x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Mario & Luigi: Partners in Time - DS All in 1!

Kopen:

Mario & Luigi: Partners in Time Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
67.49
€ 52.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Mario & Luigi: Partners in Time

Afbeelding voor  Mario and Luigi Partners in Time

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Avontuur, RPG
EAN:0045496735944
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Mario and Luigi Partners in Time

Afbeeldingen

Speel als Mario en Luigi en hun baby-varianten!
Speel als Mario en Luigi en hun baby-varianten!
Mario en Luigi zullen de krachten moeten bundelen willen ze dit avontuur tot een goed einde brengen.
Mario en Luigi zullen de krachten moeten bundelen willen ze dit avontuur tot een goed einde brengen.
Het is een vrij grote game met veel uitdaging. Vandaar dat ze het niet altijd even zien zitten.
Het is een vrij grote game met veel uitdaging. Vandaar dat ze het niet altijd even zien zitten.
Er zijn diverse special moves te gebruiken in combinatie met Baby Mario & Luigi.
Er zijn diverse special moves te gebruiken in combinatie met Baby Mario & Luigi.
Afbeelding voor Mario and Luigi Partners in Time

Links

Beoordelingen voor   Mario and Luigi Partners in Time

Beoordelingen Mario & Luigi: Partners in Time

9 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

1782
21 jaar
Alles klopt aan deze geweldige Mario & Luigi RPG
De Mario & Luigi-serie is altijd al één van mijn favorieten geweest en "Partners in Time" is ook nog eens mijn favoriete deel.

De RPG-game zit onwijs goed in elkaar, op het wat trage begin na. Het verhaal is interessant, dankzij een nieuwe vijand, Princess Shroob, waarvan je langzaam maar zeker steeds meer te zien krijgt in de game. De dialogen zijn vermakelijk en zitten vol met humor. Zeker Baby Mario en Baby Luigi leveren daar een grote bijdrage aan. Daardoor wil je ze niet overslaan.
Lees meer...

Het vechtsysteem is fantastisch. Het tactische deel van het vechten wordt tof gecombineerd met het uitvoeren van de aanvallen, die je leert in de game naarmate je verder komt. De vijanden zijn origineel en de baasgevechten zijn ook nog eens pittig! Daarom is het handig om al je personages goed te levelen door veel vijanden te verslaan.

Verder is het ontdekken van de wereld vol geheimen en een beetje puzzelen een genot. De verschillende werelden die je bezoekt, zitten vol verrassingen, zien er goed uit en, nog belangrijker, zijn goed in elkaar gezet. Het tempo van progressie ligt precies goed.

Met Mario & Luigi: Partners in Time beleef je een onvergetelijk avontuur, vol toffe gevechten. Een game die de serie perfect representeert.
Verberg.
Mario & Luigi: Partners in Time
Cijfer:
9,5

1902
12 jaar
Een RPG met stijl!
Mario and Luigi: Partners in Time is naar mijn mening de beste game uit de Mario and Luigi-serie. En dat nog wel om een tal van redenen. Niet alleen door het avontuur en de Boss-Fights, maar ook door de characters en door de mogelijkheid om door tijd te kunnen reizen.

Als ik al eerder vermeld heb, vind ik de characters erg fantastisch in deze game. In alle andere Mario and Luigi-games (behalve Bowsers inside Story en Paper Jam Bros) speel je enkel als Mario en Luigi. Maar in deze game speel je ook als de kleine Baby Mario en de bange Baby Luigi. Ik vind dit fantastisch, omdat ze andere dingen kunnen dan hun iets oudere versies.

Het avontuur gaat over het Shroobs-volk, dat de wereld wil overnemen door Peach te ontvoeren. Maar geen nood! De broertjes Mario en Luigi schieten te hulp. Samen met Baby Mario en Luigi. Over het verleden gesproken, je kan tijdreizen in deze game.
Mario & Luigi: Partners in Time
Cijfer:
9,0

60
13 jaar

Ik heb dit spel al-tijd gespeeld, ik heb zelfs Engels hiermee geleerd omdat ik anders niet verder kwam in het spel. Dus voor mij was het buiten leuk ook nog erg leerzaam!

Voor mijn mening het beste Mario & Luigi spel dat er is. Ik vind het erg jammer dat dit spel geen remake heeft gekregen net zoals Bowsers Inside Story en SuperStar Saga.
Mario & Luigi: Partners in Time
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.

120
15 jaar
Leuk battle systeem, Time Travel is leuk en een unieke Storyline
Partners in Time was mijn kennismaking met de Mario RPG's en toen ik het voor het eerste speelde was ik hooked.

De Storyline, het dialoog, de karakters, de battles, de time travel functie, en wat de serie echt uniek maakte voor mij waren de nieuwe enemy's genaamd de Shroobs wat de game ook zijn unieke charm geeft
Lees meer...

Ik heb deze game meerdere keren opnieuw gespeeld en het blijft gewoon echt een topgame, ook de werelden zijn leuk en heeft ook een zeer heerlijke soundtrack

Ik heb zelfs Chrono Trigger ondekt door de Time Travel functie in het spel lol

Ook maak je kennis met Baby Mario en Baby Luigi die je in de hele game ondersteunen en ook zorgen voor leuke Bros Attacks, ik denk van alle Mario RPG's die ik heb gespeeld op de DS dat deze het meeste beginner toegankelijk is, het voelt gewoon lekker straight forward en duidelijk wat de missie is en wat je moet doen.

Ook is het dialoog grappig en zijn de enemys leuk om tegen te spelen, De game heeft ook wat Platformer stukjes die het wat variatie geven aan de constante RPG Vibe, wat we eerder zagen in Mario RPG's, want het blijft natuurlijk een Mario Game.

De Game start wel echt heel erg sloom moet ik zeggen, het moet perse alles uitleggen qua mechanics wat ik begrijp, want voor mensen die compleet nieuw zijn en nog nooit een mario RPG hebben gespeeld het misschien even wennen kan zijn met battle physics etc, maar het was wel leuker geweest om sommige aspecten zelf uit te vinden. Wat compleet een mening is want sommige mensen vinden het fijner als het

Dus als je de game een paar keer weer opnieuw speelt is het eerste uurtje wel saai, maar niet een super groot probeem natuurlijk.
Verberg.
Mario & Luigi: Partners in Time
Cijfer:
8,5

9193
20 jaar
Uitstekende game, muziek en personages!
Het meest memorable Mario & Luigi avontuur naar mijn mening. De animaties zijn grappig, en het spel heeft nostalgische muziek en leuke rivalen en vijanden. De game ziet er kleurrijk uit is uitdagend, vooral als je op laag lvl de bazen afgaat. De nieuwere Mario & Luigi avonturen hebben niet veel nieuws ten opzichte van deze game. Toch blijf ik altijd terug komen in spellen uit deze serie. Als je van Mario & rpg’s houdt is Mario en Luigi Partners in Time de perfect game. Ik heb zelf nooit de Super Mario rpg rage begrepen aangezien dit veel leuker is.
Mario & Luigi: Partners in Time
Cijfer:
9,5

225
17 jaar
Wordt nooit saai
Mario and Luigi: Partners in Time was een van de eerste games die ik speelde op mijn DSI. Dat was al 9 jaar geleden en ik speel het tot op de dag van vandaag nog steeds heel graag.

Het verhaal zit gewoon super mooi in elkaar, met een zeer unieke villain deze keer. Een beetje overschaduwd door zijn opvolger Browsers Inside Story, maar mag absoluut niet vergeten worden.
Mario & Luigi: Partners in Time
Cijfer:
9,0

673
16 jaar
Originele Mario game
Geweldige game! Ik heb Mario & Luigi Partners in Time gespeeld toen ik wat jonger was en begreep er toen niet erg veel van maar vond het zeker leuk. Wat ik vooral leuk vond was dat het heel anders was dan Mario Bros of Mario Kart. Ik heb genoten van deze variatie.

Dus als je een fan bent van Mario Games is dit een echte aanrader!
Mario & Luigi: Partners in Time
Cijfer:
7,5

1295
14 jaar
Erg leuke RPG door de unieke besturing
Dit is de eerste Mario en Luigi game die ik ooit heb gespeeld, en ik heb er erg van genoten. Je speelt als Mario en Luigi, en later ook als baby Mario en baby Luigi. Het interessante gevechtssysteem en de unieke besturing maken dit spel erg goed!
Mario & Luigi: Partners in Time
Cijfer:
9,0

4091
23 jaar
GEWELDIG
Mario & Luigi: Partners in Time is by far de beste Mario en Luigi RPG. En misschien wel een van de beste RPG-games ooit gemaakt. De verhaallijn wordt gelijk duidelijk en blijft duidelijk. De bossfights zijn erg creatief en leuk. De besturing kan is gewoon makkelijk en de graphics zijn ook erg goed. Echt een geweldige game.
Mario & Luigi: Partners in Time
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mario & Luigi: Partners in Time

Tips en geheimen, cheats en codes

4 tips: 3 Persoonlijke tips - 1 Geheim

Persoonlijke tip:
Snel XP krijgen, maar dit keer zonder cheats
Chonke
225
17 jaar
Al vanaf het begin van het spel kun je in de winkel in het kasteel van Peach de XP-badge kopen. Deze badge geeft je 20% meer XP als je een enemy verslaat met een Bros. Item. Het is een goed plan om deze op beide bro's te equippen en je foe's te verslaan met attack items waar je veel van hebt, zoals green shells, smash eggs, pocket chomps, etc. Als je dit voor elke enemy doet, zul je merken dat het levelen een stuk sneller gaat.

Wanneer je in de dungeons van het kasteel Fawful vindt, kun je van hem de EXP-badge A kopen. Deze verhoogt je XP met maar liefst 40% per enemy! Hij is wel een van de duurdere bean badge's, dus koop er maar 1 en equip deze op Luigi. Zo kun je met Mario (die doorgaans een hogere Speed-stat heeft) de enemy's verzwakken en ze als Luigi afmaken. De EXP-badges gelden namelijk alleen voor de bro waarvoor ze zijn gekozen. Zo kun je ontzettend snel levelen en zijn de eindbazen wat makkelijker. Ik was hierdoor level 33 toen ik de laatste boss deed.

Persoonlijke tip:
De goede broeken passen
ToineBosch
30
16 jaar
Zorg ervoor dat je bij alle 4 de karakters de DEF zo hoog mogelijk hebt door de juiste broeken te pakken. Hoe hoger, hoe minder damage je krijgt.

Geheimen:
Fawful’s winkel
Strandbalovaa al
273
Als je de kelder unlocked, kan je met Baby Mario en Baby Luigi in de grond gaan, waardoor je onder de hekken voor de pijpen kan gaan. Één van de pijpen komt uit bij een winkel van Fawful, waar je bonen kan gebruiken om dingen mee te kopen. Je kan bonen krijgen door in de grond te gaan en dan eruit gaan onder een kruis op de grond.
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Wack-O Elast-O
Hidde98
935
21 jaar
Wanneer je met de Elasto-Piranha's vecht, moet je altijd van boven aanvallen. Dit doet veel meer schade dan aanvallen vanaf de zijkant.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg