x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Pokémon Black Version - DS All in 1!

Kopen:

Pokémon Black Version
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
94.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Pokémon Black Version

Afbeelding voor  Pokemon Black Version

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:RPG, Strategie
EAN:0045496470975
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Pokemon Black Version

Afbeeldingen

In deze game kan je kiezen tussen een vrouwelijke of mannelijke avatar.
In deze game kan je kiezen tussen een vrouwelijke of mannelijke avatar.
In deze game proberen ze de wereld wat meer in 3d te krijgen.
In deze game proberen ze de wereld wat meer in 3d te krijgen.
Als je Pokémon Black koopt, krijg je de Witte Legendarische Pokémon Reshiram!<br />
Let daar dus goed op voordat je je keuze maakt.
Als je Pokémon Black koopt, krijg je de Witte Legendarische Pokémon Reshiram!
Let daar dus goed op voordat je je keuze maakt.
In deze game zijn er nieuwe battle modes. Hier heb je rotation battle met wel 6 pokemon tegelijk.
In deze game zijn er nieuwe battle modes. Hier heb je rotation battle met wel 6 pokemon tegelijk.
Afbeelding voor Pokemon Black Version

Links

Beoordelingen voor   Pokemon Black Version

Beoordelingen Pokémon Black Version

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,9

110
18 jaar
Goed spel, paar minpuntjes.
Ik heb Black version ooit gekregen van mijn ouders, het is een leuk spel om te spelen. Maar als je al ervaring hebt met oudere Pokémon spellen is dit echt een aanrader.
Je kan in het begin kiezen tussen Tepig, Oshawott of Snivy. Ik koos ooit voor Oshawott. Oshawott is een schattige Pokémon die evolved in een best wel sterke Pokémon (Dewott en Samurott).
De Elite Four was vernieuwend aangezien je zelf kon kiezen in welke volgorde je ze wilde verslaan. Ook was Team Plasma vernieuwend na al die teams die Pokémon voor het doel hadden om de wereld te vernietigen. Al met al een top game.
Enige nadelen voor jonge kinderen is dat het spel in het Engels is, maar dat is zo met elk Pokémon spel. Een ander nadeel is dat het netwerk van Nintendo offline is gehaald, dus je kan niet meer online om je Pokédex te voltooien. Ook zijn er weinig Pokémon van oudere generaties in dit spel te vangen.
Op zich maakt dit niet uit en het spel is super leuk. Pokémon Black Version is al met al een top spel.
Cijfer:
8,0

727
15 jaar
Beste pokémon spel?
Deze review gaat het hebben over de pros en cons van dit spel, met een conclusie op het eind.

Pros:
Lees meer...
Ten eerste is het verhaal van deze game een van de beste in de hele serie, met unieke personages en de beste evil-team met een kick-ass battle theme.

Verder is dit de eerste Pokémon game met constante animations als je vecht, en ze zien er goed uit. Het spel ziet er smooth uit en draait op een gelijke framerate van 30fps (en zelfs 60fps voor gevechten!). Je vergeet door dit soms dat deze game op een ds-lite werkt!

Ook is dit de eerste Pokémon game waar je TM’s oneindig vaak kan gebruiken. Dat bespaart een hoop moeite want in de oude games moest ze steeds terug naar de battle frontier en BP grinden om dezelfde TM nog een keer te krijgen.

Ook heeft deze game seizoenen, verschillende Pokémon verschijnen afhankelijk van het seizoen. Het seizoen verandert elke maand en daarmee ook de aestetica. Deze feature is helaas nooit meer teruggekomen na Pokémon black 2 en Pokémon white 2.

Tevens is dit de eerste Pokémon game met een habitatslijst van pokémon, zo kun je makkelijk zien waar je alle Pokémon gezien hebt.

Als laatste is er een grote post-game met superveel dingen om te doen (zoals de battle subwayen nieuwe plaatsten)

Cons:
De regio is lineair. Wat ik daarmee bedoel is dat de routes meestel een richting op gaan en dat je dan gewoon een recht pad volgt naar de volgende stad/dorp. Dit zorgt ervoor dat het landschap minder mooi en avontuurlijk lijkt dan bijvoorbeeld Pokémon Ruby of Pokémon platinum.

Verder is het begin van de post-game belachelijk. Als je de nieuwe trainers vecht aan het begin van de post-game dan hebben zij Pokémon van 20-25 levels hoger.

Als laatste zijn de versie exclusieve pokémon en locatie (White treehollow en Black city) best slecht gekozen en niet heel belangrijk. In White treehollow kun je namelijk nieuwe Pokémon uit andere regios krijgen, maar je komt daar pas op het einde van de game en de pokémon zijn level 5 en dat is veel te laat. Black city geeft je elke dag trainers om te vechten, maar die geven weinig exp. Verder worden daar ook nuggets in een winkel verkocht voor 3x de verkoopprijs en dat is de waardelooste deal die ik ooit in een Pokémon spel heb gezien.

Conclusie:
Dit spel is zeker een aanrader, ook al is het wat lineair en saai op een gegeven moment, dit spel is naar mijn mening "the one to rule them all".
Verberg.
Pokémon Black Version
Cijfer:
9,0

20 jaar
Beste verhaallijn in een Pokemon spel
Pokemon Black en White introduceren ons aan de nieuwe regio Unova en de nieuwe pokemon die daar komen bij kijken. Black en White hebben dezelfde game mechanics als vorige pokemon games maar er zijn toch enkele verschillen (bv seizoenen, rotation battle,...).

De verhaallijn van Black en White zijn naar mijn mening de interessantste van de hele pokemon serie. Zeker een aanrader om het eens uit te proberen.
Pokémon Black Version
Cijfer:
8,5
Lees meer beoordelingen.

1295
14 jaar
Mijn favoriete Pokémon-game
Dit is de eerste Pokémon-game die ik ooit heb gespeeld en naar mijn mening is dit ook de beste. Er zijn veel nieuwe Pokémon en de artstyle is leuk. De besturing is simpel, maar effectief. Het turn-based battle-systeem is geweldig en het is, mede door de vele Pokémon, een game waar je lang over doet om volledig uit te spelen. Oftewel, vele uren speelplezier!
Pokémon Black Version
Cijfer:
9,3

40
21 jaar
Zeker de moeite waard
Puur Nostalgisch voor mij dit spel. Het tweede Pokemon-spel dat ik vroeger ooit heb gespeeld, heb hier ook enorm veel plezier aan gehad.
Het spel maakte een grote verandering vergeleken met vorige en latere spellen, waardoor sommigen het spel minder apprecieerden, maar volgens mij is dit spel zeker het waard.
Pokémon Black Version
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Pokémon Black Version

Tips en geheimen, cheats en codes

Persoonlijke tip:
Trainers ontwijken?
Amroe
1365
17 jaar
Experience points en geld zijn absoluut de grootste punten in het spel. Je kunt beter geen wilde Pokémons ontwijken en helemaal geen trainers. ( Sommige kun je ontwijken ). Het is beter tegen iedereen te vechten omdat, je daaruit de meeste Exp. points haalt en het meeste geld. Hier krijg je ook nog eens meer van dan de wilde Pokémon.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg