x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Mario Party DS - DS All in 1!

Mario Party DS kopen:

Mario Party DS Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
25.99
€ 19.99
6 weken garantie
Handleiding en doosje
Mario Party DS
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
26.99
22.99
6 weken garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Mario Party DS

Afbeelding voor  Mario Party DS

Game trailer Mario Party DS

Kop

Specificaties Mario Party DS

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Party
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Multiplayer:Lokaal met 1 game card en meerdere DS systemen!
EAN:0045496738686

Vaak samen gekocht:

Afbeelding voor Mario Party DS

Afbeeldingen van Mario Party DS

Van Mario tot Luigi en van Wario tot Waluigi. Ze zijn weer allemaal van de partij!
Van Mario tot Luigi en van Wario tot Waluigi. Ze zijn weer allemaal van de partij!
Druk knoppen in, gebruik het touchscreen of blaas in de microfoon: Mario Party DS bevat maar liefst 60 originele minigames!
Druk knoppen in, gebruik het touchscreen of blaas in de microfoon: Mario Party DS bevat maar liefst 60 originele minigames!
Mario party DS bevat vijf nieuwe speelborden.
Mario party DS bevat vijf nieuwe speelborden.
Neem het op tegen drie vrienden met maar één cartridge in de local multiplayer.
Neem het op tegen drie vrienden met maar één cartridge in de local multiplayer.
Afbeelding voor Mario Party DS

Links voor Mario Party DS

Beoordelingen voor  Mario Party DS

Beoordelingen Mario Party DS

8 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,4

1042
21 jaar
Mario Party DS doet niet onder voor de hoofdserie!
Mario Party was altijd al een speciale serie. Het plezier dat het oplevert met vrienden is ongekend. Toen Mario Party DS verscheen, was het dan ook meteen spelen geblazen!

De DS-versie doet zeker niet onder voor de hoofdserie op de consoles. Er is een mooi aantal van 5 spelborden, met ieder een eigen thema, zoals muziek of planten. Elk spelbord is gevuld met grappige en spelbepalende events. De Mario Party-fun is dus zeker weer aanwezig! In combinatie met 8 toffe personages om te kiezen, wordt de strijd om de meeste sterren weer als vanouds!
Lees meer...

Waar de serie bekend om staat, zijn de minigames. Ook in deze game zijn er weer een heleboel minigames speelbaar. De besturing hierbij is divers en werkt in alle gevallen prima. Zowel de knoppen besturing als de touchscreen besturing zijn goed toegepast.

Deze game introduceert een heuse verhaalmodus in Mario Party met zelfs baasgevechten. Dat maakt het voor de eenzame speler ook behoorlijk interessant. De speelduur van de game wordt op die manier aardig gerekt. Daarnaast zijn er nog wat overige gamemodes, zoals een puzzelmode, die zeker de moeite waard is.

Mario Party DS is hoe een Mario Party-game op een handheld moet zijn. Een perfecte vertaling van de console-games naar de DS.
Verberg.
Cijfer:
9,0

1365
17 jaar
Competitief het leukst
Mario Party DS is een echte aanrader als je van Mario minigames houd en een beetje competitief bent ingesteld. Dit spel is alleen al heel leuk door de verschillende minigames maar het maakt het veel leuker als je met vrienden speelt. Gewoon lekker met ze vieren met elkaar connecten en teams maken of ieder voor zich spelen.
De minigames zijn goed, leuk en niet te lang of te kort. Goed idee dat je niet alleen voor jezelf speelt tijdens veel minigames maar dat je bijvoorbeeld ook 2v2 of 1v3 kan spelen. Best strategisch ook nog en geluk tegelijk hebben met het dobbelen. Super spel!
Cijfer:
9,3

14988
17 jaar
Zeer goede Mario Party, net als op console!!!
Deze game is een zeer sterke Mario Party voor op de DS. Alles wat op de console te vinden is, vind je hier ook. Het spel heeft namelijk leuke minigames, originele borden en frusterend gemakkelijke computertegenstanders. De game is qua graphics relatief goed en het touchscreen geeft interessante mogelijkheden voor de minigames. Mario Party is trouwens niet aan te raden als je vaak alleen speelt!
Mario Party DS
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

673
16 jaar
Strijden met of tegen elkaar...
Persoonlijk vind ik het geen leuk spel om te doen in m'n eentje. Maar als je Mario Party DS met zijn vieren kunt doen dan is het geweldig! Strijden met en tegen elkaar maakt alles 10x zo leuk. Ik raad daarom ook aan om dit spel te kopen als je vrienden of vriendinnen ook een DS hebben en jullie regelmatig met zijn allen spelen.
Cijfer:
7,5

80
20 jaar
Een echt vrienden spel
Het Mario Party spel is een spel wat vooral leuk is voor een groepje vrienden/vriendinnen bij elkaar. Gezellig met zijn allen het bordspel op de Nintendo DS spelen is helemaal geweldig. De strijd onderling als de een de minigame wint en de andere net niet... Het is een echte strijd, heel erg leuk!
Mario Party DS
Cijfer:
8,0

13605
14 jaar
Erg leuk en een beetje verslavend
Ik vind Mario Party een erg leuk spel! Je gooit omstebeurt allemaal een keer. En dan speel je een minigame, je moet geld verdienen en dan kan je als je op de ster komt, kun je die kopen van het geld dat je hebt gespaard.
Mario Party DS
Cijfer:
8,0

310
23 jaar
Een van de meest onderschatte Mario-games
Mario Party DS is een erg onderschatte Mario-titel en wordt vaak vergeten. Ik vind de game fantastisch! Je hebt 8 karakters om mee te spelen: Mario, Luigi, Wario, Waluigi, Yoshi, Peach, Daisy en Toad! De minigames zijn leuk maar niet erg speciaal. De besturing is wel erg goed! De verhaallijn vond ik erg leuk. Je hebt zelfs 6 eindbazen! Aarzel niet, het is een erg goede game!
Cijfer:
7,5

663
17 jaar
Super leuke game om met vrienden te doen.
Mario Party DS is inmiddels al een oud spel, maar niet een minder leuk spel. Ik heb dit spel vroeger heel veel gespeeld en het was elke keer weer een geniale ervaring met veel gelach en plezier.

Alle boards in de game zien er heel leuk en origineel uit met elke keer weer een unieke ervaring en speelbeleving.
Lees meer...

Ook de minigames zijn zo leuk als ooit met dingen als een Cheap Cheap moeten natekenen op het touchscreen en het beste resultaat wint. Echt leuk voor de hele familie.

Het enige minpuntje aan de game vind ik de characters, omdat er gewoon niet heel erg veel van zijn waardoor sommige klassiekers waar je misschien mee wilt spelen er niet tussen staan, jammer genoeg.
Verberg.
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 25 tot 60 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mario Party DS

Tips en geheimen, cheats en codes voor Mario Party DS

5 tips: 5 persoonlijke tips

Persoonlijke tip:
Negatieve sterren?
Dietch
2383
16 jaar
Als je een spel aan het spelen bent is het mogelijk om geheime blokken te vinden die meestal munten geven. Maar er is een kleine kans dat deze zwarte sterren geven die ’Ztars’ heten. Als je een ztar vindt neemt hij een ster van je weg.

Persoonlijke tip:
Handicap
Lars12345
13605
14 jaar
Je kan een handicap invullen bij de game instellingen. Zo kun je wel 4 sterren krijgen voor je begint.

Persoonlijke tip:
Blaas je niet rot
LionRiddler
673
16 jaar
Je hebt bepaalde mini games waar je moet blazen. Om te voorkomen dat je je helemaal kapot blaast, is er de mogelijkheid om met een vinger op de microfoon van de ds te tikken, als je dit eenmaal beheerst gaat het ook veel sneller.
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Meer dobbelen?
Amroe
1365
17 jaar
Probeer altijd in de shop de 3 rode dobbelstenen te kopen en gebruik ze ALLEEN als je dichtbij een ster bent of wilt ontsnappen uit een cirkel in de map. Verspil deze dobbelstenen niet, want ze kunnen echt van pas komen.

Wist je dat als je 2 keer hetzelfde gooit dat je een extra dobbelsteen krijgt voor 1 zet en nog een keer mag gooien? Je krijgt overigens ook nog eens 10 coins extra hiervoor.

Persoonlijke tip:
Hoe klik je het snelst op een knopje.
Needle
663
17 jaar
Bij sommige minigames is het doel om zo snel mogelijk te klikken op bijvoorbeeld de B-knop en dat kan soms lastig zijn, maar er is een manier waardoor je altijd kan winnen van je vrienden.Wat je doet is: je spant de spieren in je arm en hand goed aan waardoor je arm gaat trillen. Nu is het de bedoeling, dat je gaat proberen om deze trillingen in je arm om te zetten in een beweging waardoor je hand omhoog en naar beneden gaat. Als je dit onder controle hebt en een beetje oefent (je kan het niet in een keer) dan kun je 10 keer per seconden klikken of als je echt goed bent zelfs 13 keer per seconden klikken of hoger.Let op dat dit tijd in neemt maar het duurt niet super lang en als je het kan is het super leuk om te doen vooral als je het gezicht van vrienden ziet als je zo snel klikt en altijd van ze wint in minigames, waarin degene die het snelt klikt, wint.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 15 tot 70 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2009 - 2020 Mario DS