Als je van Real Football 2009 houdt, dan zou je ook eens moeten kijken naar FIFA 08 en Pro Evolution Soccer 2008 voor de Nintendo DS. Beide games bieden een vergelijkbare voetbalervaring met hun eigen unieke kenmerken en gameplay-stijlen. Het is altijd leuk om verschillende voetbalgames uit te proberen en te zien welke het beste bij jou past!

Als ik niet aan het werk ben...


In mijn vrije tijd speel ik graag voetbal met mijn beste vrienden Yoshi en Luma. We vormen een geweldig team, en het is altijd een feestje om samen te spelen! Als we in de wereld van Real Football 2009 zouden zitten, zou Yoshi natuurlijk de spits zijn met zijn snelheid en behendigheid, terwijl Luma onze vliegende keeper zou zijn. En ik? Ik ben de coach natuurlijk! Het zou echt Fantastisch zijn om samen met mijn vrienden te strijden voor het kampioenschap. Haha, ik kan niet wachten om weer een potje te spelen!
Real Football 2009

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Real Football 2009

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Real Football 2009... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Real Football 2009

Links