x HomeWinkelKlantenserviceAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Pokémon SoulSilver Version - DS All in 1!Pokémon SoulSilver Version & PokéWalker in Doos Als Nieuw
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 117.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Doos Als Nieuw
Inhoud zeer goede staat
Pokéwalker Als Nieuw
Inclusief Clip van de Pokéwalker
Pokémon SoulSilver Version & PokéWalker in Doos
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
89.99
€ 83.49
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
In originele verpakking
Pokewalker
Goede staat
Pokémon SoulSilver Version
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
59.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje
Pokewalker
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Pokémon SoulSilver Version

Afbeelding voor  Pokemon SoulSilver Version

Game trailer Pokémon SoulSilver Version

Kop

Specificaties Pokémon SoulSilver Version

Genre:Avontuur, RPG
Aantal Spelers:1-5

Iets voor jou?

Afbeelding voor Pokemon SoulSilver Version

Afbeeldingen van Pokémon SoulSilver Version

Begin je avontuur hier in New Bark Town met Totodile, Cyndaquil of Chikorita.
Begin je avontuur hier in New Bark Town met Totodile, Cyndaquil of Chikorita.
De meeste Badass-rivaal van alle Pokemon games (op Gary na dan).
De meeste Badass-rivaal van alle Pokemon games (op Gary na dan).
Het is tijd om op avontuur te gaan en afscheid te nemen van thuis.
Het is tijd om op avontuur te gaan en afscheid te nemen van thuis.
Afbeelding voor Pokemon SoulSilver Version

Links voor Pokémon SoulSilver Version

Beoordelingen voor  Pokemon SoulSilver Version

Beoordelingen Pokémon SoulSilver Version

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,7

1365
17 jaar
Je kunt Ash Ketchum verslaan!
Een zeer leuke game. Qua verhaal verschilt het wel heel erg omdat, je nu op 2 mappen speelt maar het verhaal meestal hetzelfde. Je moet alsnog Pokémons vangen, de gyms verslaan en uiteindelijk de Elite 4. Het vette aan dit spel is dat de Pokémon die je als eerste selecteert gewoon achter je aanloopt! Uiteindelijk kan je ook de enige echte Ash Ketchum verslaan met het team wat hij ook in de televisie serie heeft. Kortom een geweldige game met een goede kwaliteit!
Pokémon SoulSilver Version
Cijfer:
9,0

9193
20 jaar
De beste pokemon game!
Grafisch ziet Pokemon SoulSilver er veel beter uit dan zijn voorganger Silver. Deze versie heeft nieuwe muziek maar ook de optie om oude muziek aan te zetten zoals vroeger. Verder zijn er oude rivalen die terug keren zoals Green (Gary) en twee regio’s om te verkennen Kanto en Jotho. Voor de old school Pokemon fan is dit de game die je moet hebben. De twee beste regio’s met de beste cast en de klassieke team Rocket. Uiteraard is er ook de optie om veel meer Pokemon te vangen dan de voorgangers.
Pokémon SoulSilver Version
Cijfer:
10

1239
14 jaar
De beste Pokémon game van ze allemaal!
Pokémon Heartgold en Soulsilver zijn voor heel veel en heel goeie redenen de beste Pokémon-games van ze allemaal. Zet je maar schrap want deze beoordeling gaat lang zijn, en ik zal proberen geen spoilers te geven.

Ik heb Heartgold gespeeld toen ik 7-8 was, en hetgene dat ik toen het coolst vond was het feit dat je 2 regio’s kon ontdekken en dus ook 2 keer 8 badges kon verzamelen (dat is uniek in generatie 2 en z’n remakes). Een paar maanden geleden heb ik Soulsilver van deze site besteld. Ik was blij dat ik 6 jaar later deze ervaring nog eens kon beleven.
Lees meer...

Naast dat je 2 regio’s kunt ontdekken zijn er nog veel (unieke) features in deze games. Laten we beginnen met de allerbeste. In deze game’s loopt de Pokémon in het 1ste slot van je party achter je (zolang je niet fietst, in sommige gebouwen is dit niet zo). Deze feature motiveerde mij nog harder om de Pokedex volledig te krijgen, omdat ik benieuw was hoe elke Pokémon er in de overworld eruitzag. Nog een leuk feitje: Mocht je een Shiny-Pokémon hebben, dan is die ook Shiny in de overworld. Als Shinyhunter vind ik dit natuurlijk hartstikke ccol! Vervolgens is er de safari zone, in deze game is die veel groter dan in andere games. Je kan ook eigen objecten zetten om ze te personaliseren. Die objecten kunnen trouwens ook nieuwe Pokémons lokken, sommige verschijnen dezelfde dag dan al, terwijl er ook zijn die pas na een bepaald aantal dagen zich laten zien. Iets wat ik ook tof vindt dat niet uniek is in deze games, is dat je gym leaders opnieuw kunt bevechten en dat de elite 4 en de champion na een bepaalde tijd ook sterker zijn. Er is ook een heel sterke trainer op Mt. Silver maar om spoilers te vermijden ga ik niet vermelden wie dat is. Ook na je het spel uit hebt kan je nog veel andere dingen doen. De bekendste is waarschijnlijk de battle frontier. Dit is een plek met 5 verschillende battle-facilities: Battle Tower, Castle (mijn persoonlijke favoriet), Hall, Factory (Een dichte 2de plaats voor mij) en de Battle Arcade (Ook best wel leuk). Het gaat bij ze alle 5 over vechten en winnen, maar op een andere manier. Bij de Battle Factory huur je bijvoorbeeld Pokémon en bij de Battle Castle zul je slim moeten omgaan met Castle Points (CP) om bv. je Pokémon te healen. Door hier te vechten krijg je Battle Points (BP) dat je kan uitgeven aan bepaalde spullen. De Pokéathlon is ook wel leuk (deze kan je ook al doen voor je de game uitgespeeld hebt). Er is wel 1 ding dat ik niet (meer) leuk vind aan deze game, en dat geldt eigenlijk voor alle generatie 4 en 5 Pokémon-games en dat is de stopzetting van de Nintendo Wi-Fi Connection. Je denkt nu wel dat ik er nog van heb kunnen genieten op m’n Heartgold, maar dat is niet waar. Ik weet nog dat ik altijd vroeg of ik Wi-Fi kon krijgen die ook op m’n DS werkte, maar dat ging niet.

Wel, dat is het. Ik heb nog maar eens het gevoel dat dit meer een review is dan dat het een beoordeling is. Er valt gewoon veel te vertellen over deze meesterwerken. Naast dat laatste dat ik verteld heb vind ik de games nog steeds erg goed en verdienen ze van mij zeker een 10!
Verberg.
Pokémon SoulSilver Version
Cijfer:
10

Voeg jouw mening toe en verdien 25 tot 60 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Pokémon SoulSilver Version

Tips en geheimen, cheats en codes voor Pokémon SoulSilver Version

2 tips: 2 persoonlijke tips

Persoonlijke tip:
Altijd al die sterke Pickachu van Ashe willen verslaan? Hier het geheim
Amroe
1365
17 jaar
Check hier meteen hoe je Ash Ketchum uit Pallet Town kan vinden en zijn team van 6 die bestaat uit de Pokémons van de oude generatie kan verslaan.

 

Persoonlijke tip:
Vang in het begin Heracross
Le_jordy
243
16 jaar
Je kan Heracross al na de 2de gym vangen en deze pokemon is een hele grote aanwinst voor je team. Hij zal je onder andere helpen de 3de gym te verslaan. Je kan hem vangen door de move headbut op een boom te doen (headbut krijg je in de ilex forest nadat je de 2de gym hebt verslagen.). Hij is wel een beetje moeilijk te vinden, want zijn encounter rate is best wel laag. Zijn catch rate is ook best laag, dus probeer zoveel mogelijk pokeballen bij je te hebben.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 15 tot 70 muntjes.
© 2009 - 2018 Mario DS