x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Yoshi Touch & Go - Nintendo DS

Kopen:

Yoshi Touch & Go
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
20.99
16.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Yoshi Touch & Go (NA)
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
18.99
€ 16.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Noord Amerikaans doosje
Te spelen op elke Europese DS
Yoshi Touch & Go Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
13.49
€ 8.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Yoshi Touch & Go

Afbeelding voor  Yoshi Touch and Go

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:Actie, Avontuur
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Multiplayer:Lokaal met meerdere game cards en DS systemen.
EAN:0045496735258
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Yoshi Touch and Go

Afbeeldingen

Je speelt als yoshi en probeert om met baby mario zo ver mogelijk te reizen.
Je speelt als yoshi en probeert om met baby mario zo ver mogelijk te reizen.
Je zult in deze 2d game allemaal obstakels tegenkomen. Je kan eieren gebruiken om obstakels tegen te gaan.
Je zult in deze 2d game allemaal obstakels tegenkomen. Je kan eieren gebruiken om obstakels tegen te gaan.
Kamek, een irritante vijand die baby Mario wil kidnappen.
Kamek, een irritante vijand die baby Mario wil kidnappen.
Na al dat werk, reis en baby gekrijs heeft yoshi wel wat rust verdiend.
Na al dat werk, reis en baby gekrijs heeft yoshi wel wat rust verdiend.
Afbeelding voor Yoshi Touch and Go

Links

Beoordelingen voor   Yoshi Touch and Go

Beoordelingen Yoshi Touch & Go

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,9

1782
21 jaar
Toffe Yoshi-game voor casuals
Yoshi Touch & Go voor de Nintendo DS biedt een unieke en eenvoudige ervaring die draait om de touchscreen-functionaliteit van de handheld. Het spel is verdeeld in twee modi: de Touch Mode en de Mission Mode.

In de Touch Mode moet je Yoshi’s eieren tekenen en zo vijanden verslaan terwijl Yoshi automatisch door het level beweegt. Deze modus maakt slim gebruik van het touchscreen en vereist snelle reacties om obstakels te ontwijken en punten te verzamelen.
Lees meer...

De Mission Mode daarentegen heeft meer traditionele platformelementen, waarbij je Yoshi moet begeleiden terwijl je verschillende missies voltooit. Deze modus biedt een meer gestructureerde en uitdagende ervaring dan de Touch Mode en vind ik daarom persoonlijk leuker om te spelen.

Grafisch gezien maakt Yoshi Touch & Go gebruik van heldere, kleurrijke visuals die goed passen bij de speelse sfeer van de Yoshi-franchise. De muziek en geluidseffecten dragen bij aan de algehele charme van het spel.

De eenvoudige aard van de gameplay kan soms wat repetitief gaan aanvoelen, vooral in de Touch Mode. De game richt zich op korte speelsessies, wat het ideaal maakt voor onderweg.

Over het algemeen biedt Yoshi Touch & Go een vermakelijke ervaring voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudig, casual spel op de DS. De unieke benadering van het gebruik van het touchscreen en de kenmerkende Yoshi-charme maken het spel aantrekkelijk voor liefhebbers van de franchise en casual gamers.
Verberg.
Yoshi Touch & Go
Cijfer:
8,5

9193
20 jaar
Simpel en verslavend
Yoshi Touch & Go is een vrij simpele game waarbij je Yoshi kan besturen om Baby Mario zo ver mogelijk in het level te krijgen. Je zult obstakels tegen komen waar je overheen kan springen of kan elimineren door middel van eieren. Door fruit te eten kan je de eiervoorraad bijvullen. Dit spel heeft leuke lvl’s variaties, veel uitdaging en goede soundtracks. Een must have voor Yoshi fans!
Cijfer:
9,0

13605
17 jaar
Leukste Yoshi-spel dat er is
Yoshi Touch & Go is geweldig om te spelen met Yoshi. Yoshi heeft het doel om Baby Mario zo ver mogelijk in het spel te krijgen. Dit gaat alleen niet zo gemakkelijk. Gebruik je eieren om obstakels weg te schieten. Er zijn heel veel levels die allemaal steeds moeilijker worden, wat het erg leuk maakt om te blijven spelen.
Yoshi Touch & Go
Cijfer:
9,2

Productbeschrijving


Hallo daar, Fantastische gamer! Ik ben Mr M., je vrolijke gids bij MarioDS.nl! Vandaag wil ik je alles vertellen over een zééér bijzondere game: **Yoshi Touch & Go** voor de Nintendo DS! Wowie! Dit spel is zóóóó leuk en uniek! In Yoshi Touch & Go ga je op avontuur met mijn beste vriend, Yoshi, en natuurlijk Baby Mario! Het spel begint hoog in de lucht, waar Baby Mario uit de klauwen van Kamek valt en jij moet hem veilig naar de grond begeleiden. Met de stylus teken je wolken om Baby Mario te beschermen en vijanden te verjagen. Eenmaal op de grond, klimt Baby Mario op Yoshi’s rug en begint het echte avontuur!

Dit spel is ontwikkeld door Nintendo en maakt volop gebruik van de unieke touch-screen functies van de Nintendo DS. Je gebruikt de stylus om eieren te gooien, wolken te tekenen en Yoshi door de levels te leiden. Het is een echte test van je behendigheid en snelheid! Fantastisch, toch?

Historische Context


Toen Yoshi Touch & Go in 2005 uitkwam, was het een van de eerste games die optimaal gebruik maakte van de touch-screen mogelijkheden van de Nintendo DS. Het spel werd geprezen om zijn innovatieve gameplay en frisse benadering van het platformgenre. Hoewel het niet een traditioneel Yoshi-platformspel is, wist het toch de harten van vele spelers te veroveren. Het spel heeft door de jaren heen een cultstatus bereikt en blijft een favoriet onder Nintendo-fans.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Yoshi Touch & Go is een prachtige showcase van wat de Nintendo DS kan doen. De gameplay is verslavend en uitdagend, en de graphics zijn schattig en kleurrijk." GameSpot merkte op: "Hoewel het spel geen traditionele Yoshi-game is, biedt het een unieke en boeiende ervaring die perfect is voor korte speelsessies."

Iets voor jou?


Yoshi Touch & Go is perfect voor fans van platformspellen en iedereen die houdt van innovatieve gameplay. Het is een must-have voor Yoshi-fans en mensen die graag gebruik maken van de touch-screen mogelijkheden van de Nintendo DS. Ook verzamelaars van unieke en innovatieve DS-games zullen deze titel zeker willen toevoegen aan hun collectie. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet samen met Yoshi en Baby Mario op avontuur gaan? Dat is toch gewoon Fantastisch!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Yoshi Touch & Go, dan heb ik nog een paar Fantastische aanbevelingen voor je! Probeer zeker **Yoshi’s Island DS**, waar je opnieuw met Yoshi en Baby Mario op pad gaat in een klassiek platformavontuur. Ook **Kirby: Canvas Curse** is een geweldige keuze als je houdt van creatieve touch-screen gameplay. We versturen 6 dagen per week, dus je hebt je nieuwe favoriete game snel in huis! Fantastisch, toch?
Yoshi Touch & Go

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Yoshi Touch & Go

Tips en geheimen, cheats en codes

Geheimen:
Welke kleuren Yoshi's zijn er beschikbaar om mee te spelen?
Snaak
4454
Er zijn verschillende kleuren Yoshi's waarmee je kunt spelen in Yoshi Touch & Go. De ene kleur Yoshi kan meer eieren vasthouden dan de andere, bijvoorbeeld de blauwe Yoshi kan 35 eieren vasthouden en de bronze Yoshi kan er zelfs 60 vasthouden!
Zwarte YoshiHaal 160 punten in het vlieg level
Rode YoshiHaal 140 punten in het vlieg level
Blauwe YoshiHaal 100 punten in het vlieg level
Roze YoshiHaal 80 punten in het vlieg level
Lichtblauwe YoshiHaal 60 punten in het vlieg level
Bronze YoshiHaal 10.000 meter in Eindeloos
Witte YoshiHaal 0 punten in Time Attack
Paarse YoshiKom voorbij het 20.000 punt in Marathon Mode
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg