x HomeWinkelKlantenserviceAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

New Super Mario Bros. - DS All in 1!New Super Mario Bros.
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
23.99
6 weken garantie
Handleiding en doosje
Boxshot New Super Mario Bros.

Afbeelding voor  New Super Mario Bros

Game trailer New Super Mario Bros.

Kop

Specificaties New Super Mario Bros.

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Actie
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Multiplayer:Lokaal met 1 game card en meerdere DS systemen!
EAN:0045496463083

Iets voor jou?

Afbeelding voor New Super Mario Bros

Afbeeldingen van New Super Mario Bros.

Naast Mario is ook zijn groene broeder een speelbaar personage.
Naast Mario is ook zijn groene broeder een speelbaar personage.
Met de megapaddestoel kan Mario alles wat op zijn pad komt tot moes slaan.
Met de megapaddestoel kan Mario alles wat op zijn pad komt tot moes slaan.
Zoek alternatieve paden en nieuwe geheimen in maar liefst acht verschillende werelden.
Zoek alternatieve paden en nieuwe geheimen in maar liefst acht verschillende werelden.
Als extra zijn er ook minigames die zowel alleen als met twee te spelen zijn.
Als extra zijn er ook minigames die zowel alleen als met twee te spelen zijn.
Afbeelding voor New Super Mario Bros

Links voor New Super Mario Bros.

Beoordelingen voor  New Super Mario Bros

Beoordelingen New Super Mario Bros.

8 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,2

1048
26 jaar
Een ouderwetse Mario platformer met veel uitdaging
Peach is weer eens ontvoerd door Bowser (en Bowser Jr.), dus aan Mario weer de taak om de prinses te redden. In New Super Mario Bros.gaat Mario samen met zijn broer Luigi op een nieuw avontuur in deze platformer die lijkt op de voorgaande Mario Bros spellen op de NES en SNES.

New Super Mario Bros is een geweldig spel voor jong en oud. Mario en Luigi banen zich een weg door maar liefst acht verschillende werelden om Princess Peach te redden. In elke wereld wacht weer een nieuwe eindbaas op de broers. Verder kun je in elk level drie gouden munten verzamelen die op moeilijk toegankelijke locaties verstopt zitten.

New Super Mario Bros waarin je met Mario en Luigi weer ouderwets Goomba’s en Koopa’s kunt pletten. De vele levels, eindbazen en gouden munten bieden genoeg uitdaging en diversiteit om het spel opnieuw te blijven spelen.
Cijfer:
9,0

3363
17 jaar
Een prachtige 2D-platformer!
Dit spel is fantastisch voor iedereen die ooit 2D-platformers gepeeld heeft op de NES of de SNES! Hoewel de meeste spellen tegenwoordig allemaal 3D en open-wereld zijn, keert dit spel terug naar hoe Mario begon!

Het spel is heel goed opgebouwd met een moeilijkheidsgraad die geleidelijk aan stijgt, waardoor zelfs mensen die nog niet zo vertrouwd zijn met gamen geen problemen zullen ondervinden. Naast de verhaallijn zijn er ook altijd de minigames die je kunt spelen (alleen of met vrienden!). Met vrienden de minigames spelen is minstens even leuk als een potje Mario Party Ds! Ik vind dit een van de beste platformers van de aflopen jaren, zeker een aanrader!
New Super Mario Bros.
Cijfer:
9,0

21 jaar
Na 10 jaar nog altijd ontzettend leuk!
Ik vind dit echt een ontzettend leuk spel. Het was mijn eerste mario spel en ik speel het na 10 jaar nog steeds (nog steeds niet alle sterren kunnen verzamelen).
De Multiplayer functie is ook erg leuk. Elke speler heeft dan een aantal sterren en deze moet je proberen af te pakken. Wie alle sterren heeft weten te verzamelen wint.
Het eindlevel lijkt eerst heel lastig maar als je hem vaak speelt en weet hoe je moet lopen is hij te doen binnen de tijd.
New Super Mario Bros.
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

1902
12 jaar
Zeker een aanrader voor DS bezitters
New Super Mario Bros.is een leuk spel. Het is vooral leuk omdat er nieuwe levels en power-ups zijn. In elk level zijn er ook 3 Star Coins te vinden. Maar wat ik het allerleukst vind zijn de gevechten tegen de vijanden. Ze zien er bijna allemaal gevaarlijk uit.
Ik vind het spel echt perfect, daarom is mijn cijfer een verdiende 10!
Cijfer:
10

2383
16 jaar
Een must have voor alle DS bezitters!
In New Super Mario Bros. moet je met de welbekende Mario prinses Peach redden van de kwaadaardige Bowser. Dit doe je door je te wanen door de verschillende werelden om zo uiteindelijk bij het kasteel van Bowser te komen. Er zijn in totaal acht werelden waarvan er twee optioneel zijn.

De verhaallijn is zoals bij de meeste Mario spellen nogal simpel, maar daar gaat het bij de Mario games niet om. Het gaat namelijk om het platformen, en daar is dit spel, net zoals de meeste Mario spellen, een topper in. De controls voelen goed en is eigenlijk niks op aan te merken. De graphics zien er voor de tijd van de DS goed uit en de muziek in het spel is ook goed gecomposeerd: bij elke wereld zit een passend liedje wat je blijft herinneren.
Lees meer...

De multiplayer in dit spel is ook leuk. In de multiplayer modus kan je met 1 cartridge al tegen elkaar. Hierbij is het de bedoeling dat je als eerste 10 sterren te pakken krijgt. Je kan deze sterren vinden op de map, maar ook van elkaar afpakken door op je tegenstander te springen. Als je het spel uit hebt gespeeld is het zeker een aanrader om met een vriend de multiplayer ook nog een keer te proberen.

Al met al zou ik zeggen dat je dit spel moet hebben als je een DS bezit, of je nou een casual speler bent of iemand bent die al veel Mario spellen gespeeld heeft: Nintendo blijft betere en betere Mario spellen uit brengen, en deze valt daar zeker ook onder.
Verberg.
Cijfer:
9,5

2062
30 jaar
Weer een Mario topper!
New Super Mario Bros. doet terugdenken aan de originele Super Mario Bros. en aan Mario Bros 3 op de NES. Maar nu zit alles in een fris modern jasje. Een perfecte combo dus. Vele leuke levels, kleurrijke graphics, mooie muziek, vele geheimen en goede besturing. Een must voor elke DS bezitter dus.
Cijfer:
9,1

3363
17 jaar
Mario op zijn best!
Over het verhaal van deze game kan je moeilijk uitgebreid vertellen : Peach is ontvoerd en Mario moet haar redden. We kennen het allemaal. Maar waarom gaat deze bekende formule ons nooit vervelen?

De gameplay is weer de oude 2D-platformer die we allemaal kennen maar het blijft echt geweldig leuk en verslavend. Ook de verschillende werelden dragen bij tot deze geweldige game-ervaring, ze zijn in elk opzicht uniek en bijzonder kleurrijk!
Lees meer...

De muziek is ook heel aanstekelijk, het is zo vrolijk en opwekkend dat zelfs de koopa's erop dansen! Elke track past perfect bij het level en wat er op het scherm gebeurd. Het is echt heel knap!

New Super Mario Bros.is kortom echt een must-have voor iedereen die een Ds heeft!
Verberg.
Cijfer:
9,0

2039
14 jaar
Erg leuk spel
Erg leuk voor elke DS bezitter. New Super Mario Bros.is leuk voor iedereen, je hebt wereld 1 tot en met 8. Elke wereld heeft verschillende levels en je hebt in het midden een level dat je op de helft bent en op het einde een kasteel. Je doel is om Peach te bevrijden, die wordt elke wereld meegenomen door iemand anders. Je hebt ook verschillende shops waar je levens en andere dingen kunt kopen van je munten die je in het level kan vinden. Je kunt ook minigames doen, deze zijn ook erg grappig en je hebt ook de mogelijkheid om tegen iemand anders te spelen. En ook heb je 3 opslagpunten dan kan jij je eigen wereld en bijv je zusje een andere spelen.
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 25 tot 60 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor New Super Mario Bros.

Tips en geheimen, cheats en codes voor New Super Mario Bros.

5 tips: 3 Geheimen - 1 persoonlijke tip - 1 Easter Egg/Glitch

Geheimen:
Secret exits
Axtasma
1902
Zoals bijna in elke Mario Bros.-game, zijn er ook in deze game secret exits (18). Deze 18 secret exits worden in dit filmpje getoond.

 

Persoonlijke tip:
Ontvang alle 3 de sterren op je save-file
Axtasma
1902
12 jaar
Je kunt in totaal 3 sterren hebben op je save-file.

Zo haal je ze: 1. Speel het spel voor de eerste keer uit.
2. Haal elk level minstens 1 keer.
3. Vind alle sterrenmunten in alle levels.

Geheimen:
Speel als Luigi!
Axtasma
1902
Je kan ook als Luigi spelen. Dit gebeurt als je de L en R knop ingedrukt houdt als je je save-file kiest.
Lees meer tips en geheimen.

Easter Eggs en Glitches:
Secret Challenge mode
Wuppie
40
Als je het spel hebt uitgespeeld kun je secret challenge mode activeren. Dit doe je door het spel op pauze te zetten en daarna op L R L R X X Y Y te drukken. Als je dit gedaan hebt kun je niet meer terug lopen naar een plek waar je al geweest bent (net zoals de oude Mario bros). Als dit te moeilijk wordt doe je gewoon weer hetzelfde en de mode gaat weg.

Geheimen:
Snel 99 levens
Axtasma
1902
In deze video wordt getoond hoe je snel en makkelijk in level 1-1 99 levens kunt verdienen. Dit is zeer handig als je het spel voor de 1ste keer speelt.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 15 tot 70 muntjes.
Afbeelding voor New Super Mario Bros

Links voor New Super Mario Bros.

Iets voor jou?

Thuiswinkel Waarborg
© 2009 - 2019 Mario DS