x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Super Mario 64 DS - DS All in 1!

Kopen:

Super Mario 64 DS
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
28.99
23.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Super Mario 64 DS Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
28.99
€ 18.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Super Mario 64 DS Losse Game Card Lelijk Eendje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
24.99
€ 15.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Licht beschadigd
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Super Mario 64 DS

Afbeelding voor  Super Mario 64 DS

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Actie
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Multiplayer:Lokaal met 1 game card en meerdere DS systemen!
EAN:0045496462024
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Super Mario 64 DS

Afbeeldingen

Beleef de klassieker op de DS met als nieuwkomers Luigi, Yoshi en Wario.
Beleef de klassieker op de DS met als nieuwkomers Luigi, Yoshi en Wario.
Het kasteel is vrij groot. Probeer niet de weg kwijt te raken!
Het kasteel is vrij groot. Probeer niet de weg kwijt te raken!
Onze held Mario komt eindelijk de pijp uit.
Onze held Mario komt eindelijk de pijp uit.
Het is niet zomaar een port, de graphics zien er op de <a href = https://www.mariods.nl/nintendo-ds-spel-info.php?Nintendo=Nintendo_DS target = _blank>DS</a> (links) er veel beter uit!
Het is niet zomaar een port, de graphics zien er op de DS (links) er veel beter uit!
Beoordelingen voor   Super Mario 64 DS

Beoordelingen Super Mario 64 DS

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,4

1782
21 jaar
Fantastische remake van een klassieker
Super Mario 64 op de Nintendo 64 heb ik grijs gespeeld en een remake van deze klassieker op de Nintendo DS was daarom zeer gewenst. Niet alleen vanwege de mogelijkheid om het on the go te spelen, maar ook door ietwat opgepoetste graphics en zelfs extra content!

In Super Mario 64 is het aan Mario om Princess Peach uit de klauwen van Bowser te bevrijden. Vanuit het vertrouwde kasteel spring je in schilderijen om zo de 3D-werelden te kunnen betreden. In elk level dien je sterren te verzamelen. De ene ster is vrij toegankelijk en de andere ster is gekoppeld aan een specifieke missie, zoals een baasgevecht, het verzamelen van 8 rode munten of een race tegen Koopa Troopa. Variatie en afwisseling is dus zeker aanwezig, zowel in elk 'level' als tussen alle werelden. Van een woestijn met een volledig doorzoekbare piramide tot aan een sneeuwwereld met een ijzige glijbaan, je ziet het allemaal!
Lees meer...

De remake voegt er enkele nieuwigheden aan toe, zoals nieuwe omgevingen om te ontdekken en daardoor zelfs 3 nieuwe personages vrij te spelen. Luigi, Wario en Yoshi hebben zelfs ieder eigen vaardigheden! Ook minigames zijn toegevoegd, die in multiplayer-vorm speelbaar zijn! Daarnaast is er nog de Versus-mode, waarin je tegen elkaar speelt in een kleinere 3D-omgeving en de meeste sterren moet zien te verzamelen.

Graphisch is de game er prima op vooruit gegaan, maar de competenties van de Nintendo DS liggen natuurlijk ook niet al te hoog. Toch weet Super Mario 64 DS er alles uit te trekken. Qua besturing zit de game goed in elkaar. De D-pad van de DS werkt verbazingwekkend goed voor deze 3D-Mario.

Al met al kunnen we stellen dat deze remake van een échte klassieker zelf ook een klassieker is geworden. Heb je het origineel gemist? Dan is deze herziene versie zeker weten de moeite waard!
Verberg.
Cijfer:
10

1902
12 jaar
Super Mario 64 DS is een vernieuwende remake
Super Mario 64 DS is een remake van de populaire game Super Mario 64 voor de Nintendo-64. Ik weet dat de meeste mensen denken bij een remake: "Pfft, weer hetzelfde." maar bij deze remake is dat niet het geval.

Een van de grote aanpassingen zijn het aantal sterren. In het originele Super Mario 64 waren er 120 sterren te verzamelen. Wel, in deze game zijn er 150! De sterren zijn op verschillende manieren te vinden. Sommige zijn in de werelden te vinden, sommige in het kasteel en sommige als je op een plek 100 munten haalt. Kun jij ze allemaal vinden?
Lees meer...

Ook kun je nu met andere personages spelen. In de originele game voor de Nintendo 64 kon je enkel met Mario spelen, maar in deze game kan je zelfs met Luigi, Wario en Yoshi spelen! Je begint het avontuur met Yoshi en ontgrendelt de andere personages, wanneer je meer sterren hebt verzameld.

De personages hebben ook eigen vaardigheden. Yoshi kan zijn tong gebruiken om sommige vijanden in te slikken, Mario kan vijanden slaan en sommige stenen breken, Luigi kan hoger en verder springen en Wario kan alle stenen breken.
Verberg.
Cijfer:
10

14988
17 jaar
Een zeer goede remake van het origineel!!!
Super Mario 64 DS is een remake van de klassieker Mario 64 op de N64. En het doet dit zeer goed! De game is beter, de framerate ligt hoger, de textures zijn beter en ten laatse zijn er personages toegevoegd. Dit samen maakt het spel tot een geweldige remake van een al zo goede klassieker. Een nadeel zijn de slechte controls: je hebt namelijk geen joystick zoals bij de n64. Dit maakt het besturen van Mario soms wat moeilijk.
Cijfer:
9,5
Lees meer beoordelingen.

9193
20 jaar
Erg grote game
Je kan in deze game als meerdere personages spelen in vergelijking met het origineel Super Mario 64 op de N64. De game heeft veel levels in veel variaties waar je wel vele uren in kan stoppen. De besturing is soms vrij lastig met de d pad. Het draaien van Bowser is bijvoorbeeld lastig aangezien de DS geen joystick heeft zoals een echte controller. Voor een handheld game is deze Super Mario wel een van de betere 3D games.
Super Mario 64 DS
Cijfer:
8,5

135
24 jaar
Goede remake van de N64 versie
Het spel is een remake van het geweldige Super Mario 64 op de Nintendo 64. Het was in die tijd het eerste Mario spel dat in 3D werd uitgebracht. Een groot verschil tussen nu en toen is de besturing. Doordat het een van de eerste 3D games was op de Nintendo 64 was de besturing niet zo geweldig en werkte het niet altijd mee zoals je zou willen. Bij deze remake is de besturing stukken beter, helaas zijn er soms nog kleine foutjes. Daarnaast zit het spel vol leuke karakters en levels, dit samen zorgt voor uren speelplezier.
Super Mario 64 DS
Cijfer:
8,0

3493
17 jaar
Een geweldige remake van een revolutionaire game!
De game-industrie stond ooit voor een grote sprong. De games gingen over van 2D naar 3D. Super Mario 64 was een van de eerste franchises die de sprong waagde en legde de lat hoog voor alle games die volgden. De overgang naar 3D was zo perfect gemaakt dat mensen tot op de dag van vandaag nog steeds Super Mario 64 een van de beste games in de serie vinden!

Deze game is een 3D platformer met veel verschillende kleurrijke en leuke levels. In elk level heb je verschillende opdrachten waardoor je sterren verdiend. Sterren verzamelen is het hoofddoel van de game.
Lees meer...

Maar hoe is de overgang van Nintendo 64 naar de Ds. In mijn mening is dit heel goed gedaan! Hoewel de DS minder makkelijk bestuurt in 3D door de afwezigheid van een joystick toch zijn controls best aangenaam na wat wennen.

Als je deze revolutionaire Super Mario 64 DS graag wilt spelen is deze versie op de Ds zeker iets om te checken!
Verberg.
Cijfer:
8,5

663
17 jaar
Legendarisch leuke game en voor iedereen aangeraden
Toen ik de game voor het eerst speelde, wist ik nog niet hoe de game werkte, maar het was al snel duidelijk wat de bedoeling was, omdat het niet een ingewikkeld spel is.

Het spel heeft niet echt een tutorial of iets in die richting, maar naar mijn mening maakt dat het juist beter, omdat je alles dan zelf kan uitvinden en als je dat combineert met open world en Mario dan heb je een legendarisch spel in je handen. Ook al is dit een remake van een al bestaande game, het voegt alsnog veel dingen toe die de twee games van elkaar scheiden en waardoor het het zeker waard is om dit te spelen als je de originele game al hebt gespeeld.
Lees meer...

Het feit dat je overal kan komen waar je maar wilt komen en dat je alle vrijheid hebt in de hele wereld maakt het een zeer leuk ervaring. Ook de volgorde waarop je sterren krijgt maakt helemaal niks uit en mag je volledig zelf weten wat de speler nog meer vrijheid geeft.

Een minpuntje aan de game is dan wel de controls, aangezien je met een D-pad moet spelen in een 3D-game. Dit maakt het bewegen van Mario of andere characters wel iets lastiger en je kunt de game wel op een 3DS spelen, maar dan heb je nog steeds 8 directies om heen te lopen, omdat de game zo geprogrammeerd is.
Verberg.
Super Mario 64 DS
Cijfer:
9,5

17784
14 jaar
Super (remake)!
Zeker een van de beste remakes ooit gemaakt. Ik heb zelf de N64 versie gespeeld maar ik vind deze serieus beter spelen. Graphics zijn prachtig in deze versie.
Super Mario 64 DS
Cijfer:
9,7

4091
23 jaar
Perfecto
Super Mario 64 DS, ik heb geen flauw idee waar ik moet beginnen. In mijn ogen is dit de beste game ooit gemaakt. Ik vind het nog steeds bizar dat zo’n enorme game op de DS speelbaar is, maar goed. Alles aan deze game is perfect: de levels, de karakters, de Boss fights, letterlijk alles. Je hebt zoveel variatie. De N64-versie was goed, maar deze is nog stukken beter.

Er zijn 4 karakters waar je mee kan spelen. Dat zijn Yoshi, Mario, Luigi en Wario. Oorspronkelijk zou Waluigi daar ook bij horen, maar die werd op het laatste moment geschrapt. Alle 4 karakters werken anders. Yoshi kan vijanden opeten en vuur spuwen. Luigi kan hoger springen, sneller rennen en beschikt over een spinjump. Wario is sterk en kan de zwarte blokken slopen. En Mario is gebalanceerd.
Lees meer...

In totaal zijn er 150 sterren te behalen. Je hebt, zoals ik eerder al vermeld had, ook Boss fights. Je vecht tegen Bowser, King Bob-omb en veel meer.

Naast het avontuur heeft de game ook een minigame mode.

Als je een DS-game zoekt, dan is dit hem zonder twijfel!
Verberg.
Cijfer:
10

4091
23 jaar
Misschien wel de beste Mario-games ooit gemaakt!
Super Mario 64 DS is een remake van Super Mario 64 voor de Nintendo 64. En dat pakte goed uit! Je hebt 30 sterren meer om te verzamelen. En je hebt dus 150 sterren om te verzamelen! Ze hebben nog meer nieuwe levels toegevoegd. Alleen is de besturing op oudere DS-apparaten niet al te best. De d-pad werkt niet goed met de game samen. Als je een 3DS hebt, is het geen probleem! En de graphics zijn er ook erg op vooruit gegaan. Aarzel niet. Dit is misschien wel de beste Mario-game ooit gemaakt!
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Super Mario 64 DS

Tips en geheimen, cheats en codes

13 tips: 6 Geheimen - 4 Persoonlijke tips - 3 Easter Eggs en Glitches

Geheimen:
Alle 30 castle secret stars
Axtasma
1902
In deze video wordt getoond waar je alle 30 castle secret stars kunt vinden.
Deze sterren vind je niet in de normale levels, maar rond het kasteel en in speciale levels.
Veel succes met ze alle 30 te vinden!

 

Geheimen:
150 sterren reward
Strandbalovaa al
273
Als je alle 150 sterren hebt verzameld, ontgrendel je het kanon buiten het kasteel. Je kan hiermee op het kasteel komen. Hier zijn 1-ups en kan je een power up krijgen.

Geheimen:
Water tovenarij
Lars12345
13605
Als je boven in het kasteel met je gezicht tegenover het schilderij van wet/dry world staat, kun je er zo hoog mogelijk proberen in te springen.

Eenmaal binnen in de wereld, staat het water op het hoogst. Als je heel laag in het schilderij springt, staat het water ook heel laag.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Luigi sleutel
Dreke
14988
Je speelt de sleutel van Luigi vrij door King Boo te verslaan op de 3de verdieping in het schilderij van Luigi.

Geheimen:
Mario sleutel
Dreke
14988
Je moet eerst 8 sterren verdienen. Daarna ga je de opnamestudio binnen, spring je in Mario's schilderij en versla je de Goomboss.

Persoonlijke tip:
Manier om alle minigames te krijgen.
Needle
663
17 jaar
In deze game heb je de optie om minigames te spelen die erg leuk zijn, maar er zijn er niet heel erg veel. Er zijn in het kasteel wel veel konijnen en als je die oppakt, dan krijg je een sleutel en dan kan je een nieuwe minigame spelen. Elke character heeft zijn eigen sleutels en minigames.

 

Persoonlijke tip:
Extra ster
Lars12345
13605
14 jaar
Soms zie je een zilver konijn. Als je daar 7 of 8 gevonden van hebt, krijg je een sleutel. Daarmee open je de deur naast Wario's kamer. Als je daar inkomt, heb je een ster.

Persoonlijke tip:
extra level
Lars12345
13605
14 jaar
Als je bowser voor de eerste keer hebt verslagen, krijg je een sleuteltje met een kopje van een gouden Bowser (alleen zijn hoofd, niet zijn ogen enz). Dan moet je door de houten deur, die naar de tuin leidt. Maar in plaats van naar de tuin, ga je tussen de twee deuren in, want daar is de kelder waar ook levels verstopt zitten. Als je door de stenen gang gaat, kom je aan het einde een houten deur tegen. Ga daar in. Dan ga je naar de rechtse kant en dan kom je uit bij een schilderij van een vlam. Ga daar links af en dan kom je bij een lichte muur. Daar zit ook een level in!

Geheimen:
Verzamel 100 munten en krijg dan...
Axtasma
1902
Als je in 1 van de levels 100 munten verzamelt, komt er een geheime ster tevoorschijn. In elk level is er in deze weg 1 te verkrijgen.

Easter Eggs en Glitches:
Geheime Luigi
Tornado
1549
In dit filmpje zie je de geheime Luigi in het titel scherm.

 

Easter Eggs en Glitches:
Heel veel glitches!!
Super Dekker
17784
Hier is een compilatie glitches om zelf thuis uit te proberen. Sommige zijn iets makkelijker dan andere, maar het is erg leuk om te doen.

 

Easter Eggs en Glitches:
Glitch: Onder de mushroom kingdom zwemmen! En naar de kanon zonder 150 sterren
Loqman
In het Mushroom Kingdom vind je links van het kanon een boom. Zodra je rent en zo laag mogelijk duikt zonder de grond te raken, kan je via de boom naar beneden in het water vallen! Zo kun je, als je het water niet hebt aangepast, naar het kanon gaan zonder 150 sterren!.LET OP: als je de video wilt zien, spoel door tot minuut 9 en 8 seconden

 

Persoonlijke tip:
Een kleine lollige glitch
Henk Oege
55
12 jaar
Met deze soort van glitch kan je heel veel longjumps in een seconde doen. (Het is het makkelijkst met Wario.) Voor je de brug voor het kasteel overgaat, ga naar het linker hek (daar werkt het het beste). Ga er dan tegenaan lopen en doe longjumps er scheef tegenaan, houd de R-knop in en druk om de seconde de spring knop in. Veel plezier.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg