x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Pokémon Black Version 2 - DS All in 1!

Kopen:

Pokémon Black Version 2
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
191.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Pokémon Black Version 2 (NA) Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
184.99
€ 154.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Pokémon Black Version 2

Afbeelding voor  Pokemon Black Version 2

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo DS
Voor:DS (lite),
DSi (XL),
(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Vrij
Genre:RPG
EAN:0045496462888
Goede Badges:

Meest verkocht:

Afbeeldingen voor  Pokemon Black Version 2

Afbeeldingen

Dit zijn de 2 keuzes! Uhmm. Boy or Girl? Die Pokemon Professors zien ook echt geen vershil he!?
Dit zijn de 2 keuzes! Uhmm. Boy or Girl? Die Pokemon Professors zien ook echt geen vershil he!?
Klassieke gevechten zoals in elk andere pokemon game.
Klassieke gevechten zoals in elk andere pokemon game.
Veel 3d plekken in deze game.
Veel 3d plekken in deze game.
In deze game kan je Reshiram en Zekrom fuseren tot een ijzersterke Pokemon.
In deze game kan je Reshiram en Zekrom fuseren tot een ijzersterke Pokemon.
Beoordelingen voor   Pokemon Black Version 2

Beoordelingen Pokémon Black Version 2

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,3

1902
14 jaar
Keer terug naar Unova!
Pokémon Black 2 en White 2 zijn de opvolgers van de originele Black and White. Black and White waren fantastische games, dus deze games zullen nog beter zijn toch? Wel ja, voor mij klopt dit, en ik zal eens uitgebreid uitleggen wat deze game juist zo fantastisch maakt! Let wel op dat ik misschien wel wat spoilers verkondig voordat je verder leest.

Laten we beginnen met het eerste het beste, het verhaal. Het verhaal is mijn favoriet uit alle verhalen van de Pokémon-games. Het verhaal speelt zich 2 jaar na de gebeurtenissen in Black and White af. Je ziet hoe de personages over die 2 jaar psychologisch zijn geëvolueerd en hoe hun doelen zijn veranderd. Het beste uit het verhaal is om te zien hoe Team Plasma in 2 groepen is gesplitst (1 groep misbruikt Pokémon, de andere zorgt voor ze). Er zijn ook nieuwe characters die op het toneel verschijnen zoals de speelbare characters Nate en Rosa, Hugh en een paar nieuwe gym leaders. Nate,Rosa en Hugh hebben ook een geweldig uiterlijk, waarmee ik hun bedoel dat hun persoonlijkheid en uiterlijk perfect bij elkaar passen. Je kan ook verbinden met Black and White via Memory Link, als je dit doet zullen bepaalde personages hun herrineringen vertellen over gebeurtenissen in die games!
Lees meer...

Next zijn de graphics, deze games laten heel goed zien wat de DS allemaal kan omtrent graphics en beeld. De wereld waarin je reist en de characters (wat ik daarjuist al eigenlijk vermeld had) zien er prachtig uit, alsook de Pokémon gevechten. Over de gevechten gesproken, Pokémons hebben nu ook geanimeerde sprites, dit betekent dat ze bewegen tijdens dat je een move kiest, dit laat de battle er ’echter’ uitzien op een goede manier.

Natuurlijk zijn er nog veel pluspunten over de game, maar er zijn ook 2 minpuntjes waar ik het graag met jullie over wil hebben:
1. Geen online features meer! Dit is degene waar ik het minst tevreden over ben. Waarom Nintendo? Waarom hebben jullie de wondere wereld van Online DS spellen stopgezet? *weent*
2. Wanneer je de game hebt uitgespeeld, is er niet erg veel meer te doen. Er is ook geen Battle Frontier, wat erg spijtig vind omdat degene in Pokémon Platinum erg uitdagend en leuk was.

Maar de pro’s overwegen naar mijn mening nog steeds de contra’s. En deze game is sowieso één van de beste games uit de hele franchise!
Verberg.
Pokémon Black Version 2
Cijfer:
9,5

9193
20 jaar
Uitstekende Pokemon game op ouder publiek gericht
De verhaallijn in deze is game is erg goed gedaan. De personages zijn ouder en het verhaal is duisterder. Pokemon Black 2 is er op vele aspecten er erg op vooruit gegaan ten opzichte van Pokemon Black. Het zijn niet altijd grote verschillen maar ook kleine dingen zoals muziek en rivalen. Dit is een uitstekende game, hij is meer gericht op ouder publiek dan de meeste andere pokemon games.
Pokémon Black Version 2
Cijfer:
9,0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Pokémon Black Version 2

Tips en geheimen, cheats en codes

9 tips: 4 Persoonlijke tips - 4 Geheimen - 1 Cheats en Codes

Persoonlijke tip:
Een gevarieerd team is de sleutel tot overwinning
Axtasma
1902
14 jaar
Iedere Pokémon-speler weet dat het doel is om een team van 6 Pokémon te maken om zo de 8 gym leaders en elite 4 te verslaan. Een team maken is niet voor iedereen even makkelijk. Er is toch één grote tip bij het maken van een team en dat is: maak een gevarieerd en gebalanceerd team. Zorg ervoor dat elk teamlid de zwaktes van een ander teamlid kan opheffen en gebruik geen Pokémon met hetzelfde type.

Geheimen:
Shinylocks
Axtasma
1902
Ookal is dit niet echt een tip, voor shinyhunters kan deze informatie toch van pas komen. In deze game zitten namelijk een paar shinylocks. Dit betekent dat er bepaalde Pokémon geprogrammeerd zijn om nooit shiny voor te komen. Ik bespreek even welke Pokémon zo shinylocked zijn:
Er zijn eigenlijk niet veel Pokémon shinylocked, de enige Pokémon die shinylocked zijn, zijn Zekrom in Black 2 en Reshiram in White 2.
Alle andere Pokémon in de game, wilde Pokémon, de legendaries die ik niet heb genoemd en alle overigen kunnen dus shiny zijn, dus zeker niet jezelf afvragen of de Pokémon die je hunt shinylocked is of niet.

Persoonlijke tip:
Gebruik de Master Ball NIET op Reshiram of Zekrom
Axtasma
1902
14 jaar
Ik weet dat deze tip erg raar klinkt, omdat de Master Ball bedoeld is om de legendary Pokémon van het spel ermee te vangen, maar er zit een goede verklaring achter.

Zekrom en Reshiram zijn eigenlijk erg makkelijk te vangen, ze hebben een capture rate van 45. Deze delen ze zelfs met niet-legendary Pokémon. Nog gekker zelfs is het feit dat je een ~6% kans hebt om ze te vangen met een gewone Pokéball wanneer ze nog al hun HP hebben (en ja, HP speelt een rol bij het vangen van een Pokémon). De vangkans kan verhoogd worden door hun HP te verlagen, ze een status te geven zoals sleep of paralysis en een Ultra Ball verdubbelt de kans ook nog eens. Als je dit allemaal doet, is de kans dat je ze vangt erg groot. Dus houd je meest zeldzame Poké-ball voor een moment wanneer je hem echt nodig hebt (bv. als je een Shiny vindt en al je andere Pokéballs op geraken zijn).
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Shiny Pokémon en de Shiny Charm
Axtasma
1902
In de game is er een 1/8192 kans om een Pokémon met een andere kleur dan normaal te vinden. Deze Pokémon worden ook wel Shiny Pokémon genoemd. De kans is erg klein, maar er is een manier om ze toch een beetje te vergroten, met dit item: de Shiny Charm.

Wanneer je de National Pokédex compleet hebt (dus alle Pokémons gezien en gevangen) moet je naar Professor Juniper gaan in Nuvema Town. Ze zal je feliciteren en de Shiny Charm geven. Nu heb je een ~1/2048 kans om een Shiny te vangen in het wild, ongeveer 3 keer vaker dan ervoor.

Geheimen:
Krijg een gratis Shiny!
Axtasma
1902
Deze is eenvoudig, je moet gewoon Benga verslaan in Black Tower in Black City of in White Treehollow in White Forest. Als je hem verslaat in Black Tower krijg je een shiny Gible en als je hem verslaat in White Treehollow krijg je een shiny Dratini.

Geheimen:
Krijg toegang tot de Nature Preserve
Axtasma
1902
Wanneer je alle Pokémons gevangen hebt in de Unova-Pokédex, krijg je van Professor Juniper een toegansticket naar de Nature Preserve. Op deze plaats kan je Pokémons vinden die niet tot de Unova-Dex behoren en ook gegarandeerd een Shiny Haxorus vinden!

Cheats en Codes:
Krijg super veel Exp!
Axtasma
1902
Wil je je Pokémon snel levels laten stijgen? Gebruik dan de Lucky Egg, deze krijg je van Professor Juniper in de Celestial Tower. Dit item vermenigvuldigt het normaal aantal Exp dat je krijgt met 1,5!

Persoonlijke tip:
Vang volledig geëvolueerde pokémon!
XD (voor ds lol)
727
17 jaar
Geen zin om een Pokémon te levelen of een evolutiesteen te gebruiken? Geen angst, in Pokémon Black 2 en White 2 zijn er verschillende fenomenen (schuddend gras, draaikolken en stofwolken) waar je een kans hebt om volledig geëvolueerde Pokémon te vangen! Hier) is een volledige lijst met die zeldzame Pokémon!

Om een fenomeen te laten verschijnen moet je langs of in het gras/water lopen/fietsen, of in een grot rennen.

Persoonlijke tip:
Pokémon overbrengen!
XD (voor ds lol)
727
14 jaar
Als je de game hebt uitgespeeld, ga dan naar route 15 (ten oosten van Nimbasa city). Daar zal je het Poké Transfer Lab vinden. Je kunt daar Pokémon uit generatie 4 (dat zijn: Pokémon van Diamond/Pearl/Platinum/Heartgold/Soulsilver) overbrengen naar Black/Black 2/White/White 2 als je 2 DS-systemen hebt.

LET OP! JE KAN GEEN POKEMON OVERBRENGEN ALS DE TAAL/REGIO VAN DE 2 SPELLEN VERSCHILT (bv: Nederlandse/Engelse versie van Heartgold en een Duitse/Amerikaanse versie van Black 2)

Regio's en talen zijn als volgt: Engels (Europa), Duits, Frans, Japans, Engels (Amerikaans), Chinees en Italiaans.

Je kan ze overbrengen d.m.v. Download Play. Je moet wel eerst een minigame spelen om ze te krijgen.

Tip: doe de Pokémon die je wilt overbrengen eerst in een lege pc box (niet in je party, want dan kan je ze niet overbrengen).

Ps: Je kan de overgebrachte Pokémon NIET terugbrengen naar de originele game.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg