x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Pokémon Platinum Version - DS All in 1!

Kopen:

Pokémon Platinum Version
Bestel vanavond, maandag in huis.
148.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Pokémon Platinum Version Losse Game Card
Bestel vanavond, maandag in huis.
€ 99.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Pokémon Platinum Version

Afbeelding voor  Pokemon Platinum Version

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:RPG, Strategie
Spelers:1-8
Leeftijd:3+ jaar
Multiplayer:Lokaal met meerdere game cards en DS systemen.
EAN:0045496468668
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Pokemon Platinum Version

Afbeeldingen

Net zoals in elke andere Pokemon game kan je een vrouwelijke of mannelijke avatar kiezen.
Net zoals in elke andere Pokemon game kan je een vrouwelijke of mannelijke avatar kiezen.
In pokemon Platinum is het de bedoeling om zoveel mogelijk Pokemon te vangen voor een ijzersterk team.
In pokemon Platinum is het de bedoeling om zoveel mogelijk Pokemon te vangen voor een ijzersterk team.
De 3 starter pokemon waar je uit kan kiezen: Turtwig, Chimchar en Piplup.
De 3 starter pokemon waar je uit kan kiezen: Turtwig, Chimchar en Piplup.
In dit spel kan je in een speciaal park met je pokemon rondlopen en communiceren.
In dit spel kan je in een speciaal park met je pokemon rondlopen en communiceren.
Beoordelingen voor   Pokemon Platinum Version

Beoordelingen Pokémon Platinum Version

8 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,3

243
16 jaar
Mijn favoriete spel in mijn hele leven
Pokémon Platinum was mijn allereerste pokemon game op de nintendo DS en hij is geweldig, er zijn in totaal 493 pokemon in de national pokedex en 210 in de regional dex. Ik heb het spel al zeer waarschijnlijk 15 keer uitgespeeld en elke keer is het weer een nieuwe en leuke ervaring, mede omdat ik ook steeds een geheel ander pokemon team gebruik of omdat ik het moeilijker voor mezelf maak met een nuzlocke.
Als je het spel hebt uitgespeeld zijn er ook nog veel dingen om te doen, zoals alle legendaries in het spel vangen, een geheel nieuw gebied ontdekken nadat je de champion hebt verslagen of de battle frontier.
Dit is en zal mijn favoriete spel blijven in mijn hele leven.
Pokémon Platinum Version
Cijfer:
10

25 jaar
Gigantisch!
Pokemon platinum is de 4de generatie pokemon, een soort van director cut met extra content van Pokemon Diamond en Pearl. Ook zijn een paar mindere functies van D/P verbeterd zoals de langzame sneeuwsectie.

Deze generatie introduceerde een hele hoop nieuwe Pokemons die meteen tot de fan favorieten behoorde. Een van de betere starter selecties en een van de coolste shiny legendaries (Legendaries zijn in deze generatie nog niet shiny-locked)
Lees meer...

Platinum staat ook bekend om Cynthia, de moeilijkste champion in Pokemon games dankzij haar diverse team waar je echt klaar voor moet zijn!

Als je houd van de klassieke Pokémon games die je gewend bent, dan mag deze game echt niet missen.
Verberg.
Pokémon Platinum Version
Cijfer:
9,0

673
16 jaar
Niet nieuw maar wel leuk
Pokemon Platinum is een van mijn favoriete Pokemon games omdat het de generatie is waarin ik begon te spelen. Voor mij zal het dus emotionele waarde hebben. Maar ook als dat voor jou niet geldt zijn er toch nog een paar voordelen vergeleken met andere Pokemon games. Het is en een samenvoeging van Diamond en Pearl en je hebt de Distortion World. Ik raad deze game wel aan voor fanatieke Pokemongamers, niet omdat Pokemon Platinum moeilijk is maar omdat er al veel nieuwere varianten zijn die vaak net zo leuk zijn. Je moet er dus wel echt zin in hebben.
Pokémon Platinum Version
Cijfer:
8,5
Lees meer beoordelingen.

1902
12 jaar
Reis door 2 werelden in deze game
Pokémon Platinum is een fantastische aanvulling op de versies Diamond en Pearl. Speel een geheel nieuw avontuur en vang de legendarische pokemon Giratina.
De pokédex is ook vernieuwd, nu zijn er 210 Pokémon in de Sinnoh Pokédex. (In Diamond en Pearl version waren dat er maar 150. Wat ik het coolste vind aan het spel is dat je door de normale wereld en de distoritiewereld kunt reizen.
Word jij de beste Pokémon-trainer van Sinnoh?
Pokémon Platinum Version
Cijfer:
10

25
13 jaar
Veel Pokemon
Ik vind Pokémon Platinum Version heel leuk omdat het spel veel variaties heeft en je kan veel legendarische pokemon tegen komen. Ook zijn er veel pokemon te vinden. Je kan veel doen, je kan zelfs naar de ruimte gaan...
Cijfer:
9,8

40
13 jaar
Giratina
Geweldig spel, mijn eerste pokemon spel ooit en giratina is zooo cool vooral shiny. Zeker een aanrader.
PS: heb spijt dat ik het vroeger ooit had verkocht!
Pokémon Platinum Version
Cijfer:
9,5

1167
20 jaar
Mijn favoriete Pokémon-spel
Pokémon Platinum Version is voor mij nog steeds een van de beste Pokémon-spellen die je kan verkrijgen. Pokémon Platinum is de ultieme versie van Pokémon Diamond en Pearl. De 3 games spelen zich allemaal af in Sinnoh, maar Platinum is duidelijk de beste van de 3. Het verhaal is beter, er zijn meer Pokémon en je kan zelf The Distortion World gaan verkennen.
Zoals alle andere Pokémon-games volgt ook deze de klassieke Pokémon-formule: train je Pokémon, vecht tegen andere trainers, verzamel de gymbadges en neem het op tegen de Pokémon League.
Zeker een super goed spel, waar je uren speelplezier aan zult hebben!
Cijfer:
9,5

305
14 jaar
Geweldig
Deze game is eigenlijk Diamond en Pearl maar beter. Er is nu een battle frontier en de hoofdpokémon is Giratina. Deze game is heel nostalgisch voor mij.
Pokémon Platinum Version
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Pokémon Platinum Version

Tips en geheimen, cheats en codes

13 tips: 8 Geheimen - 5 Persoonlijke tips

Persoonlijke tip:
Online in 2019
Columbam
35
21 jaar
Eind 2018 is het een paar Pokémon fans gelukt om een foutje te vinden in de spellen waarbij je de DNS kan aanpassen, daarmee kan je weer online traden en battles doen en kan je kan ook mystery gifts zoals de members pass en Oak's letter weer op een originele cartridge krijgen zonder te hacken.

Voor de GTS Google Pokémon Classic Network:

 

Geheimen:
Dag en nacht
Sjiloof
70
Er kunnen verschillende Pokemon verschijnen, zowel ’s nachts als overdag. Als je die bepaalde Pokemon dus niet kan vinden, probeer dan eens op een andere tijdstip op jacht te gaan.

Persoonlijke tip:
Je spel resetten
Le_jordy
243
16 jaar
Als je je game wilt resetten om bijvoorbeeld opnieuw te beginnen moet je in het home scherm wanneer je het spel opstart (het scherm waar je giratina ziet staan) de knoppen B, select en pijltje omhoog ingedrukt houden. Hierna zie je een blauw scherm waar je confirmatie moet geven om je game te resetten. Als je hierna op ja klikt, is het gelukt.
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Giratina niet kunnen vangen in de distortion world? Geen nood!
Neleke
1167
20 jaar
Heb je Giratina per ongeluk verslagen zonder hem te vangen de eerste keer dat je met hem vocht? Geen nood, je hebt nog de kans om hem te vangen!

Nadat je de Elite 4 hebt verslagen, zal Giratina respawnen.

Ga terug naar de grot in Sendoff Spring en zoek voor de kamer waar Giratina op jou staat te wachten. Deze keer is hij in zijn andere vorm. Nadat je deze Giratina hebt gevangen, kan je door het portaal gaan en de Griseous Orb halen, wat hem laat veranderen in zijn originele vorm en zijn Dragon en Ghost-attacks een boost geeft.

Persoonlijke tip:
Maak van de Champion een ijsje!
Sjiloof
70
21 jaar
Heb je moeite met de Garchomp Champion Cynthia? Gebruik ijs aanvallen! Het is een rock/dragon Pokemon, dus ijs aanvallen doen 4x schade!

Geheimen:
Dialga, Palkia en Giratina vangen
Tornado
1549
In het filmpje hieronder zie je hoe je Dialga, Palkia en Giratina moet vangen in Pokemon Platinum.

 

Geheimen:
Uxie, Mesprit en Azelf vangen
Tornado
1549
In het filmpje hieronder zie je hoe je Uxie, Mesprit en Azelf moet vangen in Pokemon Platinum.

 

Geheimen:
Migreer Pokémon van je GBA-games
Axtasma
1902
Nadat je de National Pokédex hebt gekregen kan je naar de Pal Park gaan. Hier kan je een Catching Show spelen. Maar dat gaat enkel wanneer je 6 Pokémon hebt gekozen die je wilt migreren van je GBA-game. Dat doe je door je DS of DS-lite op te starten met Diamond, Pearl, Platinum Heartgold of Soulsilver in je DS-slot en Ruby, Sapphire, Leafgreen, Firered of Emerald in je GBA-slot. Dit is enkel mogelijk met een DS of DS-lite (geen DSi). Start je DS-game op en je zult in het keuzemenu zien dat er een optie ’migrate from *naam GBA-game*’. Selecteer deze optie en kies 6 Pokémon die je wilt migreren. Dan kan je een minigame spelen in de Pal Park waarin je de Pokémon moet vangen. Nadat je dat hebt gedaan mag je ze ook houden. Je kan gemigreerde Pokémon wel niet terugsturen dus denk goed na voor je dit doet, je kan dit ook maar 1 keer per dag doen (behalve in Heartgold en Soulsilver). Dit is een must als je je Pokédex compleet wilt krijgen.

Persoonlijke tip:
Legendary Pokémon vangen.
Ruben
13 jaar
In de andere games kan dit moeilijk zijn, of je gooit gewoon een Master Ball, maar in dit spel heb je False Swipe. Dit is een TM die je kan kopen in de Veilstone Departement Store in Veilstone City. Met deze move blijft er altijd 1 HP over op een Pokémon. Als je aanval sterk genoeg is, blijft er 1 HP over. Zo kan je die legendary Pokémon een stuk makkelijker vangen. False Swipe kan je leren op deze Pokémon: Garchomp, Kricketune, Skorupi, Drapion, Weavile, Gliscor en Gallade.

Hopelijk heeft dit geholpen!

Geheimen:
Het eiland in het Noorden van de regio
TheFlashyLuca ario
40
Als je op de kaart kijkt, zie je in het Noord-Oosten van de kaart een eiland. Zodra je het spel hebt uitgespeeld (dus de kampioen hebt verslagen), kan je in Snowpoint City een boot nemen naar dat eiland. Als je dan alle Pokémon in de regionale dex hebt gezien, kan je dat eiland in zijn geheel ontdekken. Op dit eiland heb je gebouwen waar je gevechten in kan houden. Er zijn ook veel sterke Pokémon en trainers en je kan zelfs je eigen villa krijgen.

Geheimen:
Vang Articuno, Zapdos en Moltres
Axtasma
1902
Nadat je het National Pokédex hebt ontvangen, ga naar Eterna City. In één van de huisjes vind je Professor Oak. Praat met hem en hij zal je vertellen dat hij de laatste tijd 3 legendarische Pokémon rond Sinnoh heeft zien rondvliegen die hem bekend voorkomen. Dit zijn Articuno, Zapdos en Moltres. Deze 3 zwermen rond Sinnoh, dus je kan ze overal vinden. Maar eenmaal je tegen ze vecht, gaan ze proberen te ontsnappen. Er is een programma op je Pokéwatch waarmee je kunt zien waar de zwermende Pokémon zich bevinden. (Ook bruikbaar bij Cresselia en Mesprit) Je kan wel niet zien welke het is, maar dat is niet echt een probleem.

Om te voorkomen dat ze ontsnappen, moet je een move zoals Mean Look of Block gebruiken, maar je moet wel zien dat je eerst aanvalt. Indien je een trage Pokémon hebt, kan de Quick Claw goed van pas komen!

Geheimen:
Rotom vangen
Le_jordy
243
Je kan een soort semi-legendarische Pokemon vangen al na de 2e gym. Hiervoor moet je naar de Eterna Forest. Als je er vanuit Eterna City in gaat, zie je nadat je een paar stappen hebt gelopen aan je rechterzijde een groot huis en een paar boompjes waar je de HM cut voor nodig hebt (deze krijg je na het winnen van de 2e gym). Als je de boompjes neer hebt gehaald kun je het grote huis binnen. Als je Rotom wilt vangen moet het nacht zijn. Eerst ga je met de trap naar boven en neem je de middelste ingang. Daarna loop je de kamer in waar een tv staat (als het goed is de 3e kamer). Dan moet je voor de tv staan en op A klikken en dan vecht je opeens met Rotom!

Rotom is een electric- en ghost-soort, dus pas op voor zijn elektrische aanvallen op je water en vlieg Pokemon! Hij is level 20, de beste pokeballen die je kan gebruiken hiervoor zijn dusk-ballen.

Geheimen:
Vind meer Pokémon
Axtasma
1902
Met de Pokéradar kan je nieuwe Pokémon vinden die zich niet bevinden in de Sinnoh-dex. Er zijn er best wel veel Pokémon die je enkel zo kan krijgen mocht je niet kunnen migreren van generatie 3 games of kunnen ruilen met Heartgold en/of Soulsilver. Wanneer je de Pokéradar gebruikt, ga dan naar een patch dat hard beweegt, die hebben een grotere kans volgende Pokémon te bevatten. Volgende Pokémon kun je enkel zo vinden:

Pokémon:Locatie:Extra:
Nidoran (beide versies)Route 201Nidorino en Nidorina (hun evoluties) kan je vinden in route 221)
SentretRoute 202
SunkernRoute 204 (noorden)Vervolg:
Slowpoke en HoppipRoute 205 (noorden) en Route 205 (zuiden)Torkoal (Stark Mountain en Route 227)
BaltoyRoute 206Venonat en Venomoth (Route 229)
StantlerRoute 207Togepi (Route 230)
SmeargleRoute 208 en Route 212 (noorden)Wobbufet (Lake Verity en Lake Valor)
Tauros, Miltank en BagonRoute 210 (Tauros en Miltank in het zuiden, Bagon in het noorden)Aron (Fuego Ironworks)
TyrogueRoute 211 (west)Nincada (Eterna Forest)
GrimerRoute 212 (zuiden)Loudred (Mt. Coronet)
SwellowRoute 213
PoochyenaRoute 214
MareepValley Windworks
FlaaffyRoute 222
Mankey en PrimeapeRoutes 225 en 226
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg