x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

New Super Mario Bros. - DS All in 1!

Kopen:

New Super Mario Bros.
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
28.99
24.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
New Super Mario Bros. Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
29.49
€ 19.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding
New Super Mario Bros. Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
24.49
€ 17.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot New Super Mario Bros.

Afbeelding voor  New Super Mario Bros

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Actie
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Multiplayer:Lokaal met 1 game card en meerdere DS systemen!
EAN:0045496463083
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  New Super Mario Bros

Afbeeldingen

Naast Mario is ook zijn groene broeder een speelbaar personage.
Naast Mario is ook zijn groene broeder een speelbaar personage.
Met de megapaddestoel kan Mario alles wat op zijn pad komt tot moes slaan.
Met de megapaddestoel kan Mario alles wat op zijn pad komt tot moes slaan.
Zoek alternatieve paden en nieuwe geheimen in maar liefst acht verschillende werelden.
Zoek alternatieve paden en nieuwe geheimen in maar liefst acht verschillende werelden.
Als extra zijn er ook minigames die zowel alleen als met twee te spelen zijn.
Als extra zijn er ook minigames die zowel alleen als met twee te spelen zijn.
Beoordelingen voor   New Super Mario Bros

Beoordelingen New Super Mario Bros.

12 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,1

1782
21 jaar
Een simpel concept, een geweldige (her)uitvoering!
Het bekende Super Mario Bros. was vroeger zeker door iedereen gespeeld. Het simpele principe van de platformer bestond uit het bereiken van de vlaggenstok aan het eind van ieder level, waarin veel vijanden en obstakels voorkwamen. Al springend, vliegend en vuurballen gooiend sprong je op Goomba's en Koopa Troopa's, versloeg je Bowser en redde je Peach. In 2006 kwam Nintendo met een reboot van de serie en kreeg het de naam "New Super Mario Bros.".

Het principe is hetzelfde gebleven, maar het leveldesign heeft een heuse revolutie ondergaan. Er is nu zoveel meer mogelijk. Alle nieuwe elementen en nieuwe vijanden zorgen in combinatie met de nieuwe moveset van Mario en de nieuwe Power-ups voor een nieuwe ervaring van de klassieke 2D-platformer.
Lees meer...

De game voelt prima aan en bestuurt goed. Mario rent en springt makkelijk door de eerste levels heen en al gauw wordt de moeilijkheidsgraad opgeschroefd. En als dat nog niet alles was, introduceerde deze game de Starcoins, waarvan er in elk level 3 verstopt waren. Deze zijn soms lastig te vinden of te pakken, wat de game nóg meer replay-waarde geeft.

De game gaf ook aandacht aan nieuwe Power-ups, zoals de Mega Mushroom, waardoor je mega groot wordt en het hele level aan gorten kunt lopen. Natuurlijk is er dan ook de Mini Mushroom, waardoor je juist erg klein wordt en door smalle openingen kunt.

Qua content zit de game wel goed. Er zijn genoeg (unieke) levels, er zijn minigames te spelen en er is zelfs een multiplayer modus voor twee spelers aanwezig, waarin je tegen elkaar strijdt voor de meeste sterren in 5 verschillende levels.

Deze game doet de naam eer aan. Dankzij alle nieuwe toevoegingen voelt het aan als een nieuwe Mario-ervaring vol toffe levels, uitdaging en extra mogelijkheden, zoals de multiplayer. Deze Mario-game mag je simpelweg niet missen.
Verberg.
Cijfer:
9,5

1048
26 jaar
Een ouderwetse Mario platformer met veel uitdaging
Peach is weer eens ontvoerd door Bowser (en Bowser Jr.), dus aan Mario weer de taak om de prinses te redden. In New Super Mario Bros.gaat Mario samen met zijn broer Luigi op een nieuw avontuur in deze platformer die lijkt op de voorgaande Mario Bros spellen op de NES en SNES.

New Super Mario Bros is een geweldig spel voor jong en oud. Mario en Luigi banen zich een weg door maar liefst acht verschillende werelden om Princess Peach te redden. In elke wereld wacht weer een nieuwe eindbaas op de broers. Verder kun je in elk level drie gouden munten verzamelen die op moeilijk toegankelijke locaties verstopt zitten.

New Super Mario Bros waarin je met Mario en Luigi weer ouderwets Goomba’s en Koopa’s kunt pletten. De vele levels, eindbazen en gouden munten bieden genoeg uitdaging en diversiteit om het spel opnieuw te blijven spelen.
Cijfer:
9,0

3493
17 jaar
Een prachtige 2D-platformer!
Dit spel is fantastisch voor iedereen die ooit 2D-platformers gepeeld heeft op de NES of de SNES! Hoewel de meeste spellen tegenwoordig allemaal 3D en open-wereld zijn, keert dit spel terug naar hoe Mario begon!

Het spel is heel goed opgebouwd met een moeilijkheidsgraad die geleidelijk aan stijgt, waardoor zelfs mensen die nog niet zo vertrouwd zijn met gamen geen problemen zullen ondervinden. Naast de verhaallijn zijn er ook altijd de minigames die je kunt spelen (alleen of met vrienden!). Met vrienden de minigames spelen is minstens even leuk als een potje Mario Party Ds! Ik vind dit een van de beste platformers van de aflopen jaren, zeker een aanrader!
New Super Mario Bros.
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

21 jaar
Na 10 jaar nog altijd ontzettend leuk!
Ik vind dit echt een ontzettend leuk spel. Het was mijn eerste mario spel en ik speel het na 10 jaar nog steeds (nog steeds niet alle sterren kunnen verzamelen).
De Multiplayer functie is ook erg leuk. Elke speler heeft dan een aantal sterren en deze moet je proberen af te pakken. Wie alle sterren heeft weten te verzamelen wint.
Het eindlevel lijkt eerst heel lastig maar als je hem vaak speelt en weet hoe je moet lopen is hij te doen binnen de tijd.
New Super Mario Bros.
Cijfer:
9,0

1902
12 jaar
Zeker een aanrader voor DS bezitters
New Super Mario Bros.is een leuk spel. Het is vooral leuk omdat er nieuwe levels en power-ups zijn. In elk level zijn er ook 3 Star Coins te vinden. Maar wat ik het allerleukst vind zijn de gevechten tegen de vijanden. Ze zien er bijna allemaal gevaarlijk uit.
Ik vind het spel echt perfect, daarom is mijn cijfer een verdiende 10!
Cijfer:
10

2383
16 jaar
Een must have voor alle DS bezitters!
In New Super Mario Bros. moet je met de welbekende Mario prinses Peach redden van de kwaadaardige Bowser. Dit doe je door je te wanen door de verschillende werelden om zo uiteindelijk bij het kasteel van Bowser te komen. Er zijn in totaal acht werelden waarvan er twee optioneel zijn.

De verhaallijn is zoals bij de meeste Mario spellen nogal simpel, maar daar gaat het bij de Mario games niet om. Het gaat namelijk om het platformen, en daar is dit spel, net zoals de meeste Mario spellen, een topper in. De controls voelen goed en is eigenlijk niks op aan te merken. De graphics zien er voor de tijd van de DS goed uit en de muziek in het spel is ook goed gecomposeerd: bij elke wereld zit een passend liedje wat je blijft herinneren.
Lees meer...

De multiplayer in dit spel is ook leuk. In de multiplayer modus kan je met 1 cartridge al tegen elkaar. Hierbij is het de bedoeling dat je als eerste 10 sterren te pakken krijgt. Je kan deze sterren vinden op de map, maar ook van elkaar afpakken door op je tegenstander te springen. Als je het spel uit hebt gespeeld is het zeker een aanrader om met een vriend de multiplayer ook nog een keer te proberen.

Al met al zou ik zeggen dat je dit spel moet hebben als je een DS bezit, of je nou een casual speler bent of iemand bent die al veel Mario spellen gespeeld heeft: Nintendo blijft betere en betere Mario spellen uit brengen, en deze valt daar zeker ook onder.
Verberg.
Cijfer:
9,5

2062
30 jaar
Weer een Mario topper!
New Super Mario Bros. doet terugdenken aan de originele Super Mario Bros. en aan Mario Bros 3 op de NES. Maar nu zit alles in een fris modern jasje. Een perfecte combo dus. Vele leuke levels, kleurrijke graphics, mooie muziek, vele geheimen en goede besturing. Een must voor elke DS bezitter dus.
Cijfer:
9,1

3493
17 jaar
Mario op zijn best!
Over het verhaal van deze game kan je moeilijk uitgebreid vertellen : Peach is ontvoerd en Mario moet haar redden. We kennen het allemaal. Maar waarom gaat deze bekende formule ons nooit vervelen?

De gameplay is weer de oude 2D-platformer die we allemaal kennen maar het blijft echt geweldig leuk en verslavend. Ook de verschillende werelden dragen bij tot deze geweldige game-ervaring, ze zijn in elk opzicht uniek en bijzonder kleurrijk!
Lees meer...

De muziek is ook heel aanstekelijk, het is zo vrolijk en opwekkend dat zelfs de koopa's erop dansen! Elke track past perfect bij het level en wat er op het scherm gebeurd. Het is echt heel knap!

New Super Mario Bros.is kortom echt een must-have voor iedereen die een Ds heeft!
Verberg.
Cijfer:
9,0

13605
14 jaar
Erg leuk spel
Erg leuk voor elke DS bezitter. New Super Mario Bros.is leuk voor iedereen, je hebt wereld 1 tot en met 8. Elke wereld heeft verschillende levels en je hebt in het midden een level dat je op de helft bent en op het einde een kasteel. Je doel is om Peach te bevrijden, die wordt elke wereld meegenomen door iemand anders. Je hebt ook verschillende shops waar je levens en andere dingen kunt kopen van je munten die je in het level kan vinden. Je kunt ook minigames doen, deze zijn ook erg grappig en je hebt ook de mogelijkheid om tegen iemand anders te spelen. En ook heb je 3 opslagpunten dan kan jij je eigen wereld en bijv je zusje een andere spelen.
Cijfer:
9,0

4091
23 jaar
Een van de beste DS-games
New Super Mario Bros.Is de eerste New Super Mario Bros game. De game lijkt erg veel op de eerdere games. Je hebt 8 werelden om in te spelen. Je vijand is natuurlijk Bowser. Je tweede vijand is Bowser Jr. De game is mooi kleurrijk en is voor elke leeftijd geschikt. De besturing is geweldig net als de graphics! Aarzel niet, dit is een van de beste DS-titels!
Cijfer:
8,5

3392
24 jaar
Een oude formule in een nieuw jasje!
Toen New Super Mario Bros. uitkwam, was het al even geleden dat Mario en Luigi in een traditioneel 2D-achtige platformer hadden gespeeld. New Super Mario Bros. laat echter al meteen blijken dat dit soort spellen nog steeds erg leuk zijn. Het allereerste wat je merkt is dat de graphics erg zijn opgepoetst, waardoor het spel een moderne look heeft, de muziek is ook zeker de moeite waard om naar te luisteren. Hoewel het spel veel heeft gekopieerd van zijn voorgangers zijn er ook veel nieuwe dingen toegevoegd, zoals unieke power-ups. Het heeft mij ongeveer 10 uur gekost om het verhaal uit te spelen, echter zijn er buiten het verhaal om ook extra missies om te spelen om unieke dingen vrij te spelen.
Cijfer:
9,0

40
12 jaar
Aanrader voor iedereen.
Het is zeker een aanrader voor iedereen. Het is een leuk spel met veel levels, geheimen en extra’s er bij bijvoorbeeld: Je kan minigames spelen met je vrienden. Het is een leuk spel voor elke leeftijd.
New Super Mario Bros.
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor New Super Mario Bros.

Tips en geheimen, cheats en codes

10 tips: 4 Geheimen - 3 Persoonlijke tips - 2 Easter Eggs en Glitches - 1 Cheats en Codes

Geheimen:
Secret exits
Axtasma
1902
Zoals bijna in elke Mario Bros.-game, zijn er ook in deze game secret exits (18). Deze 18 secret exits worden in dit filmpje getoond.

 

Persoonlijke tip:
Ontvang alle 3 de sterren op je save-file
Axtasma
1902
12 jaar
Je kunt in totaal 3 sterren hebben op je save-file.

Zo haal je ze: 1. Speel het spel voor de eerste keer uit.
2. Haal elk level minstens 1 keer.
3. Vind alle sterrenmunten in alle levels.

Geheimen:
Speel als Luigi!
Axtasma
1902
Je kan ook als Luigi spelen. Dit gebeurt als je de L en R knop ingedrukt houdt als je je save-file kiest.
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Raak je niet in wereld 4 en 7?
Neleke
1167
20 jaar
Om in wereld 4 en 7 te geraken moet je, respectievelijk, in wereld 2 en 5 het laatste level verslaan als Mini Mario.

Easter Eggs en Glitches:
Secret Challenge mode
Wuppie
40
Als je het spel hebt uitgespeeld kun je secret challenge mode activeren. Dit doe je door het spel op pauze te zetten en daarna op L R L R X X Y Y te drukken. Als je dit gedaan hebt kun je niet meer terug lopen naar een plek waar je al geweest bent (net zoals de oude Mario bros). Als dit te moeilijk wordt doe je gewoon weer hetzelfde en de mode gaat weg.

Geheimen:
Snel 99 levens
Axtasma
1902
In deze video wordt getoond hoe je snel en makkelijk in level 1-1 99 levens kunt verdienen. Dit is zeer handig als je het spel voor de 1ste keer speelt.

 

Cheats en Codes:
Toad huisje laten verschijnen
Kenzo
40
Als je een level eindigt en de laatste 2 cijfers van de resterende tijd zijn het zelfde, dan verschijnt er een toad huisje!

11, 22, 33Toad huisje met voorwerp
44, 55, 661 Up Toad huisje
77, 88, 99Mega paddenstoel Toad huisje

Geheimen:
Mini-Mushroom
Evelien
1295
Wisten jullie dat je als mini Mario zijnde, over water kan lopen?

Easter Eggs en Glitches:
Super veel glitches!!
Super Dekker
18051
Hier is een video met een compilatie van glitches in New Super Mario Bros.

 

Persoonlijke tip:
Leuk trucje waar je veel 1-UPs voor krijgt.
Needle
663
17 jaar
Er zit een trucje in de game hoe je in het eerste level al 1-UPs kan verzamelen en het is ook nog eens heel leuk om te doen.

Hiervoor ga je naar level 1-1 en je loopt naar de itembox waar een Mega Mushroom in zit. Dan haal je de Mega Mushroom uit de itembox en je wacht even tot hij iets verder is in het level, omdat de mushrooms in deze game automatisch naar rechts schuiven. Pak hem vervolgens net voordat hij in het gat valt en ga dan zo snel mogelijk naar het einde van het level, terwijl je allemaal dingen kapot maakt en oppakt.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg