x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Pokémon Diamond Version - DS All in 1!

Kopen:

Pokémon Diamond Version
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
54.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Pokémon Diamond Version Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
56.99
€ 45.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Pokémon Diamond Version (NA)
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
51.49
€ 42.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Noord Amerikaans doosje
Te spelen op elke Europese DS
Pokémon Diamond Version Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
35.99
€ 30.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Pokémon Diamond Version

Afbeelding voor  Pokemon Diamond Version

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:RPG, Strategie
Spelers:1-8
Leeftijd:3+ jaar
Multiplayer:Lokaal met meerdere game cards en DS systemen.
EAN:0045496464868
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Pokemon Diamond Version

Afbeeldingen

Jongen of Meisje?<br />
Die Pokemon professors weten ook maar weinig he?
Jongen of Meisje?
Die Pokemon professors weten ook maar weinig he?
In het noorden van Sinnoh en op hoge bergen kun je niet fietsen vanwege de sneeuw.
In het noorden van Sinnoh en op hoge bergen kun je niet fietsen vanwege de sneeuw.
Een legendarische Pokemon genaamd Dialga. Verkrijgbaar in Pokemon Diamond.
Een legendarische Pokemon genaamd Dialga. Verkrijgbaar in Pokemon Diamond.
De starters, van links naar rechts: Turtwig, Chimchar en Piplup.
De starters, van links naar rechts: Turtwig, Chimchar en Piplup.
Beoordelingen voor   Pokemon Diamond Version

Beoordelingen Pokémon Diamond Version

7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,6

1048
26 jaar
Een enorm Pokémon avontuur en met een goede RPG balans
Pokémon Diamond is een uitstekende RPG en een goed vervolg op de GBA Pokémon spellen Ruby en Sapphire. Grafisch is het spel een stuk beter geworden, de Pokémon en de battles zijn bijvoorbeeld veel gedetailleerder. De Pokémonwereld van Diamond is ook erg divers, er zijn onder andere gebieden waar het sneeuwt of regent. Ook speelt tijd een belangrijke rol en kun je bepaalde Pokémon alleen vangen in de ochtend, middag of avond/nacht.

Wat Pokémon Diamond vooral een goede RPG maakt is de balans tussen Pokémon vangen, trainen en vechten. Vanaf het begin zijn de Pokémon al interessant om te vangen en verder te trainen voor de Pokémon League. Daarnaast is het af en toe ook noodzakelijk om een tijd je Pokémon te trainen omdat het niveau van je tegenstanders hard stijgt. Ook is het noodzakelijk om vaak terug te keren naar gebieden die je eerder had bezocht, omdat nieuwe geheimen te ontdekken zijn door het gebruik van nieuwe HMs (Speciale Pokémon aanvallen).

Pas na ruim 40 uur had ik voor de eerste keer de Pokémon League, het meest uitdagende toernooi in het spel, behaald. En zelfs daarna is er nog genoeg nieuws te ontdekken in de grote wereld van Pokémon Diamond.
Pokémon Diamond Version
Cijfer:
9,0

145
22 jaar
Nieuwe versie, oude gewoonten (zelfde typen starters, acht gyms, e.d.). DS brengt extra dimensie.
Pokémon Diamond speelt zich af in de Sinnoh-regio. Evenals vorige generaties, nu aanbeland bij generatie IV (4), kun je kiezen uit een vuur- (Chimchar), water- (Piplup) of gras-Pokémon (Turtwig). In totaal kun je 493 Pokémon vangen, het grote nadeel daarbij is dat je alle Pokémonspellen voor de Game Boy Advance nodig hebt om deze te vangen (wat anderzijds wel weer leuk is).

Het kunnen spelen op de DS geeft een extra dimensie aan het spel, zo kun je bijvoorbeeld in de Sinnoh Underground spelen met behulp van het touchscreen. De graphics zijn er wederom op vooruitgegaan. Het spel oogt in de beginfase wel langzaam, maar dit komt met de introductie van de ’running shoes’ goed.
Pokémon Diamond Version
Cijfer:
8,5

673
16 jaar

De versies Diamond & Pearl zullen voor mij altijd speciaal zijn omdat het de eerste Pokemon spellen zijn die ik heb gespeeld. Wat deze game heeft vergeleken met oudere versies zijn behalve betere graphics natuurlijk, vernieuwende starters (op chimchar na dan). Ook is deze game goed begrijpbaar voor beginners. Ik raad het aan om hem tweedehands te kopen als je geen verzamelaar bent omdat je zo veel geld bespaart.
Pokémon Diamond Version
Cijfer:
7,0
Lees meer beoordelingen.

130
24 jaar
Lang, leuk en populair spel.
De Pokemon spellen zijn gebaseerd op de serie van de tv, maar in de spellen kun je je eigen verhaal maken grotendeels. Wat leuk is aan de Pokemon spellen is dat je je eigen Pokemon kan kiezen/vangen en kan trainen.
Pokemon Diamond is een lekker lang spel alleen jammer dat de spellen zo duur zijn.
Pokémon Diamond Version
Cijfer:
8,0

50
26 jaar
Genoeg uitdaging!
Pokémon Diamond Version zeer recent aangeschaft. Vroeger heb ik niet echt pokemon spellen gespeeld dus ben nu bezig met een inhaal slag. Van het eerste moment dat ik het spel speelde was ik meteen verkocht. Genoeg uitdaging en de soundtracks klinken lekker.
Al met al echt tevreden.
Cijfer:
9,5

60
16 jaar
Charmander!
Pokémon Diamond Version is hartstikke leuk!: je kan allemaal avonturen beleven met jouw favoriete pokemon! Ik vind zelf Charmander het leukst!
Cijfer:
9,2

12 jaar
Starter kiezen
De beste starter is Chimchar, want hij is in de eerste gyms super goed en zijn aanvallen zijn ook goed. Maar kies degene die jij het leukste vindt. Maar train ze goed om de kampioen te worden.
Pokémon Diamond Version
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Pokémon Diamond Version

Tips en geheimen, cheats en codes

15 tips: 7 Persoonlijke tips - 5 Geheimen - 3 Easter Eggs en Glitches

Easter Eggs en Glitches:
De Sinnoh regio is gebaseerd op het Japanse eiland Hokkaido
Marnix
1048
De Pokemonwereld in Diamond/Pearl editie heet Sinnoh en is grotendeels gebaseerd op het noordelijkste eiland van Japan: Hokkaido. Dit is ook duidelijk te zien op de kaart van de Sinnoh regio. Niet alleen is de vorm van het eiland hetzelfde als Hokkaido, ook steden in de Sinnoh regio komen overeen met de steden in Hokkaido.

Zo ligt Jubilife City, de grote stad in Sinnoh, op dezelfde plek als Sapporo, de grootste stad van Hokkaido. En staat Canalave City bekend om haar kanalen net als de tegenpool Otaru, dat op dezelfde locatie ligt in Hokkaido.

Verder ligt de Pokemon league en de Resort/Fight/Survival area op aparte eilanden in de Sinnoh regio en komen deze eilanden overeen met de Russische Koerillen en Sachalin. Eilanden die voor het einde van de Tweede Wereldoorlog onderdeel vormden van het Japanse keizerrijk.

Persoonlijke tip:
Let op met savefiles!
Super Dekker
17784
14 jaar
Staat er al een savefile op de versie die je heb gekocht? Pas dan op, verwijder die direct! Als je dat niet doet, kan je je eigen game niet opslaan. Dit is mij dus overkomen na 6 uur spelen... Je verwijdert de game door op de D-pad omhoog + B-knop + Select in te drukken. Succes hiermee en doe het alsjeblieft, anders ben je alles kwijt!

Persoonlijke tip:
Zoek ook tijdens de nacht
Axtasma
1902
12 jaar
Er zijn Pokémon die enkel verschijnen in de nacht. Deze tip is zeer handig, want misschien vind je die ene Pokémon die je wilt wel.
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Krijg het National pokédex
Axtasma
1902
12 jaar
Je krijgt het National pokédex door alle Pokémon van het Sinnoh pokédex gezien te hebben. (Dus niet gevangen te hebben). Eenmaal dat gelukt is, moet je praten met Professor Rowan.

Geheimen:
Extra snel level up
Evert
140
Leer de aanval thief aan een van je pokemon. Als je dan een Chansey tegenkomt en de aanval gebruikt heb je een kans om een lucky egg te krijgen. Als je dit item aan een van je pokemon geeft, dan krijgt hij extra veel exp., dit zorgt ervoor dat je pokemon sneller level up gaat.

Easter Eggs en Glitches:
Verjaardag
Evert
140
Als je je verjaardagsdatum instelt op je DS, dan feliciteert Dawn (het meisje) je met je verjaardag. Ze staat voor het laboratorium van professor Rowan.

Easter Eggs en Glitches:
Legendarische Pokémon vangen met glitch
CrunchyBoy
850
Omdat Pokémon Diamond de eerste Pokémon-game was voor de DS zitten er heel veel glitches in. In één van die glitches kan je een legendarische Pokémon vangen die je alleen met een special event kon krijgen. Je moet een speciaal looppatroon lopen en dan glitch je zo in de void. In de video wordt het beter uitgelegd.

 

Persoonlijke tip:
Het spel wat makkelijker maken?
Grn
295
15 jaar
Ik ken het goed, Pokémon kan lastig worden... Als je al wel eerder een Pokémon spel op je DS hebt gespeeld, kan je Pokémon van dat spel naar de jouwe brengen! Pokémon die je van een trade hebt gekregen krijgen meer exp, en dus heb je meer levels voor lastige gevechten!

Geheimen:
Eggs sneller laten uitkomen
LionRiddler
673
Heel simpel, doe een egg in je party en een Pokemon met flame body, bijvoorbeeld Slugma. Je egg zal vervolgens twee keer zo snel uitkomen.

Persoonlijke tip:
Ruil met iemand die Pokémon pearl version heeft
Axtasma
1902
12 jaar
Sommige Pokémon vind je enkel in Pokémon Diamond Version of in Pokémon Pearl Version.
De enige manier om een Pokémon te hebben die je enkel kan vinden in Pokémon Pearl Version is door te ruilen.

Persoonlijke tip:
Gratis exp
Amroe
1365
17 jaar
Als je een Pokémon net uit een ei hebt gekregen is het moeilijk om deze te levelen, doordat je een exp. Share item op die Pokémon zet en dan met een heel erg hoog level Pokémon tegen een ander hoog level Pokémon vecht en wint krijgt de Pokémon die net uit het ei is heel erg veel exp en is die binnen een paar gevechten al tientallen levels omhoog!

Geheimen:
Resetten
Evert
140
Als je opnieuw wilt beginnen met het spel, gebruik dan de volgende toetsencombinatie op het beginscherm met het silhouet van de legendarische Pokemon: pijltje omhoog, select en B (tegelijk indrukken). Zo kun je opnieuw beginnen.

Persoonlijke tip:
Nooit wegrennen
Evert
140
15 jaar
Als je een wilde pokemon tegenkomt, nooit wegrennen. Probeer hem altijd te verslaan. Je hebt er op lange termijn veel profijt van. Want je pokemon zullen een hoger level zijn, dan als je het niet doet.

Geheimen:
Pokemons vangen
Evert
140
Wil je die ene Pokemon, maar schakel je hem altijd onbewust uit? Niet getreurd, met de aanval 'false swipe' zorg je ervoor dat de wilde Pokemon naar 1 hp wordt gebracht, perfect om hem te vangen.

Geheimen:
Alle legendarische pokemon
Tornado
1549
In het filmpje hieronder zie je hoe je alle legendarische pokemon in Pokemon Diamond moet vangen.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg