x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Pokémon SoulSilver Version - DS All in 1!

Kopen:

Pokémon SoulSilver Version & PokéWalker in Doos Italiaans
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
181.99
€ 169.99korting
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Pokewalker
Inclusief nieuwe batterij
Goede staat
Pokémon SoulSilver Version
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
137.99
128.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Pokewalker
Pokémon SoulSilver Version (NA)
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
126.49
€ 123.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Noord Amerikaans doosje
Te spelen op elke Europese DS
Pokewalker
Pokémon SoulSilver Version Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
131.99
€ 116.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Pokewalker
Pokémon SoulSilver Version Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
115.99
€ 107.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Pokewalker
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Pokémon SoulSilver Version

Afbeelding voor  Pokemon SoulSilver Version

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Avontuur, RPG
Spelers:1-5
Multiplayer:Lokaal met meerdere game cards en DS systemen.
EAN:0045496469764
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Pokemon SoulSilver Version

Afbeeldingen

Boy or Girl?<br />
Klassieke Pokémon vraag he?
Boy or Girl?
Klassieke Pokémon vraag he?
Begin je avontuur hier in New Bark Town met Totodile, Cyndaquil of Chikorita.
Begin je avontuur hier in New Bark Town met Totodile, Cyndaquil of Chikorita.
De meeste Badass-rivaal van alle Pokemon games (op Gary na dan).
De meeste Badass-rivaal van alle Pokemon games (op Gary na dan).
Het is tijd om op avontuur te gaan en afscheid te nemen van thuis.
Het is tijd om op avontuur te gaan en afscheid te nemen van thuis.
Beoordelingen voor   Pokemon SoulSilver Version

Beoordelingen Pokémon SoulSilver Version

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,3

1365
17 jaar
Je kunt Ash Ketchum verslaan!
Een zeer leuke game. Qua verhaal verschilt het wel heel erg omdat, je nu op 2 mappen speelt maar het verhaal meestal hetzelfde. Je moet alsnog Pokémons vangen, de gyms verslaan en uiteindelijk de Elite 4. Het vette aan dit spel is dat de Pokémon die je als eerste selecteert gewoon achter je aanloopt! Uiteindelijk kan je ook de enige echte Ash Ketchum verslaan met het team wat hij ook in de televisie serie heeft. Kortom een geweldige game met een goede kwaliteit!
Pokémon SoulSilver Version
Cijfer:
9,0

9193
20 jaar
De beste pokemon game!
Grafisch ziet Pokemon SoulSilver er veel beter uit dan zijn voorganger Silver. Deze versie heeft nieuwe muziek maar ook de optie om oude muziek aan te zetten zoals vroeger. Verder zijn er oude rivalen die terug keren zoals Green (Gary) en twee regio’s om te verkennen Kanto en Jotho. Voor de old school Pokemon fan is dit de game die je moet hebben. De twee beste regio’s met de beste cast en de klassieke team Rocket. Uiteraard is er ook de optie om veel meer Pokemon te vangen dan de voorgangers.
Pokémon SoulSilver Version
Cijfer:
10

1902
14 jaar
De beste Pokémon game van ze allemaal!
Pokémon Heartgold en Soulsilver zijn voor heel veel en heel goeie redenen de beste Pokémon-games van ze allemaal. Zet je maar schrap want deze beoordeling gaat lang zijn, en ik zal proberen geen spoilers te geven.

Ik heb Heartgold gespeeld toen ik 7-8 was, en hetgene dat ik toen het coolst vond was het feit dat je 2 regio’s kon ontdekken en dus ook 2 keer 8 badges kon verzamelen (dat is uniek in generatie 2 en z’n remakes). Een paar maanden geleden heb ik Soulsilver van deze site besteld. Ik was blij dat ik 6 jaar later deze ervaring nog eens kon beleven.
Lees meer...

Naast dat je 2 regio’s kunt ontdekken zijn er nog veel (unieke) features in deze games. Laten we beginnen met de allerbeste. In deze game’s loopt de Pokémon in het 1ste slot van je party achter je (zolang je niet fietst, in sommige gebouwen is dit niet zo). Deze feature motiveerde mij nog harder om de Pokedex volledig te krijgen, omdat ik benieuw was hoe elke Pokémon er in de overworld eruitzag. Nog een leuk feitje: Mocht je een Shiny-Pokémon hebben, dan is die ook Shiny in de overworld. Als Shinyhunter vind ik dit natuurlijk hartstikke ccol! Vervolgens is er de safari zone, in deze game is die veel groter dan in andere games. Je kan ook eigen objecten zetten om ze te personaliseren. Die objecten kunnen trouwens ook nieuwe Pokémons lokken, sommige verschijnen dezelfde dag dan al, terwijl er ook zijn die pas na een bepaald aantal dagen zich laten zien. Iets wat ik ook tof vindt dat niet uniek is in deze games, is dat je gym leaders opnieuw kunt bevechten en dat de elite 4 en de champion na een bepaalde tijd ook sterker zijn. Er is ook een heel sterke trainer op Mt. Silver maar om spoilers te vermijden ga ik niet vermelden wie dat is. Ook na je het spel uit hebt kan je nog veel andere dingen doen. De bekendste is waarschijnlijk de battle frontier. Dit is een plek met 5 verschillende battle-facilities: Battle Tower, Castle (mijn persoonlijke favoriet), Hall, Factory (Een dichte 2de plaats voor mij) en de Battle Arcade (Ook best wel leuk). Het gaat bij ze alle 5 over vechten en winnen, maar op een andere manier. Bij de Battle Factory huur je bijvoorbeeld Pokémon en bij de Battle Castle zul je slim moeten omgaan met Castle Points (CP) om bv. je Pokémon te healen. Door hier te vechten krijg je Battle Points (BP) dat je kan uitgeven aan bepaalde spullen. De Pokéathlon is ook wel leuk (deze kan je ook al doen voor je de game uitgespeeld hebt). Er is wel 1 ding dat ik niet (meer) leuk vind aan deze game, en dat geldt eigenlijk voor alle generatie 4 en 5 Pokémon-games en dat is de stopzetting van de Nintendo Wi-Fi Connection. Je denkt nu wel dat ik er nog van heb kunnen genieten op m’n Heartgold, maar dat is niet waar. Ik weet nog dat ik altijd vroeg of ik Wi-Fi kon krijgen die ook op m’n DS werkte, maar dat ging niet.

Wel, dat is het. Ik heb nog maar eens het gevoel dat dit meer een review is dan dat het een beoordeling is. Er valt gewoon veel te vertellen over deze meesterwerken. Naast dat laatste dat ik verteld heb vind ik de games nog steeds erg goed en verdienen ze van mij zeker een 10!
Verberg.
Pokémon SoulSilver Version
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.

295
14 jaar
Een van de beste Pokémon-spellen ooit gemaakt
Pokémon Soul Silver (en Heart Gold!) zijn ongekend goede spellen. Het was het eerste Pokémon-spel dat ik heb gespeeld en ook meteen de beste. Graag zou ik het opnieuw spelen, en daarna weer opnieuw, en daarna nog een keer...
De graphics van de vierde generatie van Pokémon-spellen zijn geweldig, en gepaard met een sterk verhaal en veel om te doen is het echt een super leuk spel. De post-game (na het verslaan van de Elite 4) is groot. Je kan Kanto afreizen en daar ook de gymleaders verslaan! Je krijgt eigenlijk twee kortere Pokémon-regio’s in plaats van één grote, dus is er veel afwisseling en wordt het spel niet saai.
Pokémon SoulSilver Version
Cijfer:
8,7

23 jaar
De leukste
Gave editie van pokemon. Veel pokemon spellen gespeeld, dit is toch echt de leukste. Mooie effecten en specials. Leuke pokewalker erbij. Leuk extra als je weet hoe hij werkt.
Pokémon SoulSilver Version
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Pokémon SoulSilver Version

Tips en geheimen, cheats en codes

8 tips: 3 Persoonlijke tips - 3 Geheimen - 2 Cheats en Codes

Persoonlijke tip:
Onmisbare pokémon
XD
14 jaar
Nadat je valkner in violet city hebt verslagen, moet je naar azalea town om bugsy te verslaan. Je gaat dan via route 32. Je vindt daar een mareep. Mareep is een heel handige elektrisch type pokemon. Het helpt je tegen chucks polywrath, de seel en dewgong vam pryce, clair, misty, blues gyarados en pidgeot, wills slowbro, lance, en reds charizard, blastoise en lapras.

Geheimen:
3e gym makkelijk verslaan
Mixico
155
Na het behalen van de 2e gymbadge en het bereiken van Goldenrod City voor de 3e gym is er een handige tip die kan helpen Whitney makkelijker te verslaan. Deze tip begint met het vangen van een Drowzee op route 34, dit moet makkelijk zijn aangezien Drowzee een 50% encounter rate heeft op deze route.

Deze Drowzee wordt in Goldenrod City Department Store geruild met een NPC voor een Machop. Dit is handig omdat Whitney normal type gebruikt en normal is zwak tegen fighting.

In het filmpje is te zien waar in de Department Store deze NPC zich bevindt.

 

Persoonlijke tip:
Altijd al die sterke Pickachu van Ashe willen verslaan? Hier het geheim
Amroe
1365
17 jaar
Check hier meteen hoe je Ash Ketchum uit Pallet Town kan vinden en zijn team van 6 die bestaat uit de Pokémons van de oude generatie kan verslaan.

 
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Vang in het begin Heracross
Le_jordy
243
16 jaar
Je kan Heracross al na de 2de gym vangen en deze pokemon is een hele grote aanwinst voor je team. Hij zal je onder andere helpen de 3de gym te verslaan. Je kan hem vangen door de move headbut op een boom te doen (headbut krijg je in de ilex forest nadat je de 2de gym hebt verslagen.). Hij is wel een beetje moeilijk te vinden, want zijn encounter rate is best wel laag. Zijn catch rate is ook best laag, dus probeer zoveel mogelijk pokeballen bij je te hebben.

Cheats en Codes:
Pokémon-swarms manipuleren
Axtasma
1902
Als je de elite 4 voor de 1ste keer hebt verslagen zal er elke dag een zwerm zijn van een bepaalde Pokémon. Je kunt weten welke zwerm het is door te luisteren naar Professor Oak’s radio show. Als het een zwerm is die je niet wilt save dan je game en ga naar de instellingen van je DS. Zet het uur op 23:59 en start je spel snel terug op. Wacht tot het 0:00 is en luister naar Oak’s radio show. Als het een swarm is dat je wilt, proficiat. Indien niet, herhaal het proces dan. Het proces nog eens even in het kort: Save je game, ga naar je systeeminstellingen, zet het uur op 23:59, start je spel terug op en wanneer het 0:00 luister naar Oak’s radio show.

Cheats en Codes:
Laat je tegenstander 3/5 van de tijd flinchen
Axtasma
1902
Een Togekiss met de ability Serene Grace is geen grap. Als je er eentje hebt en die de move Air Slash aanleert (via de Move Relearner in Blackthorn City) en eerst laat aanvallen (indien nodig kan de Quick Claw handig zijn) heb je 60% kans dat de tegenstander flichnt en die dus niet kan aanvallen. Die 60% komt doordat Air Slash 30% kans heeft om de tegenstander te laten flinchen. Deze kans verdubbelt door de ability Serene Grace. Togekiss is de beste keus hiervoor omdat deze ook een base 125 special attack heeft (dat is hoog). Een Togekiss is dus erg nuttig voor in je team, deze kan ook Fly leren.

Geheimen:
Gym Leaders opnieuw bevechten
Axtasma
1902
Nadat je alle 16 badges hebt verzameld, kan je de Gym Leaders nog eens verslaan, maar daar moet je eerst wel bepaalde dingen voor doen. De Gym Leaders zijn op bepaalde momenten op bepaalde dagen van de week weg van hun Gym. Ze zijn dan op bepaalde plaatsen waar je ze kunt aanspreken om hun telefoonnummer te krijgen. Dan op andere bepaalde momenten kan je ze zelf bellen of wachten wanneer zij dat doen, en ze zullen dan wachten in de Fighting Dojo in Saffron City (gebouw naast de Gym). Ze blijven daar totdat je ze verslaat. Je kan dus kiezen wanneer je dit doet. Hun team is nu ook sterker en bevat ook Pokémon die niet in de Johto-dex staan. Naast alle badges hebben zijn er geen verdere vereisten, behalve bij Gym Leader Clair. Voor haar nummer moet je ook het dubbelgevecht tegen haar en Lance ook al gewonnen hebben. Sinds alle tijden aangeven van alle 16 de Gym Leaders te veel is voor op de tabel te kunnen plaatsen, is hier een doorverwijzing naar een lijst op Serebii. Deze bevat de tijden dat de Leaders uit hun Gym zijn, wanneer je ze kan bellen voor een rematch en hun aangepaste teams. Dit is erg handig om je Pokémons nog wat levels te kunnen laten stijgen.

https://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/gym-rematch.shtml

Geheimen:
Pokémon exclusief voor Soulsilver! (dus niet te verkrijgen in Heartgold)
XD (voor ds lol)
727
Deze Pokemon kan je ook traden naar Heartgold als je wilt, maar je kan ze niet vangen in heartgold.

Vulpix (vuur type)Ninetales (vuur type)
Meowth (normaal type)Persian (normaal type)
Ledyba (bug + vlieg type)Ledian (bug + flying)
Teddiursa (normaal type)Ursaring (normaal type)
Delibird (ijs + vlieg type)Skarmory (staal + vlieg type)
Mawile (staal type)Gulpin (poison type)
Swalot (poison type)Groudon (grond type)


 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg